![]() |
Cytuj:
|
Zagłosowałem na Kazo, jednak mam przeczucie ze Ab jest najbezpieczniejsze. Ale nigdy nei bylem tam na stałe więc...
|
Najbezpieczniejsze w kolejnosci i ile procent bezpieczenstwa na moje oko:
-rookard -100% -ab'dendriel -80% -thais -50% -venore -45% -kazordoon -37,5% -carlin -25% -kopalnie kazordon-nieokreślone te wszystkie wiadomosi to według moich spostrzarzeń. :berserk: See you in TIBIA. :berserk: |
Nie sciemniajcie
Cytuj:
Kazordoon Rulezzzzzzzzz |
Ja jeszcze nie wiem gdzie jest najbezpieczniej bo jeszcze nie wszystkie miasta odwiedzilem :baby: lecz narazie mieszkalem w Venore , Carlin i w Thais i z tych wydaje mi sie ze najlepsze jest Venore ale nie bede sie wypowiadal na team innych bo jeszcze ich nie znam :tongue: lecz chcial bym je wszystkie odwiedzic B)
|
moim zdaniem najbezpieczniejsze jest Ab. jeszcze nigdy nikt nie probowal mnie tam zabic
|
A ja najbezpieczniej czuje sie daleko poza miastem! Zdala od expowisk i uczeszzanych szlakow. Tak ogolnie to najbespieczniejsze jest chyba Ab (tylko nie radze wybierac sie, tak jak ja pierwsza postacia, niech ziemia bedziejej lekka, do labiryntu bez maczety :p (rany jaki ja bylem noob!)). Narazie mieszkam w Carlin, ale chyba sie przeniose (nie podoba mi sie kolor ulic, ktory dosyc czesto zmienia sie na czerwony :berserk: ...).
|
Hehe
Ta sondo to fajny pomysł. szkoda że dziś sobie nie pogram :( bo jest... sami wiecie co. Według mnie najbezpiecziejszym miastem na Azurze jest Thais. Jestem tu ponad 2 tygodnie. Po rooku skorzystałem z paru deadów w carlin z powodu jakiś noobów !!! Byłem w Ab ale nie moge sie zorientować gdzie i jak żadnych potworków itp. (troche ubogie ale ładne miasto)
Później z kómplem przeprowadziłem sie do Venore żeby zamieszkać bo niby wiecie fajnie może jest ale nie na niski lvl ! Aktualnie jestem w Thais i to dla mnie najpożądniejsze miasto na Tibii ;) Moje dane :Ariaruari 16lvl Prosf: :berserk: 40 sword fighting 35 bodajże defensa 17 distance fighting |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:05. |