Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Oficjalny skład elity (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=90327)

Straznik Monopolowego 18-08-2006 01:38

Up:Oooo tak post na miare elyty pokazales mi w tym poscie o co ci chodzi i co ci nie pasuje w mojej wypowiedzi tak naprawde to nikt z tego tematu nie napisal sensownie co mu nie pasuje w mojej wypowiedzi nawet modkowie

Shin~: i jak tu nie mowic ze forum schodzi na psy skoro tacy idioci sa w "elycie" tego forum?

Oxygane 18-08-2006 01:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 941723)
Up:Oooo tak post na miare elyty pokazales mi w tym poscie o co ci chodzi i co ci nie pasuje w mojej wypowiedzi tak naprawde to nikt z tego tematu nie napisal sensownie co mu nie pasuje w mojej wypowiedzi nawet modkowie

Shin~: i jak tu nie mowic ze forum schodzi na psy skoro tacy idioci sa w "elycie" tego forum?

Mi nie pasuje brak interpunkcji w Twoich wypowiedziach i fakt, ze słownika synonimów nie widziales na oczy.

Shinjix 18-08-2006 01:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 941702)
O taa powiedz mi jeszcze ze na tym forum funkcjonuje wszystko tak jak powinno

Wszystko w najlepszym porzadku. To, ze raz na jakis czas sobie ludzie jaja robia, to tez nalezyty porzadek.

Cytuj:

Popelnilem jakis blad ortagryficzny czy cos bo nie zobaczylem?

Uwazam, ze najlepsza interpretacja, to interpretacja wlasna - dlatego nie wyjasnie.

Cytuj:

Nie bede bo nie ma do czego dojsc poprostu nie wiedziales co napisac ;)

Wyjasnie Ci to, jak krowie na rowie - Tak, to sa jaja. A co moze myslales, ze istnieje jakas "grupa trzymajaca wladze". I ze Drom ma tego Maybacha od nich? Phi!

Cytuj:

Nie bede sie wiecej w tym temacie z nikim klucil (nie mam tego w zwyczajach wyklinanie sie itp) a wiec.... BYE

polecam słownik ortograficzny. WYraz "kłótnia", pisze sie przez "ó".

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamsz (Post 941706)
elyta = hitlerjungen

A nie brygada leppera? :P

Cytuj:

ehhh... Czemu myslisz jak standardowy polak? Nie umiesz do tego dojsc? Kilka osob, to nie cale spoleczenstwo forum. Zrozum to wreszcie.

kamsz 18-08-2006 01:49

Cytuj:

a oto reply na poziomie huby drzewnej, wracaj do dziury z jakiej wylazles i pomysl zanim cos napiszesz, cokolwiek krytykujac

@Shinjix
jak juz to giertycha +)

@down
za nikogo lepszego sie nie uwazam, jestem zwyklym szarakiem, ale postawa tak bardzo ignorancka i malo inteligentna jaka ty prezentujesz jest smieszna, moze kiedys dorosniesz, zeby to zrozumiec

ełot

Straznik Monopolowego 18-08-2006 01:55

Shinjix:Gtw to raczej nie jest ale przynajmniej polowa z tych kolesi uwaza sie za lepszych od innych a co do mojej ortografi to czasami mi sie przytrafiaja bledy ortograficzne nikt nie jest doskonaly a przez worda napewno nie bede przepuszczal zeby dac to na forum

Ps:Szkoda ze do bluzd w moja strone nie dolaczyl sie jeszcze ghost ale pewnie jak przeczyta jutro ten temat to na 100% dolaczy :)

Caer 18-08-2006 01:58

@Up:
A moze to poprostu ty uwazasz sie za gorszego? Masz jakies kompleksy?:>

Pani K. 18-08-2006 01:59

przekupstwo, chamstwo i w ogóle och i a fe!
oferują miejsce na liście w zamian za 50 k.
i w ogóle będą sie burzyć wszyscy.
bo przeoczyliście PiXika, Walekifę i inne osobistości.

@edit
(@Oxygane) pokamije plsss - i jaka bezczelna ta elita, qw!

Oxygane 18-08-2006 01:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego
Nie bede sie wiecej w tym temacie z nikim klucil (nie mam tego w zwyczajach wyklinanie sie itp) a wiec.... BYE

Obietnic wypada dotrzymywac...

PiXik 18-08-2006 02:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pani K. (Post 941735)

@edit

ja myslalem ze naleze do Antyelyta slajer hmm musze pomyśleć o tym
~~~~
Fajnie się bawicie;>?wg. mnie Royal Frytex bylo o duzo lepsze,wasze żarty stają się coraz bardziej denne,Zaraz jakiś kreton Olorion napisze mi za ma penisa trzydziesto sześcio minimetrowego.ŁaŁ.Dlaczego niektorzy pozostają bezkarni omijając cenzure;>?niestety lista jest niepełna i zakłamana;]
Bawcie się dobrze;*

Rybzor 18-08-2006 03:21

Jessu smiech to zdrowie panowie.. na tym forum mozna sie i leczyc ;P

Hieyan 18-08-2006 08:25

Hmm, Oxy, źle zinterpretowałeś moje userbary, chodzi o to, że nie jestem ani anty ani elyta. Po prostu neutralny. Jeżeli mozesz, wykreśl mnie z tamtej listy ; >

Oby ten temat tylko nie rozpoczął flame'u.

btw,
[@Hiey] VPenis: 37.7cm

emilok 18-08-2006 08:47

Nawet nie chce mi się tego czytać, ale przecież w tak ełyciarskim topiku trzeba się pojawić więc się pojawiam.

Woyas 18-08-2006 09:11

Kurde ja też chcę być na drugiej liście! Druga lista jest prawdziwą elitą ta pierwsza to jakiś nędzny fake!
Co do penisów to oni sobie dodają te 30 cm.

kaczi 18-08-2006 09:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hiey (Post 941820)
Hmm, Oxy, źle zinterpretowałeś moje userbary, chodzi o to, że nie jestem ani anty ani elyta. Po prostu neutralny. Jeżeli mozesz, wykreśl mnie z tamtej listy ; >

Oby ten temat tylko nie rozpoczął flame'u.

btw,
[@Hiey] VPenis: 37.7cm

Hieyu:
Czy Vekegi pozwolił Ci przywdźciać ten piękny userbar? ;)

Topic:
A ja ? Ktoś o mnie zapomniał czy co?..

Baron Kaldrick 18-08-2006 09:31

@up
A ty jesteś beton.
@topic
Oż wasza rozczochrana, to ja tu rekordową ilość palantów skarżących się na mnie zbieram na forum, a wy co, do starszych padawanów ledwie mnie wrzucacie? Ja chcę być conajmniej sith i mieć równie pedalski kolorek jak May, inaczej się focham i pójdę odszukać sorc maćka. Albo zaprzyjaźnię się z pixem, sam nie wiem co gorsze.

Matek 18-08-2006 09:33

Oxy kobiete bys se znalazl....

nie musialbys sie onanizowac przed ekranem monitora patrzac na spis elyty,

Gallar 18-08-2006 10:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pani K. (Post 941735)

@edit

A to bezczelny!
Ty jestes krulewicowa, first lady of the PiXiKFanCluB!11, a on jest taki, qw, bezczelny i Ci każe cycepokazac?
Blee. Straszna ta elyta.
Sie chce onanizować przedcycami mej lejdi!

OXYGANE HUNTED.

@Woyas: Prawda, prawda i po stokroć - PRAWDA!. Halj.

Pacek 18-08-2006 10:02

Wam się chyba naprawde bardzo nudzi pod tymi strzechami, nie wiem może to późna pora sprawia że piszecie takie głupoty, no cóż przynajmniej teraz wiemy kto jest Elyta, pokazało się nareszcie po 2 latach podejrzeń i gadania o elycie nareszcie wiemy kto to jest, prawda została obnażona, tajemnice tego świata legły w gruzach, jak głosi przepowiednia "a gdy sie ujawnią ci którzy szarą eminecją forum są górki skisną, pstrągi same się usmażą a na ziemie stąpi mężczyzno-kobieta z jedną nogą i ona odtąd rządzić będzie a ogień i brednie giertycha imać się jej nie będą" Jak widzicie to prawie koniec, nie ma dla nas nadziei uciekajmy póki jest jeszcze gdzie.
taka prośba przestańcie się kłucić i bulwersować bo to woda na młyn tych co napisali ten temat ich tak to tyle obchodzi co śnieg z zeszłego roku
ps. Pingwiny w czapkach z pomponem to grożne stwory strzeżcie się ich ciemnych mocy

Olorion. 18-08-2006 10:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXik (Post 941751)
ja myslalem ze naleze do Antyelyta slajer hmm musze pomyśleć o tym
~~~~
Fajnie się bawicie;>?wg. mnie Royal Frytex bylo o duzo lepsze,wasze żarty stają się coraz bardziej denne,Zaraz jakiś kreton Olorion napisze mi za ma penisa trzydziesto sześcio minimetrowego.ŁaŁ.Dlaczego niektorzy pozostają bezkarni omijając cenzure;>?niestety lista jest niepełna i zakłamana;]
Bawcie się dobrze;*

qwa... jak dla mnie to powinienes byc liderem elity moj panie i wladco (pls accept podanko :D)

Gallar 18-08-2006 10:53

@Olorion.: QW przeca pisałem, że los elyty powinno się oddać w jego ręce!
A tak btw, on nas nie zaakceptuje. On jest ZUA MHROCZNA AGHRESYWNA ELYTA.
I chociaz nie ma go na tej liście, to pewnie 'zza stołka' rządzi tym wszystkim!
; < A ja tak chciałem się dostać do grupy zajmującej się tą jakże piękną i rozbudowaną muzyką... umc.. DJ Tiesto \o/

Oxygane 18-08-2006 10:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek (Post 941891)

A Ty mogłbys czasami dać sobie 5 minut na chwilke humoru.

Ksabi 18-08-2006 10:59

@Matek

Ou ye, Oxy onanizuje sie 25h na dobe i wszyscy dobrze o tym wiemy prawda ? Oxy dobrze mowi, wrzuc sobie czasem na luz i posmiej sie, bo cos za powazny jestes.

Jestem ciekaw, jak dalej potoczy sie ta dyskusja na temat skladu elyty.

btw. uwielbiam jesc banany =]

Gallar 18-08-2006 11:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek (Post 941891)

Nie bój sie, Oxy już chce skonczyć onanizacje przed monitorem, i chce żeby mu PaniKa cyce pokazała!
Jakaż odmiana;d

I Btw. jak reszta, facet, troche śmiechu nikomu jeszcze nie zaszkodziło ; )

@Down: Ale Ty nie jesteś. Ani troche. Zuy elyciarzu ograniczasz nam dostęp do nowoczesnej grupy o jeszcze nowocześniejszej muzyce tekno tekno. Zamilcz.

PiXik 18-08-2006 11:06

aaaaa to jest śmieszne;p dobre dobre

Exodus 18-08-2006 11:15

Jednym słowem żałosne. Nic dodać nic ująć

Vil 18-08-2006 11:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shanhaevel (Post 941659)
BTW. czemu tam nie ma elfów?! Mniejszości też mają prawa! :(

wybilem wszystkie, czekamy na respa.

<lans mode on>

Gallar 18-08-2006 11:20

@UP: Ye, lans! Umc umc, tibja, tekno i elyta ziąąa \o/

Matek 18-08-2006 11:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oxygane (Post 942004)
A Ty mogłbys czasami dać sobie 5 minut na chwilke humoru.

Przeciez to co powiedzialem bylo przesycone humore. Nie rozumiesz poprostu...

Cytuj:

Nie bój sie, Oxy już chce skonczyć onanizacje przed monitorem, i chce żeby mu PaniKa cyce pokazała!
Jakaż odmiana;d

Hahahah... dobry zart. leze na glebie. Pani-k.... cycki.... hahahaha.... rotfl&lol... muahahahaha...

Cytuj:

xy dobrze mowi, wrzuc sobie czasem na luz i posmiej sie, bo cos za powazny jestes.
No przeca mowie, ze to zart... na waszym poziomie... mialem nadzieje, ze zrozumiecie. A z tego co wiem o Oxym on adwokatow nie potrzebuje? Tez sobie wezcie na luz.

Cytuj:

I Btw. jak reszta, facet, troche śmiechu nikomu jeszcze nie zaszkodziło ; )
Ja chyba jestem zbyt wyksztlcony, zeby sie z tego smiac. Bo za ch.uja nie potrafie zrozumiec co smiesznego jest w tej liscie... ktos wytlumaczy? A nie, wiem... nasze reakcje sa smieszne....MUAHAHAHAHAHA... znowu dalismy sie dac sprowokowac... MUAHAHAHAHA

Ville 18-08-2006 11:35

Ja sie podaje za elyte? Ciekawe gdzie, kiedy i jak? =)
Userbar to jest #tibia.pl member zrobiony przez Regusia (=*), ktory pozwolil mi go uzywac, no ale coz.
I prosze mnie nie utozsamiac z sama elyta skoro ja sie z nia nie utozsamiam tylko przesiaduje na # dla zabicia czasu i zeby czasami sie posmiac.

Na marginesie, to takich momentow jest coraz mniej bo coraz wiecej osob udawajacych joł zioma (nie napisze elyciarzy bo ten temat juz zamkniety) ktorzy mnie po prostu w*****aja.

P.S. Przezywacie to wszystko jak mrowki okres
@down
jak kazdy okres xD

Thero 18-08-2006 11:38

@Up
jeden, może dwa dni i wszystko minie.

@Topic
Mi to do elyty daleko, ostatnio na IRCu to siedziałem pod koniec 2005 chyba. Całe szczęście bo wam tam odbija ;).

Gallar 18-08-2006 11:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek (Post 942052)
Hahahah... dobry zart. leze na glebie. Pani-k.... cycki.... hahahaha.... rotfl&lol... muahahahaha...

O qw ;\ ... to było chamskie. Conajmniej. Krótko mówiąc, wkurw**** mnie.
I choć Ciebie to pewno mało obchodzi, ale imo to co napisałes... uhm. Nie uważasz, że to w stosunku do niej niemiłe jest?.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek (Post 942052)
Ja chyba jestem zbyt wyksztlcony, zeby sie z tego smiac. Bo za ch.uja nie potrafie zrozumiec co smiesznego jest w tej liscie... ktos wytlumaczy? A nie, wiem... nasze reakcje sa smieszne....MUAHAHAHAHAHA... znowu dalismy sie dac sprowokowac... MUAHAHAHAHA

A to juz nie nasza wina

#edit:

@Down: Żarty żartami, ale może nie takie które NAPRAWDE mogą urazić, hm ?
Imo jak ja sie z kogoś pośmieje, że nie lubi techno to sie nic wielkiego nie stanie.
Ja mam inne gusta, on stwierdzi że sie nie znam - i tyle.
Ale żarty odnośnie ciała danego usera? Przesada, bo to może, jak juz mówiłem, naprawde urazić.
Forum może i ma niski poziom. Możesz sie śmiać z ludzi przebywających na ircu.
Ale Twoje zachowanie w stosunku do Moniki, w tym momencie jest po prostu idiotyczne i chamskie.
Bo to nie jest jakiś tam post-beka, że techno ssie. Tylko odniesienie się do RLa....

Matek 18-08-2006 11:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gallar (Post 942077)
O qw ;\ ... to było chamskie. Conajmniej. Krótko mówiąc, wkurw**** mnie.
I choć Ciebie to pewno mało obchodzi, ale imo to co napisałes... uhm. Nie uważasz, że to w stosunku do niej niemiłe jest?.

A moze wlasnie o to chodzi? Moze skoro jest grupa ktora usilnie chce udowodnic, ze na tym forum ludzie sluchajacy techno i majacy dwu-czlonowe nicki sa idiotami... moze powinna byc grupa ktora bezczelnie sie nabija z ludzie siedzacych na IRCu? DLA MNIE to bylo smieszne i przepraszam bardzo - mam gdzies, ze obrazilem Pani-Ke, padlo na nia. Jezeli wg ciebie zarty powinny byc mile... no to cosik tu nie tak.

Pewne osobniki uwazaja, ze forum ma za niski poziom. Czas im to udowodnic, moze wkoncu beda trzymac sie z daleka.

Ksabi 18-08-2006 12:00

@Matek

Chlopie, tym razem przegiales, jak juz ktos powiedzial, moze Ty wlasnie probujesz leczyc kompleks malego przyrodzenia ? Bo nie mam pojecia, z jakiego powodu tak chamsko odniosles sie do Pani-K, ktora Ci nic nie zawinila.

Yassek 18-08-2006 12:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek

Odpowiedziałbym Ci, ale są 2 niepisane zasady - nie jedzie się po matkach, a kobietom po cyckach. Smacznego : ).

@topic
Mówcie co chcecie o elicie, ale to ja zrobiłem userbar.

Matek 18-08-2006 12:05

Dobra, dobra...

fakt, przesadzilem, bije sie w piers.

Z tego miejsca chce szczerze i prawdziwie przeprosic Pani-Ke, poniewaz zaprawde kobieta to wspaniala i sliczna. Do tego slucha jedynej prawdziwej muzyki, co u kobiet w dzisiejszych czasach to niezwykle rzadkie.

Wypowiedzianych slow niestety sie nie cofnie, napisanych nie nalezy cofac chociaz to bardzo latwe. Jezeli cie obrazilem - wybacz. A jak spotkasz mnie gdzies na realu - zdemoluj mi przyrodzenie kolanem.

edit: kwestii wyjasnienia. Mnie to naprawde smieszy. Gdybym znal Pani-Ke w realu nawet przez mysl nie przyszloby mi przeprosic. Niestety nie znam a luzdie maja rozne poczucia humoru wlasnej wartosci.

Radix 18-08-2006 12:06

To moze i ja cos napisze.
@Gallar:
Ech... Adwokat sie znalazl. To, ze sie ludzie smieja z VPenis 30 z groszem cm, to nic. Smianie sie z Tany, ze to facet, "czlonek", to nic. Ruszylo natomiast mosci pana, ze "Monisie" obrazono. Zazartowano sobie z niej, jak z kazdej innej osoby. Strasznie sie tutaj chlopczyku rozmnozyles. Smianie sie z RL, straszne. Na swoj sposob kazda wypowiedz - nawet ta zartobliwa, mozna traktowac jako smianie sie z RL. Jesli Pani-K owe cycki ma, to zart nie powinien jej ruszac, bo jej to nie dotyczy.
@topic:
Damn. I'm a fucking elyta member. Is it a dream? Or maybe a nightmare?
Wiecej grzechow nie pamietam...

Gallar 18-08-2006 12:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radix (Post 942118)
To moze i ja cos napisze.
@Gallar:
Ech... Adwokat sie znalazl. To, ze sie ludzie smieja z VPenis 30 z groszem cm, to nic. Smianie sie z Tany, ze to facet, "czlonek", to nic. Ruszylo natomiast mosci pana, ze "Monisie" obrazono. Zazartowano sobie z niej, jak z kazdej innej osoby. Strasznie sie tutaj chlopczyku rozmnozyles. Smianie sie z RL, straszne. Na swoj sposob kazda wypowiedz - nawet ta zartobliwa, mozna traktowac jako smianie sie z RL. Jesli Pani-K owe cycki ma, to zart nie powinien jej ruszac, bo jej to nie dotyczy.
@topic:
Damn. I'm a fucking elyta member. Is it a dream? Or maybe a nightmare?
Wiecej grzechow nie pamietam...

Rozmnożyłem, czy nie. Wciągnąłem się w te jakże inteligentną dyskusje.
Adwokat? Pf. Szkoda tylko, że ten żart mógł urazić. Ma czy nie ma - jeden kit, to był imo zbyt 'ostry' żart który mógł urazic jej kobiecą osobowość. I tyle.

@Matek: peace ; )

#edit:

#Down
@Caerlionne:
Może by sie broniła - może nie. Tylko że akurat jak my te posty pisaliśmy, to ona była ofjaln. Zjawiła się dopiero kilka minut temu;]

slawekmag 18-08-2006 12:24

Stop elycie(lol)

Może by tak założyć grupę normal users która by walczyła z elytą:p

n/c fajny żart

Tiligus 18-08-2006 12:34

hahaha :D no to są już jakieś konkrety :D

Nareszcie przyklejony jeden flejmowy topic, a nie co miesiąc nowy =P i nie zawsze udany do tego ;>.

Caer 18-08-2006 12:50

@Gallar&Ksabi i może ktoś jeszcze:
Nie sądzicię, że gdyby ją to naprawdę tak bardzo uraziło to sama by się broniła? Dzielni rycerze się znaleźli, pf.

Bajdełej - ja też nie widzę nic śmiesznego w tym temacie ;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:27.