![]() |
Reputacja jest gut ale wg mnie ZAWSZE powinno sie wprowadzac jakis comment... I przydalaby sie jakas wydzielona grupa modkow, ktora czytalaby wszystkie commenty(ooo qqqrwaaa ja bym, takim nie chcial byc:P) i bezsensowne by usuwala a sensowne by uznawala...Kapujecie? Wtedy nie byloby sytuacji ze ktos dostaje -5 do reputacji od 5 noobow po kolei z commentem 'Nienawidze Legii'...Ale mi sie tam podoba jak jest-kto byl zly, jest na minusie, kto byl dobry, jest na plusie... Tylko chcialbym zeby bylo wiecej 'opisow' reputacyjnych-a nie od -1, 10 i 50 bo wtedy i tak polowa ma distinguished road, 'zli' little shameless a reszta forum unkown quantity:D Ale to tylko moje odczucie...
I popieram pomysl Marreda... |
Cytuj:
Skoro mam tyle i tyle lat tojestem taka i taka? @topic Ja jestem za zniesieniem reputacji, bo po przeczytaniu całego FAQ o reputacjach i tak nic nie rozumiem :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: |
Reputacja może zostać, ale potrzebne są jakieś zmiany, bo jak widzę taki opis do - reputacji: "głupi jesteś",(nie dość, że w sam opis jest głupi i bezsensowny, to jest napisany do posta, w którym nic głupiego nie ma),to śmiać mi się chce.
Edit: Kolejna głupia reputacja do zestawu: najwyraźniej dostałem minus dlatego, że nie podobał mi się rysunek. Chyba ma prawo mi się coś nie podobać? Ech. Reputacje które dostaję robią się coraz głupsze. |
Koniec z reputacją!!
Moim zdaniem reputacja jest do bani!!X(. Wolałbym licznik postów tak jak było zawsze!!
A jeśli ma zostać reputacja to niech sami modki ją wystawiają. |
Ja mam taki pomysl odnosnie systemu reputacji:
Reputacji NIEMOGA przyznawac ludzie, którzy: 1.Nie napisali wiecej niz 10 postow (tak jak teraz jest) 2.Ludzie z Ujemną reputacją 3.Ludzie Bez reputacji(czysta runka) PS: Jesli dostane - za tego posta, to tylko utwierdze sie w swoim przekonaniu. |
Dno....
Ja przewaznie Odpowiadam na POsty 12-14 latków <mój Blad-.->Fakt sa to przewaznie Glupie Tematy i za Krytyke wepchna mi "-" i co to ma byc Ja Widze ich Bledy i glupote staram Ich wyprowadzic z Błędu a oni mi "-" dadza :] Moim zdaniem to bezsens Bo moge Sama wladowac All Ludziom na Forum Od Tak sobie dla zabawy:P uwezme sie na jednego i codziennie po "-"
Reputacje powinni przyznawac Modki ;] Jesli sobie ktos zasluzy |
Cytuj:
a system powinien być taki jak napisał nightwalker i te nicki powinny być widoczne... no i żeby trzeba bylo wstawić jakiś sensowny komentarz (powyżej 25 znaków bez takich w stylu asdasdaasdsda) |
"To" nie wystarczy...
Cytuj:
NP: Ktoś wejdzie na temat z dow****mi walnie kilka dowcipów z dopiskiem "Jeżeli sie wam podobało to prosze o + do reputacji" i już ma reputacje i moze dawać minusy.Więc kazdy praktycznie moze to zrobić niezaleznie od tego czy gada sensownie :/ |
Wedlug mnie powinien zostac, ale +/- powinne byc podpisane konstruktywnym uzasadnieniem ;)
|
reputacja niech zostanie, ale bez mozliwosci wystawienia oceny negatywnej, po samych plusach tez bedzie mozna sprawdzic czy ktos plecie bzdury czy mowi do rzeczy
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:02. |