![]() |
Kill
Mnie jeszcze nic nie zabiło, bo jestem na lvl 1, ale na razie największe problemy mam ze szczurami
|
a ja moge sie pohwalic ze ostatni potwur który mnie zabil to byl niedzwiec na rooku :]
ale pk to mnie zabijajo regularnie :( |
Mnie na rookgaard`zie zabijajo RoTwOrny takie Bezczelne mordy wystajonce z ziemi :\
A ogólnie to mnie ostatno zabil Dragon :\ ... Ale i tak PK to najwiekszy WRÓG CZŁOWIEKA (jak to nadmienili koledzy) |
Odpowiedź brzmi PK !!!
To są najgorsze potwory i to ich trzeba tępić a nie np. niewinne króliczki :P A tam poważne to ludzi najczęściej zabijają: 1) Na Rooku - Minotaury, Orci Spearmany. 2) Na Mainie - Dragon Lordy, Demony, Orc Shamany. --- "Śmierć to największe wynagrodzenie za wszystkie lata życia". |
najczesciej mnie zabijały dwarfy solider na 13 levelu
|
ja ogulnie nie skarrze sie na pk bo mnie nie zabijajo ... mam kolegue :P chybarze podejdzie taki Zoxis...
|
mnie kiedys posion spider zabil ;] zginolem w tibi ze 4 razy wiec nie mam jakis szczegolnych potforkow
|
Nieśmierteność!!!
Mnie jeszcze nigdy nic nie zabiło bo jestem na pierwszym poziomie i najsilniejszy potwór jakiego pokonałem to Cave Rat.
|
mnie najwiecej razy zapil potwor pk i jeden raz cyc :D X(
|
Mnie zabil taki potwór....popatrzcie na moj opis
|
mnie naj czesciej zabija LAG ( ciarki mnie przeszly)
to jest najgorzy potwor a nie PK |
1. PK
2. Rat 3. Deer ==>> SIlne Stwory |
najczęsciej mnie zabijał Rabbit ;P
PK X( |
ummm =/
NIE SOBIE PRZYPOMNE KTO MNIE ZABIŁ =/ ?(
WIEM =] :P .......NIKT........ :D SORS - 18- 27MLVL (AMERA) |
Mi sie 4 śmierci zdarzyły:
1. Zablokownay na rook'u przez innych graczy przy Minosie 2. Padło mi połączenie gdy byłem po przejściu przez PF i klicha. 3. Padło mi polączenie gdy byłem w jaskini sam na sam z Minosem. 4. W jaskini niedźwiedzi, 3 te bestie zablokowały nie w korytarzyku i nie mogłe wyjśc. To chyba była dla mnie najbardziej dramatyczna śmierć. Miałem sporo hp i łażąc po tej jaskini nie bałem się ich. 1 bez problemu moge dać rade, gorzej jak mnie właśnie przyblokowały :(. No nic, zobaczymy jak będzie na Mainie, bo póki co wszystkie te 4 były tylko na Rook'u. |
a ja zginalem chyba tylko 2 razy :P i to na roku (moshe dlatego ze na mainie gralem z 2h? :P) raz mnie gostek zablokowal i 2szkieleciki powalily :Pmialem 3-5 lvl nie pamietam... i straszny potfuj mnie zabil raz... ogien ;] chcialem dojsc do smoka... a nie mialem potionow z zyciem... jasne jush wszystko nie? :P
|
Mnie ostatnio na PoHu dopadl raz mino archer (przez nieuwagę, nie zdążyłem nawet użyć Exura Vita). Ostatnio byłem sobie na PoH i chciałem sobie zabić gsa, więc sobie go sprowokowałem i zacząłem uciekać strzelając do niego. A tu nagle z kierunku, w którym ja uciekałem, nadbiega... orc leader. Byłem bezbronny. Już wchodziłem do świątyni, kiedy ostatni cios został zadany. Zginąłem na schodach... ;(
|
gs na pohu
|
Ja najczęściej gine od potwora zwanego PK jak grałem na liberii to ginąłem 2 razy dziennie od pk
|
mnie nie zabijają sine potwory bo na nie nie chodze ,gine jak pójde i się wpakuje w grupke rzadnych krwi słapszych potworków :D
|
Mnie ostatnio- jakoś dziwinie nikt nie zabija :D tzn nikt i nic :D nikt zapewne dlatego- bo przenioslem sie spowrotem na Calmere(non-pvp) a nic, bo jestem ostrozniejszy niz wczesniej...moim knightem teraz w elvebane wymiatam :)
|
Mnie jużdawno cośnie zabijają :PP i dobrze, ale pamiętam jak zginołem na 23 lvlu :P jak byłem na BK hunt, źle stanołem i "you are dead", albo pare razy na 22 zabiły mnie mummie pod bh :/ było ich 4 naraz i nie dałem rady :// ,a co do Pk to raz mnie zaciahal :P (na szczęscie)
|
Mnie tak tylko raz skubany skorpion rozpier... ukłuł. A na dodatek mana mi się skończyła i nie mogłem się antidotnąć :) A w koło kupa ludu i nikt pomóc nie chce...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:32. |