![]() |
Fabuła nie twoja raz, outfity nie twoje dwa...no, ale wychodzi ci to w miare.
6/10. Rób dalej. Tylko może popróbuj sam coś zrobić od siebie :>... @down. Fabuły ci nie policzyłem, bo sam robie fake na podstawie gry:>...ale starasz się i to sie liczy ;) |
@rater
W książce "coś" zaczyna sie dziać na około 400 stronie^^(Farthen Dur) :p |
Mi się zaczęła podobać książka od tego momentu, który podałem xD
|
Fake mi sie podoba...
Ja jakiś czas temu chciałem sobie zrobić Fake na podstawie książki "Dywan" (<--- polecam) :evul: |
@rater
Książka mi się podobała cała... ale Farthen Dur to najlepsza jej część:) @Autor fake'a(jaki ty miałeś nick?:p) Rób dalej ale już!:evul: |
Fake dla mnie jest troche do kitu...
Niepotrzebny jest ten sklep. Powinno tu być wiecej akcji a nie takie nudy:( |
Czemu jak kogos ucze korzystania z internetu to odrazu mwi ze mam fake do kitu? O.o.O Najpierw Zeusbobo pozniej Marshalek ale kit z tym :]
@up Przeczytaj ksiazke to zobaczycz ze tam ten "sklep" zajmuje az 2 strony xD |
@up
Nie 2 strony a 4;] Rób dalej bo jak nie...to wiesz co, z gg:evul: |
Nie wiem czemu sie czepiacie tego dachu:confused: Dobry jest. A co do oceny to tak fabuła 1000/10 wykonanie 9/10(jest kilka bledów ale jak ma sie tyle roboty no to sa one dopuszczalne;) ) ocena 10/10:) :) .I thx za pomoc
|
nom mi sie strasznie podoba! 10/10. nie mam żadnych zastrzeżeń. moze opróćz jednego ;] rob wiecej bo mi sie nudzi, chyba se ksiązke przeczytam, ale jak juz przeczytam to nie bede fake oglądał, bo nie lubie sie powtarzac :) :) :)
|
Niewiem czy beda nastepne czesci zobaczy sie ;)
|
:]
Bardzo fajne :)
|
When next part?!?!?When next part?!?!?When next part?!?!?Rób kolejną część, bo ja oszaleje!!:p :)
|
XIbron... Szalej w temacie "Zdrada..." :p :p hmm niewiem kiedy eragona bede kontynuowal ;>
@down Wiesz ja sobie to roznie "wyobrazam" ;> Pozatym w "Najstarszym" jest takie moment ze mowia ze sa waskie alejki pomiedzy domami :] ja tez sobie inaczej wyobrazalem rorana i horsta ale nic innego z grafik tibijskich niemialem... |
Z reguły fake'ów nie komentuje ale jako, żem wierny fan "Dziedzictwa" to się pokusiłem.
No więc tak, spójność z książką jest dobra, niektóre teksty nawet żywcem przepisane. Ale to i tak dobrze ;) Wykonanie też niczego sobie, tyle, że ten łuk nie pasuje. Eragon miał inny, IMO ten zwykły z Tibii bardziej by pasował. Poza tym wygląd Garrowa i Horsta - co to jest ? W ogóle nie pasuje. Poza tym ciekawi mnie jak zrobisz małą Saphire i Broma. I jeszcze Carvahall takie jakieś dziwne... nie pasują mi te domy naprzeciwko siebie. Inaczej je sobie wyobrażałem. A co do Eragona - to on miał bodaj inny kolor włosów. No nic, czekamy na następne części. Możesz dotrwasz nawet do Przysięgi Krwi i przemiany Eragona. A daj Boże nawet jego pojedynek z tytułowym Najstarszym ;) |
No to ja to powiem tak: Zdrada Zdradą ale jak juz ktos sie wypowiedzial w Zdradzie bys nie zapominal o eragonie i jego takze robil no to...;) I tak przy okazji Cień Durza miał krwisto-czerwone włosy wiec wez to pod uwage na później.Sam bym z chcecia zrobil wlasnego Eragona i Najstarszego, ale ja dopiero początkujący jestem:( ;( :( ;( X(
PS.Ide odpowiedziec w Zdradzie;) |
te Urgale to jakieś "Dark Minotaur Warrior"?
fajna fabułka. daj następne części. |
Też kiedyś chciałem zrobić FAKE na podstawie Eragona ;D
Według mnie okropnie on podobny do Tibi np. Te takie kafelki dla nich ważne co się stłukły na końcu 1 części książki podobne do tych pod dp w ab ;) Czyżby autor grał kiedyś w Tibie ? ;> |
Cytuj:
|
O kurde zes odswierzyl temat -,- reported
|
Jak ktoś nie czytał ,,Eragona'' to raczej nie zrozumie o co chodzi w fabule.
Pamiętaj że Saphira no-stop rośnie i będziesz musiał ciągle zmieniać jej wielkość. @down: A ty to co |
Kurde! Bez jaj sami archeolodzy, jeden po drugim!!!
|
X( Co wy tak na niego wjeżdżacie? Mi się ten fake podoba... Z wyjątkiem tej zmiany fabuły. A ten dach nie przyciągnął mojego wzroku. Rób dalej, tylko że ci elficcy strażnicy mieli imiona: Faolin i Glenwing [Eragon, strona 450]. na razie 8/10. Staraj sie nie zmieniać za bardzo fabuły. Nie lubie tego.
|
Archeolodzy rzadza. Mowilem ze nie bede kontynuowal (Sam nie jestem pewien czy mowilem...)
|
VERUIS co ty se myślisz, że można olewać Erasia, byś się wstydził X( nie spodziewałem się tego po tobie ;( Całe dziedzictwo czytałem z 5 razy:) . Dla nie poinformowanych na necie można znaleźć już jeden rozdział 3 tomu i nie jest to żaden wymysł bo jest na stronie wydawnictwa MAG:p
Ja chce dalej;( Pozatym najlepsza stroną Polska o eragonie była www.eragon.kom.pl teraz mają małe problemy techniczne. Jeżeli czytasz to Max to jesteśmy z tobą - wierni fani dziedzictwa, nie poddawaj się;) |
No tak teraz już wiem z czym mi sie kojażył ten durnowaty film co niby ma być hitem sezonu (eragorn jak by ktoś nie kojażył).
@offtopic Kura mak durni archeolodzy -.- |
ARCHEOLODZY FOR LAJFFFF \/,,/.
Cytuj:
6/10??omg-.- Po 2:Jak avager mowil czy krytyk filmowy musi umiec robic filmy?nie wiec co gadasz fabula zlamiona z ksiazki wiec 0/10 a wykonanie 8/10 |
@up
O boze, przeciez sam napisales archeolodzy, a teraz sie czepiasz fake'a i kto tu jest archeologiem. Ten fake jest zapomniany. |
@2up
A czy reżyser komentuje filmy? -.- |
Proponuję zamknąć temat. Ostatnio widze, że Nekromanta się interesuje tym działem (od zawsze zresztą) więc proszę o rozważenie prośby.
|
Cytuj:
|
Elven rox
Cały fejk ładny tylko te emotikonki ........:) .......Ocen hm....może 9/10:D
|
Emotikony?
Czy ja o czymś nie wiem czy ten człowiek to kolejny gość który chciał nabić posta i wstąpił po to do działu fake? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:17. |