![]() |
hmm czy dobrze ?? dwaj panowie z Elysii stracili chary .... 170 rp i 136 ek ( Bax Sho & Lan vel'visko ) deleted acc mają podobno za jakieś przekręty z paccem.
a już myślałem że za Sharing... |
jestem bardzo wkuzony bo ja jestem w szkocji i i niee mam kompa w biblotece siedze a nie wolno sciongac zecy ;( i w tibie nie moge grac a kawiarenka iternetowa jest w centrum glagol jesli jestem w bibli to moge zrobic tego rec keya ? a ja mam 1 lvl i mi go usunom ;( X( X( X( X( ;( ;(
|
nie wiedziałem że przedszkola robią teraz wycieczki do Szkocji...
|
Prosze o jeszcze raz o pomoc .....
Cytuj:
|
yeah
ja jakos nie mam czasu albo checi zeby skasowac konta a tak to problem z glowy:P :D :o 8o :] B) :( ;) :p :confused: :cup: :evul:
|
No ładnie.. Mam podobny błąd. Po uptadzie zalogowałem się. Niby wszystko jest OK, ale gdy jakiś koleś wziął mnie 2 raz na party (pewnie jakiś zbir) to w obawie, że mnie "dotknie" wylogowałem się. Chwile potem chcę się zalogować i wyskoczył error:
Cannot connect to a login server. Error:Disconnected from server. blablablabla... Najgorsze jest to, że nawet, gdy podałem nieprawidłowy pass i numer wyskakiwało to samo. Tak już jest parę minut. NA KONIEC DODAM, iż ich oficjalna strona (www.tibia.com) nie działa.;( CO mam zrobić??:baby: |
cipsoft wszystko maści
tzn. jak ktos wyjedzie na wakacje całe (2miesiące) i zostawi jakis dany level np.50lvl to co mu sie saksuje po miesiacu? czy ten 50lvl X miesiąc ? to by bylo zjebane jak by po miesiącu sie kasowalo czyli co ja jestem niewolnikiem ze musze co miesiąc sie logowac a jestem np.akurat na plazy daleko od kompa ? grrrrrrr cipoft niby robi dobrze ale to wszystko pierd.....zieli |
up: Naucz się czytać! postaci są kasowane przez pomnożenie levela przez miesiąc, czyli np. postać na 1 lvlu za miesiąc, na 2-gim za 2 miesiące, na 3cim za 3 miesiące itd. nie dotyczy to postaci o levelu 20 lub wyższym
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:04. |