Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Wydarzenia z Seleny. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=94254)

mikioli 11-11-2006 08:04

A propo screenu

Jeszcze są jakieś pozostałości po tym na pohu.
Już po kilku godzinach od zrobienia tego ktos juz zaczął rozwalac;(
po 3 dniach była już masakraX(

Herante 11-11-2006 14:06

..........

Marczio 12-11-2006 11:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stonhard (Post 1066878)
Smiej sie dalej kazdy z tych 5 osob zaplacil i co lyso??

Btw. Jakbys tyle speeda co ja przez zycie wpie***** to nie wiem czy po polsku bys umial cos napisac.

Mam w dupie ilu z nich bylo tak naiwnych
Skoncz szponcic tym speedem, 12 lat masz a jakbys speeda z 20 metrow zobaczyl to bys zygal dalej niz widzisz. Myslisz ze jakimis sciemami zaszponcisz jestes zwyklym lamusem a ci ktorzy ci zaplacili sa jeszcze wiekszymi. Idz do szkoly lepiej bo ta gra ci wyryla glowe na amen

Ascario 12-11-2006 11:59

Za moich czasow na Selenie to Nortec byl "swieta krowa" pewnie dlatego iz mial najwyzszy lvl :P Selena nie jest takim najgorszym serverem, a pa jest na kazdym pvp serverze ;)

PS: Wie ktos moze czy stary Degun jeszcze gra w tibie?

Komin 12-11-2006 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ascario (Post 1075425)
Za moich czasow na Selenie to Nortec byl "swieta krowa" pewnie dlatego iz mial najwyzszy lvl :P Selena nie jest takim najgorszym serverem, a pa jest na kazdym pvp serverze ;)

Heh... Teraz tą "świętą krową" jest Puge. Chociaz wczoraj musialem placic bohy Gady'iemu... I retired :p

mikioli 13-11-2006 15:24

komin

widzisz komin znalzli sobie "ofiare" teraz raz w tygodzniu bohy będziesz tracić:evul: hehhehehehehe

mikioli 13-11-2006 15:27

mobilizacja

Gracze seleny zmobilizujcie się aby wypowiadać się na tym forum;)

mikioli 13-11-2006 15:41

zabawa

Wymyśłiłem aby rozruszać te forum zabawę w wymyślanie powiedzonek o selenie oto kilka przykładów

-selena -serwer zapomniany przez cip soft
-selena=szkoła przetrwania
-selena-serwer bez kolejek

Kiszonka_The_Boss 13-11-2006 16:19

Przetrwasz na Selenie przetrwasz wszędzie x)

Komin 13-11-2006 20:33

Selena - serwer paymentow :P

Master Destroyed 18-11-2006 16:32

@up
Widać że Cię niekochają...<lol>

Niewiem czy to prawda ale wiekszośc Swe zmienia swiat(Askara).Obawiam się jednego za h lvl Polacy odwalą Pa ale swój ze swoim sie dogada;)

Shifos Wielki 19-11-2006 09:06

jesli h lev szwedzkie poszly na Askare to bylo by jeszcze gorzej wpadali by co jakis czas pk sobie porobic a zreszta jak obserwuje Erig.net h lev caly czas expia z malymi wyjatkami.

mikioli 19-11-2006 18:46

h levele

dużo osób mówi ze szwedzkie h lvl które grają na selenie mają jakies inne dobre chary na innych światach a na selenie sobie pekują zabijają itp:evul: {ogólnie wszystkie chamskie zabawy}

zobaczcie ile szwedzkich h lvl ma co chwile red skule

Marczio 22-11-2006 18:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiszonka_The_Boss (Post 1077191)
Przetrwasz na Selenie przetrwasz wszędzie x)

g*wno prawda

@ zabawa :)

selena - serwer jak kazdy inny - bez przyszlosci

V.Kitthix 26-11-2006 01:24

Odp.

Mam dla was bardzo dobrą wiadomość, kto gra na Selenie ten wie, kto to jest Puge Nocturna. A więc Puge Nocturna gra teraz MSem i ma Nick Pugge Nocturna, pewien Polak(73 Paladyn) odważył się go zabić i mu się to udało. Po chwili Puge Nocturna, Nortec Nocturna i Voyant chcą go zabić lecz temu udaje się im uciec.

P.S: Jeśli chcecie zobaczycz to wydażenie co stało się przed chwilą to zapraszam do działu Filmy.

Kiszonka_The_Boss 26-11-2006 12:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1093087)
g*wno prawda

@ zabawa :)

selena - serwer jak kazdy inny - bez przyszlosci

Eh Marczio Marczio :)

mikioli 28-11-2006 08:13

Nowa inicjatywa

Mam nowy pomysł ! Postarajmy się zaprosić na nasze forum któregoś z polskich high lvl.np Koti ,Alcuard. Może odpowiedzą nam na pare pytań co dalej z seleną?

Popekk 28-11-2006 20:55

;p

@up lal :D

Winicius_Selena 28-11-2006 21:33

About Selena

Selena to jedyny spokojny serwer pod względem pk. Nie wiem jak to robię, że sam nigdy nie obrywam bez powodu (sztuka rozmowy z człowiekiem :D ).
_____
A odnośnie szwedów nie wiem w czym wam przeszkadzają i znam kilku (mam na VIP), których lubię.
_____
Pieprzeni pk to najczęściej -> Polacy
_____
Nie wiem co się z nią dzieje ale dobrze, że gra na razie mało ludzi, nabijemy wyższe levele (nie ma kolejek ;) ).
_____
Nie próbujcie grać na non-PvP <-- sam zacząłem i nabiłem 21lvl. To głupota
Szczególnie Celesta (kolejki dochodzą do 200 graczy albo nie można się zalogować w ogóle i dobrze <dlatego gram już na selena). Pełno noobów i złodziei.
_____
Ktoś tam ładnie ujął żeby wprowadzić do tego działu h lev Polaków i podyskutować o serverze ale przecież Masoyama i Koti się zjawili...
_____
Pomimo Pk cenię bardzo ten serwer, nie wiem jak wy. Nie wyrzucajmy Szwedów bo to tylko zepsuje atmosferę rozgrywki.

KotiConqueror 29-11-2006 13:44

Hmm czytam kazdy post tutaj ale czesciej udzielam sie w dziale ze zdjeciami
jak macie jakies pytania to prosze bardzo :)

Marczio 30-11-2006 16:37

o co chcesz sie pytac h lvla o.0?

Balveni 30-11-2006 18:32

na Selenie ...nawięcej Polaków-.-
Szwedzi..wyzsze lvl ^^
o Puge~~ nie da się powiedzieć że jest normalny..bo nie jest.
Ma chara na Askarze i najlepiej jak juz tam zostanie..
btw.na tym filmiku odnośnie śmierci pugge widać,że Polak potrafi :D
3 h lvl..i jakos chłopak nie padł..Gratz :P
Puge i spółka powinni poćwiczyć na Ots umiejętnośc pvp -.-

mikioli 01-12-2006 08:42

pytanie

Mam pytanie go kotiego.
Czy ty i alcuard jako najwyższe levele nie mogli byście zaprowadzzic troche porządku?Szczególnie wkurzające jest jak jakis h lvl typu puge nocturna albo dany karde rozwalają dla zabawy albo karzą se placic"pay boh or die"X(

Sirblaze 01-12-2006 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mikioli (Post 1105925)
Mam pytanie go kotiego.
Czy ty i alcuard jako najwyższe levele nie mogli byście zaprowadzzic troche porządku?Szczegulnie wkurzające jest jak jakis h lvl typu puge nocturna albo dany karde rozwalają dla zabawy albo każą se placic"pay boh or die"X(

Dam Ci jedna dobra rade synu:

Najpierw nauka(szczegolnie jezyk ojczysty) potem przyjemnosci i gry.

Regards

zalfik 04-12-2006 23:37

@ Koti
Czy mozesz sie szczerze wypowiedziec nt Puge'a?
Wszyscy tutaj po nim jada ja po zdechlym psie. A mnie spotkalo ostatnio z jego strony cos straaaasznie pozytywnego (bez szczegolow). Poza tym nawet sama rozmowa z nim.... nie wydaje sie taki, jakim jest opisywany....

KotiConqueror 05-12-2006 17:54

Hmm a co chcecie wiedziec na temat Puge?
Wiem ze robil PA, ( robil bo mnei zapewnial ze juz nie robi :P )
Ale mniejsza z tym jest jednym z moich najlepszych przyjaciol tutaj.
Znam go odkad mial 30 level, robilem mu pare questow jak jeszcze mial taki niski level. Rozmawiam z nim niemal codziennie przez mikrofon ( jak i z reszta Szwedow ). Bo tak pewnie zaraz tu zacznie sie "koti swe dupoliz itp" mam gdzies wasze opinie na ten temat. Po prostu mam mnostwo znajomych wsrod Polakow ale tez i wsrod Szwedow. Dlaczego mialbym stawac przeciwko ludziom z ktorymi rozmawiam przez mikrofon od ponad roku, broniac Polakow ktorych nawet nie znam....Wracajac do Puge.... koles nawet raz mnei uhal jak mialem kicka na quescie, a raz po updacie jak nurkowalismy i wpadlem do jednej z dziur z 5-6 predator cos tam, ktore mnei bloknely to wrocil po mnie i je odciagnal.
Pozatym przeciez jestem z nim w gildii , lol.

zalfik 05-12-2006 18:54

Odpowiedz bardzo satysfakcjonujaca ;)

Balveni 06-12-2006 00:33

@Koti~~
ty miałeś okazję poznac Puge z tej dobrej strony,ja nie :P
też uważam ,że nie każdy szwed jest zły..ale o Puge ..nie umiem już chyba zmienić zdania na jego temat : |

kamil_nowacki 06-12-2006 21:35

Według mnie dobrym sposobem na problemy typu pk, pa itp. jest poprostu zapoznanie sie z nimi. Wiem ,ze brzmi to banalnie ale wystarczą dobre okolicznosci lub poprostu szczescie. Nie widze innego wyjscia w tej sytuacji, jak znasz przynajmniej kogos na hlvl koniec problemow, szczególnie na Selenie, gdyz nie szykuje sie zaden war a sytuacja polityczna jest w miare ustabilizowana.

edit:
naprzyklad taki Gady Karde nie jest wcale taki zly , a o puge mam mieszane uczucia

mikioli 07-12-2006 18:17

Pytanie 2

Zauważyłem że slash qu wziął się do roboty!!!
Czyżby zamierzał znowu być najleprzym magiem???:cup:
Oby alcuard sie nie dałB) VIVA POLONGE

krytyk44 07-12-2006 20:16

@koti
puge nie robi pa xD to ciekawe jakim sposobem mam 150k paymenta za nic?

Marczio 07-12-2006 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krytyk44 (Post 1116640)
@koti
puge nie robi pa xD to ciekawe jakim sposobem mam 150k paymenta za nic?

Zycie :)

Nie rozumiem cie koti dlaczego dalej grasz w te gre. Dla mnie ta gra po 2 latach jest totalnie gowniana i nudna. Nie mow ze grasz w to dla przyjaciol bo rownie dobrze mozesz z nimi gadac dalej na ventrilo nie bedac w tibii. Bezsens dla kolesia ktory studiuje.

krytyk44 07-12-2006 20:47

moze lubi grac w tibie albo nie wiem?

a Ty po co psizesz na forum skoro mozesz wbic na tibie albo na gg sobie proozmawiac? niby na selenie nie grasz a caly czas sie udzielasz w tematach o selenie:P

KubaGuzikkk 07-12-2006 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamil_nowacki (Post 1115329)
edit:
naprzyklad taki Gady Karde nie jest wcale taki zly , a o puge mam mieszane uczucia

Z tego co mi wiadomo, Gady nie nawidzi pl x)

@Szarancz
Pytam Ciebie bo Ty chyba miałeś z tą osobą dużo styczności więc może będziesz wiedzieć. Garm w końcu wraca czy tak sobie w kulki leci. W sumie gadałem z nim ze 2 razy ale mówił że musi się nad tym jeszcze poważnie zastanowić :|

KotiConqueror 08-12-2006 05:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1116682)
Zycie :)

Nie rozumiem cie koti dlaczego dalej grasz w te gre. Dla mnie ta gra po 2 latach jest totalnie gowniana i nudna. Nie mow ze grasz w to dla przyjaciol bo rownie dobrze mozesz z nimi gadac dalej na ventrilo nie bedac w tibii. Bezsens dla kolesia ktory studiuje.

Jeszcze nie minelo 2 lata odkad gram w ta gre :D

kamil_nowacki 08-12-2006 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KubaGuzikkk (Post 1116888)
Z tego co mi wiadomo, Gady nie nawidzi pl x)

może i nie nawidzi ;], ale jakos mam u niego prota, czyli da sie dogadac :D to tylko czlowiek ;P

KubaGuzikkk 08-12-2006 16:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamil_nowacki (Post 1117662)
może i nie nawidzi ;], ale jakos mam u niego prota, czyli da sie dogadac :D to tylko czlowiek ;P

Ja też byłem do tego stopnia naiwny że mu (pewnie jak Ty, bo Gady za nic innego nie protuje pl;])robilem runy druidem ;) Przekonasz sie jaki on jest jak Ci zacznie qmpli ubijac z jakihs smiesznych reasonow ;)

krytyk44 08-12-2006 21:34

gady przynajmniej nie kradnie loota na huntach tak jak polacy

rasti 09-12-2006 15:35

Wkurza mnie jedno na Selenie ze jest tam tak dużo PK kurde jak ktoś ma mały lv jak ja bo wiadomo nie bede zaczynał expował bez skili a jestem knightem to już mnie 2 raz zabiła jakaś ***** za nic...

Nie wiem jak można tu skilować przez takie **** :/

Marczio 10-12-2006 10:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rasti (Post 1119030)
Wkurza mnie jedno na Selenie ze jest tam tak dużo PK kurde jak ktoś ma mały lv jak ja bo wiadomo nie bede zaczynał expował bez skili a jestem knightem to już mnie 2 raz zabiła jakaś ***** za nic...

Nie wiem jak można tu skilować przez takie **** :/

sie nie podoba to non pvp czekaja na takich narzekaczy.

ciezko powiedziec cos o gadym ale mysle ze podobnie jak ci dwaj boterzy dany i xan nie sa rasistami ale do pl sa strasznie uprzedzeni no i sa kawalami frajerow ogolnie. Co do prota, prot z ktorego zaplaciles jest gowno warty przekonasz sie o tym rychle tymbardziej u takiego kolesia jak gady.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:24.