![]() |
Carlin - Folda i tak do 20 lvl, potem do kazoroon i dwarfy :D
|
Cytuj:
slownik se kup! |
Po rooku idz do veno.
Kolo elfow masz fajne rotki do 15 lvla, potem amazonki do 20 lvla i Kazz kopalnie :P |
po rooku to raczej idz na maina ;)
ale serio to wg mnie thais szkielety,roty,orki blisko do fibuli a jak masz pacca to idz do kazz down: chodzi mi o to że wyrocznia, w której można wybrać kazz jak wychodzisz z rooka jest w części dla pacc -.- |
LoL jakbyś niewiedzia kazz jest dla FACC :P
|
Thais
Thais THE BEST!!! :cup: :cup: :cup:
Ponieważ jest tak duuzo respów dla l-lvl i m-lvl. L-lvl: -Fiba -Pod thais(orci szkielety) -Niedaleko trolle I to chyba wszystko. M-lvl: -Dragi pod Thais -Mitwin land -Fiba(beho ds dragi) -Cyce w niedalekich gurach lub na połódnie od thais -Bashee na polódnie od thais I to chyba wszystko jeśli nie to poprawcie Cya in Thais:evul: |
Ab`dendriel rulez najlepsze miasto idź tam
|
CARLIN RULEZZ do wyboru do koloru :D naprawde patrzcie na dul
Bogi Ghoule na ghoust land Amazonki Valkirie Witche Skeletony na ghoust land DS'y na goust land Slimy Rotwormy Frost Trolle,Roty,Mino Archery,Mino Magi,Beholdery,Fire elementale,Winter Wolfy,Polar Beery na lodowych wyspach :p a nie muwilem? do wybru o koloru AAA... wspomnie Ghoust Land jest na zachód od Carlin. @Down hehe zdrajca jak inni XD ja zostaje. |
Ab
JA Zawsze do Carlin nabijam 15 i przechodze do AB!!:evul:
|
Cytuj:
A i przy okazji. Nie ma czegoś takiego jak ghoust land, goust land ani Polar Beer (no chyba, że do zamrażalnika włożysz...). I nie muwiłeś tylko pisałeś ;). @topic Od dziada, pradziada zawsze jestem w Thais. Do innych miast chodzę tylko jeśli mam jakąś sprawę. Tutaj jest wszystko - od ratów, spiderów, trolli i orców przez beholdery i cyklopy po smoki. Czasem spotkasz niezbyt życzliwego PK (no, ja na Isarze ostatnimi czasy takich zabijam hurtowo ;)), ale raczej większych problemów nie ma. |
Nie grałem jeszcze sorcem ani druidem, ale dla knighta i palka (moim zdaniem) najlepsze jest Carlin. Można tam bardzo szybko skillować i zdobywać kasę. Na początku można dobrze skillować na rotach, a od skilli m.w. 45 / 45 dla knighta, lub 60 / 45 dla palka można się już przerzucić na slimy. Na slimach można skillować m.w. do 85, potem zaczynają zbyt szybko padać. Co do expienia i kasy, to bardzo blisko jest ghostland. Na Ghoulach i Szkieletonach mżna dość szybko expić, a przy okazji masa Brass i Viking Helmetów wypada. Przy skillach m.w. 50/50 można tam zarobić jakies 2k na godzinę, a z Ghouli dostaje się dużo expa. Zawsze jednak trzba mieć w zapasie trochę many lub mana fluidy, bo jak Scorpion zatruje, to 200hp leci.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49. |