Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna na Askarze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=91935)

Cecil 30-08-2006 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qreew (Post 963480)
Chyba czas zakonczyc ta konwersacje... jak juz wspomnialem czekam na filmiki i fragi =] gl

Filmik jest na www.tibia.de mozesz tam zajrzec i sciaganac sneak atk :)

Skittl 30-08-2006 20:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cecil (Post 963528)
Filmik jest na www.tibia.de mozesz tam zajrzec i sciaganac sneak atk :)

filmiki sa na pierwszej zamieszczone przezemnie
pozdro

Shokei 30-08-2006 22:11

Ja ogólnie nie narzekam na Askare :) Nie wadzisz nikomu nie masz problemów :) Zawsze podobała mi sie sytuacja na servie gdyż wiekszość moich kłopotów była spowodowana kłopotami innych natomiast gdy byłem neutralny wszystko szło ok. :) niech sie dzieje co ma dziac ;] Peace.

Skittl 31-08-2006 10:30

dzisiaj z rana padl od nas gaziox i ala'naste
z tego co wiem na szoszu gral curtiis hah . :baby:

Wuzwar 31-08-2006 11:06

plotka? na forum tibia.com sunny di'vinci cso pisze ze oni chca open battle? nie jestem dobry w nangielskim nie wiem czy dobrze zrozumialem:p

Bialy Smoczek 31-08-2006 14:48

Czy ta wojna bedzie tak juz caly czas wygladala ?
Prosze o wasze uwagi, opinie i odpowiedz ze strony Rexis members.

1. Sneak attacki na siebie.

2. Zabijanie znajomych/przyjaciol z gildi przeciwnika ?

3. Random PK w celu (?!?!) zdobycia run/mf/kasy czy moze poczatek terroru jaki nas czeka po zakonczeniu walk ?

P.S. Rexis - radze uwazac na niektorych members bo czeka was niezle zaskoczenie.

Qreew 31-08-2006 18:31

uroki wojny... ;)

IceTea 31-08-2006 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Devils (Post 963433)
moga robic mlvl

Szyde'rca a dlaczego Szoszo i Caramban mają robić mg lvl?
bo expią zbyt szybko?
Dlaczego wam to przeszkadza , że inny player expi szybciej od was...bezsensu

Cecil 31-08-2006 19:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IceTea (Post 965837)
Szyde'rca a dlaczego Szoszo i Caramban mają robić mg lvl?
bo expią zbyt szybko?
Dlaczego wam to przeszkadza , że inny player expi szybciej od was...bezsensu

Wiesz ludzi wybija sie wczesniej zeby niemiec z nimi pozniej wiekszych klopotow :)

Ampul 31-08-2006 19:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skittl (Post 964750)
dzisiaj z rana padl od nas gaziox i ala'naste
z tego co wiem na szoszu gral curtiis hah . :baby:

erm u.u czuje watek Knighthood :D kazdy ma do kazdego pass ^^

No coz kiedy swe maja szkole polacy brykaja :p

Btw... To jest war i nic nigdy nie jest do samego konca pewne :p Zalozmy ze rexis przegra nalezy odpowiedziec sobie "Zaplaca" ? czy beda robic od czasu do czasu tak rozrywkowo mass logi i ubijac patri albo szukac sojuszy i wrocic na serwer (Poruszam tu watek z Knighthood juz niby przegrali a tu nagle "CALY" (w venore to juz miejsca nie bylo bodajze 30 osob na 1 membera KH oO) A tu nagle zoooonk KH po miechu wrocilo zawierajac sojusz z GIPO u.U i co? znow sie zaczelo

Devils 31-08-2006 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ampul (Post 965895)
erm u.u czuje watek Knighthood :D kazdy ma do kazdego pass ^^

No coz kiedy swe maja szkole polacy brykaja :p

Btw... To jest war i nic nigdy nie jest do samego konca pewne :p Zalozmy ze rexis przegra nalezy odpowiedziec sobie "Zaplaca" ? czy beda robic od czasu do czasu tak rozrywkowo mass logi i ubijac patri albo szukac sojuszy i wrocic na serwer (Poruszam tu watek z Knighthood juz niby przegrali a tu nagle "CALY" (w venore to juz miejsca nie bylo bodajze 30 osob na 1 membera KH oO) A tu nagle zoooonk KH po miechu wrocilo zawierajac sojusz z GIPO u.U i co? znow sie zaczelo

wiec tak najpierw 1 pytanie czemu ich bijemy na eterni tez mielismy taki przypadek socr na 108 byl tez byl mily dla wszystkich doszedl do 150 zaczely sie jazdy teraz jest praktycznie nie do zajebania 2 raz takiego samego bledu my nie popelnimy , dalej mozesz rozwazac taka idee ze przegramy bo to jest gra all jest mozliwe ale nie to ze zaplacimy ;] przynajmniej nie ludzie z eterni a co do sharowania szosza to swiadczy tylko o jego grze ze gdyby nie aimbot to jedyna runa z ktorej by trafil to bylo by gfb ale niech mu daje passy ktoregos dnia sie obudzi obok npc "cip friend".

Igrexou 01-09-2006 01:30

xD dwie war są :D

Immortality vs Drainers ;o

Rev'ico 02-09-2006 05:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Devils (Post 961995)
po 1 nie jestem rasista , po 2 tibia to nie gra narodowosci gram tu dla kumpli a nie dla polakow po 3 wiekszosc polakow w tej grze to dzieci ktore nic nie umieja innego tylko krasc , wyzywac wiec czemu mam im pomagac? czy wy dla kazdego polaka jestescie mili jak dla kumpla? niesadze... wiec po co takie teksty.. po 4 nigdy w tej grze niewyszedlem i nie oposcilem zadnego mojego prawdziwego kumpla a wiekszosc to szwedzi i holendrzy bo sa 100razy madrzejszy niz 12 letnie polskie dziecko po 5 tak naprawde nie interesuje mnie co ludzie/dzieci o mnie mysla bo to tylko gra po 6 skitl to pizda xD!

Muszę się z tobą zgodzić, ja też trzymam na Beryli ze szwedami ale wiesz co ...
Większośc Rexis to Pa.
Kiedy expilem na guardach swoim sorkiem wpadło do mnie 2 pk chary Rexis

Aug 30 2006, 15:50:32 CEST Killed Oloa at Level 28 ok
Aug 30 2006, 15:50:07 CEST Killed Thanor Xenur at Level 30 ok

Zabilem ich jak widac a co potem ? :
Aug 30 2006, 16:01:26 CEST Killed at Level 44 by Bajexe on Askara

Zginolem od Bajexe on Askara. Jego wymowką bylo to ze to byli to jego koledzy, ale to ze pkowali to już inna Bajka. (Bajexe on Askara Jest Senior Tutorem)

Ozan 02-09-2006 09:22

to wy chyba nie pamietacie dlaczego zunri wywalil brazoli z serwa ..... i on nie jest rasista lol ?:||

Devils 02-09-2006 12:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 968850)
Większośc Rexis to Pa.

Zginolem od Bajexe on Askara. Jego wymowką bylo to ze to byli to jego koledzy, ale to ze pkowali to już inna Bajka. (Bajexe on Askara Jest Senior Tutorem)

wiesz co ci powiem kazdy siebie broni ale spojdz na berylie zaczynalem grac tam od poczatku serwa bylem 3 drutem przez pewien czas ale tam sie dzialy gorsze rzeczy niz tutaj moze grales wtedy moze nie ale powiem ci ze tam power abusing byl wszedzie gdzie mogles zdobyc exp ;) liczylo sie tylko to z jakiej gildi jestes i kogo znasz ;] nie wazne czy byles br swe pl rumunem czy chuj wie kim ;]

Qreew 02-09-2006 13:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Devils (Post 969270)
wiesz co ci powiem kazdy siebie broni ale spojdz na berylie zaczynalem grac tam od poczatku serwa bylem 3 drutem przez pewien czas ale tam sie dzialy gorsze rzeczy niz tutaj moze grales wtedy moze nie ale powiem ci ze tam power abusing byl wszedzie gdzie mogles zdobyc exp ;) liczylo sie tylko to z jakiej gildi jestes i kogo znasz ;] nie wazne czy byles br swe pl rumunem czy chuj wie kim ;]

Taka jest prawda, jestes w gildi dominujacej to masz spokoj, sprawa podrzedna jest to, iz polacy maja niska kulture osobista (nie wszyscy ale wiekszosc) i jak ktos im sie wbije na respa ,zaczynaja od wyzwisk, straszenia i abusowania.

Anvortis 04-09-2006 07:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shokei (Post 964042)
Ja ogólnie nie narzekam na Askare :) Nie wadzisz nikomu nie masz problemów :) Zawsze podobała mi sie sytuacja na servie gdyż wiekszość moich kłopotów była spowodowana kłopotami innych natomiast gdy byłem neutralny wszystko szło ok. :) niech sie dzieje co ma dziac ;] Peace.

Tak. Pamietam jak mialem 44 lvl i poszedlem na dwarfy kolo minoskow. Xiofez czy jakos tak zabil szyderce i uciekal sobie a ja poszedlem na dol za chwile wpadla elita servera jeszcze wtedy Eclipse i mnie ubili -.- CO ja im zrobilem ! nic okazalo sie ze sie pomylili i padlem sobie za nic .........oczywiscie mialem odzyskac eq ale nie odzyskalem. Jak powiedzial zunri padlem bo mu szyderca kazal mnie zabic. Jak to teraz czyta szyderca to nastepnym razem rob screeny jak wiesz ze padniesz bo wteczas chociaz bedziesz wiedzial jakie nicki cie ubily.

Cecil 04-09-2006 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 968850)
Większośc Rexis to Pa.

No i co z tego ze jest senior tutorem? Jesli juz nim jest to niemoze zabijac?Czy to jest niezgodzne z tibia rulezz?:)

Vacer 06-09-2006 08:08

Hmm. Ciekawe, ciekawe.. Słyszałem jak Master Know gadał z kilkoma około 30-50 lvl. Większość to knighty, wspominał coś o tym. A z czego wiem to Pro Mastera jest Rexis i kilku z rodziny więc może ta wojna będzie dosyć duża ;]. PS A Mnie Master Know zabił, i wyleciała mi B Robe ;D

Emiras 06-09-2006 11:46

Wojna na Askarze jest bez sensu Rexis wytrzymalo probe czasu i dlatego raczej wygra choc moze byc jeszcze ciekawie na servie, ja sie w ta wojne nie mieszam bo jest bez sensu nie ma za co walczyc, jezeli padne to za co !?X(
Pozdrawiam.

Qreew 06-09-2006 20:00

I jak tam wojna panowie? Nikt nie postuje wiec pomyslalem ze cos napisze =]
Zastanawiam sie nad zrobieniem kolejnej postaci na askarze :D Galana spada na psy w zaskakujacym tempie :P

Devils 07-09-2006 08:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qreew (Post 976652)
I jak tam wojna panowie? Nikt nie postuje wiec pomyslalem ze cos napisze =]
Zastanawiam sie nad zrobieniem kolejnej postaci na askarze :D Galana spada na psy w zaskakujacym tempie :P

caramban
Sep 07 2006, 07:31:52 CEST Killed at Level 128 by Zunri
and by Swift Know

szkoda ze zaspalem 10min , ci ludzie sa tak naiwni na jakiekolwiek trapy

dymka 07-09-2006 09:19

Jest filmik?

Devils 07-09-2006 10:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dymka (Post 977076)
Jest filmik?

rapidshare.de/files/32231803/morning_attack.rec.html

dymka 07-09-2006 11:25

No i niezly wiscig :) Tylko ze musicie Swiftovi niewidke zafundowac, bedzie troche latwiej ;)
Gz

Devils 07-09-2006 14:02

dla fanow szosza macie kto walczyl nim na wojnie
13:09 Curtiis [113]: i fight on szoszo

;]

Lord Wlodek 07-09-2006 14:16

Graty Fraga...

Emiras 07-09-2006 14:41

Szyd'erca to prawda ze macie zamiar masow przyjmowac H lvl do Rexis.
I dlaczego boicie sie otwartej wojny atkujecie pojedynczych graczy Pat~
X(
Ta wojna jest nie ;( potrzebna !

maciek5721 07-09-2006 14:56

ludzie fjisdjgsgsgsh

Cecil 07-09-2006 15:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emiras (Post 977219)
X(

A czy sneak ataki nie sa czescia wojny?:) tak sie wygrywa wiele wojen wezcie pod uwage galane, jak Hwl niemialo wogule szans a teraz?Sami wiecie jak jest :)

Emiras 07-09-2006 15:09

Nie chodzi mi oto tylko dlaczego jesli Rexis jest przekonane ze wygra to dlaczego nie podejma sie pelnego battle -.- .
W*****a mnie to moze juz dawno wojna byla by skonczona !
I sadze ze to Pat~ walczy w slusznej sprawie !

Qreew 07-09-2006 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cecil (Post 977254)
A czy sneak ataki nie sa czescia wojny?:) tak sie wygrywa wiele wojen wezcie pod uwage galane, jak Hwl niemialo wogule szans a teraz?Sami wiecie jak jest :)

Dokladnie... teraz Hwl opanowalo server, nie da sie grac na galanie :P w open battle nie mamy szans, a sneak ataki sa niemozliwe bo oni praktycznie 24/7 siedza na vent :P

Czekam na pacca i wbijam na askare =] a co do Rexis nie musza juz nikogo werbowac, maja dobra ekipke i bardzo ciezko bedzie ich pokonac ;)

Devils 07-09-2006 17:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emiras (Post 977219)
X(

czy my dajemy inv komu popadnie? nie wydaje mi sie a co do open battle gildia tamta sie nie loguja od poltora tygodnia wiec o jakim open battle masz na mysli kiedy spytalem carambana o walke 2na 2 powiedzial ze nie ma z kim curtis wyszedl z gildi bo powiedzial ze ci polacy sa tak wydygani sie sie boja logowac dzis nastepny polak pytal mnie czy moze zaplacic i wyjsc ale wierz dalej ze oni wygraja ;)

Qreew 07-09-2006 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Devils (Post 977502)
czy my dajemy inv komu popadnie? nie wydaje mi sie a co do open battle gildia tamta sie nie loguja od poltora tygodnia wiec o jakim open battle masz na mysli kiedy spytalem carambana o walke 2na 2 powiedzial ze nie ma z kim curtis wyszedl z gildi bo powiedzial ze ci polacy sa tak wydygani sie sie boja logowac dzis nastepny polak pytal mnie czy moze zaplacic i wyjsc ale wierz dalej ze oni wygraja ;)

Bo taka jest prawda, Polacy za szybko sie poddaja ;)
Devils jaki Ty masz nick? jakos nie kojarze :P

Devils 07-09-2006 18:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qreew (Post 977537)
Bo taka jest prawda, Polacy za szybko sie poddaja ;)
Devils jaki Ty masz nick? jakos nie kojarze :P

pewnie szyderca?

Qreew 07-09-2006 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Devils (Post 977546)
pewnie szyderca?

Ahia... myslalem o kims innym ale niewazne ;]
btw na Eterni ostatnio byla dobra akcja z ferumbrasem :D

Devils 07-09-2006 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qreew (Post 977560)
Ahia... myslalem o kims innym ale niewazne ;]
btw na Eterni ostatnio byla dobra akcja z ferumbrasem :D

byla ale padli , tylu demonow + bossa niewidze zeby ktos to mogl zblokowac

Qreew 07-09-2006 18:17

Napewno jest sposob ;) tylko ze wiesz, trzeba z 8-10 knightow 150-200 lvl
No i magow sporo ;) a tam byl chaos, i dlatego popadali

ErAgOg 07-09-2006 18:35

wojenka zapowiada się obiecująco :evul:

Devils 07-09-2006 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ErAgOg (Post 977598)
wojenka zapowiada się obiecująco :evul:

ja mysle ze juz sie konczy powoli ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:57.