Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Czy Palek może walić Swordami (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=9188)

Zając 10-08-2006 11:31

Nie może, bo jest taki niedorobiony że go unieść nei moze -.- głupie pytanie :/

shoq 10-08-2006 11:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bombelek
A ja sie nie wypowiadam na temat zabijania innych bo nie jestem PK :P !!!

To nie nabijaj postów.

Czegoś tu nie rozumiem: Temat brzmi: "Czy palek może walić swordami?",
a tutaj omawiacie sytuacje pojedynków... ? xD

móc 10-08-2006 11:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krzysiek_666
ja majac 60 dystansa to walilem po 120 w dragi wienc na 80 kolo 200 walniesz jak nie lepiej

Nie walniesz bo palowi wraz ze wzrostem skilla zwieksza sie sredni hit, a nie maksymalny.
Cytuj:

a chocby siadaly o polowe miejsze hity to walniesz 100 wienc nie odnowisz sie 100 hp exura ;p

Za 100 walniesz w potwora przy duzym szczesciu, w czlowieka ciesz sie jak ci za 40 wejdzie hit. (czlowiek ma duzo lepszy armor)
Skoro palek bije za 40 to 50 sorc/drut z 45 mlvl jest w stanie sie leczyc exura po tych atakach.
Cytuj:

Ja raz gonilem pallem 50 lv sork a mialem 25 i jakos go dedlem po 4 bolcach ;p

Nie wierze a jesli nawet to byl noobem i nie mial nic na sobie. (ani eq, ani run).
Cytuj:

Pall ma sile jak ma dyst dobry i nie mow mi ze nie dednie taki pall sorka na podobnym lv

nie dednie taki pall sorka na podobnym lv :p

MlodyPL 10-08-2006 11:51

Wracajac do tematu, mozesz byc paladynem i bic ze sworda ale na poczatku proponuje wbic z 50+ dista i zrobic troche wieszky lvl okolo 25. Nastepnie dopiero zaczac skillowanie sworda. No i pamietaj ze trzeba byc bardzo wytrwalym.

Zykerian 10-08-2006 11:57

Btw.. Temat chyba powstal ze 2 lata temu ale nvm..

Topic.. Jesli jestes masochistą to sobie trenuj sworda/cluba/axe'a sproboj wbic powyzej 70 , to Ci wysle list gratulacyjny -.-

@Offtopic. Gz dla tych ktorzy mowia ze 25 lvlem zabili 50 + sorca czy tam palla jesli dobrze zrozumialem . Czy to bylo na otsie czy on afkowal? : >

móc 10-08-2006 14:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zykerian
Topic.. Jesli jestes masochistą to sobie trenuj sworda/cluba/axe'a sproboj wbic powyzej 70 , to Ci wysle list gratulacyjny -.-

Nie wyslesz bo zrobienie 70 melee palem zajmie mu tyle samo czasu, ile zajeloby mu zrobienie minimum 120 albo i wiecej dysta. (a tyle dysta nie ma nikt w tibii)

Vil 10-08-2006 14:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zykerian

jesli wbije 70 skilla to zasluguje przynajmniej na wejscie do skarbca w Kaz.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez móc
Nie walniesz bo palowi wraz ze wzrostem skilla zwieksza sie sredni hit, a nie maksymalny.

i znowu rozmijasz sie z prawda czyli tym co Bardzo Madrzy Ludzie stwierdzili daaawno temu ( level zwieksza sredni hit, skill zwieksza maksymalny ).

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krzysiek666
jedn mial laga i go dedlem a drugi mnie z exori dednol :/ Bylo exori mele mele exori i ded ;p

Po stylu wypowiedzi wniskuje ze chodzi o OTSy i exori na pol ekranu. Poza tym uwazaj bo mamy sezon polowan na trolle ( ludzie szukaja spirow itp ).

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez móc
Niestety musze stwierdzic ze nie jest to prawda. Nie zauwazylem zebym mocniej uderzal wraz ze wzrostem lvla. Skill zwieksza maksymalny hit, ale u paladyna bardziej zwieksza sredni niz maksymalny.

sporo ludzi znajacych sie na temacie daloby sobie reke uciac za to stwierdzenie, ty 'nie zauwazyles' i od razu wszystko obalasz.

móc 10-08-2006 14:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil
i znowu rozmijasz sie z prawda czyli tym co Bardzo Madrzy Ludzie stwierdzili daaawno temu ( level zwieksza sredni hit, skill zwieksza maksymalny ).

Niestety musze stwierdzic ze nie jest to prawda. Nie zauwazylem zebym mocniej uderzal wraz ze wzrostem lvla. Skill zwieksza maksymalny hit, ale u paladyna bardziej zwieksza sredni niz maksymalny.

Krzysiek_666 10-08-2006 19:03

A skond wiecie ze tak nie jest ?? a jak by co to ja z dragon hammera na skillu 30/30 walnolem 2 razy pod zond 40 w czlowieka i to jakos nie byl cud. Morze i dalej bym walil ale kolega szedl i go dednol ;p

móc 10-08-2006 19:49

Cytuj:

a jak by co to ja z dragon hammera na skillu 30/30 walnolem 2 razy pod zond 40 w czlowieka

Bo nie mial na sobie eq.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:08.