![]() |
Zwykłe:
-Dragon :] -nowy Assassin Bossy: -Ferumbras Inne: -To niebieskie coś, co niewiadomo czym jest. |
-Necromancer
-Mino Guard -Pirate Corsair :] |
moj ulubiony potfor z wygladu to PIG a nienawidze rotworma po update wyglada jak kupa gowna :/:(
|
Śmieszny temat ponieważ więcej jest brzydkich potowrków niż ładnych :P
A więc : - cyklop (kochany potworek wyglada jak by srał gównem z łba, dotego jak chodzi to ustawia rece jakby chciał sie po jajach podrapać, to są najbardziej zwalone rzeczy u niego + ogólny wygląd) - behemoth (podobnie jak cyklop :D zwalony wygląd, ten podkreślony pempuszek wymiata :D dotego ten ryj na którym nie da sie nic odróznić, jednym słowem przypomina mi mojego grubego sąsiada, który z odkrytym bebzunem ogląda mecze na fotelu) - fire devil (to ma być devil??? raczej wygląda na czerwonego zgarbionego pajaca z różkami :D niż na diabła) - giant spider (kiedyś wygladał fajnie-smiechowo i był straszniejszy niz teraz jak patrzył z swoich kilku par oczu, machał szczęko-czułkami i nogo-głąszczkami :P obecnie jest to raczej pajączek z dużym odwłokiem wzięty żywcem z kreskówi dla dzieci) Jednym słowem cipsoft robia wszystkie potworki bardziej na bajkowe kreaturki by nie odstraszały tych 10-14 latków (80% graczy w tibie) bo jak by nie oni to kto by kupował PACCA? - wtedy by wystarczyła tylko Antica :P PS: Do tematu to są moje ULUBIONE potworki :D mam nadzieje że wam się też podobają :D |
Moim zdaniem:
-Necromancer -Quara Predator -Demodras, lub DL -Hero -Assassin -Monk -Lizard Snakecharmer -Mino Guard -Lethal Lissy (?) |
Najlepsze wedlug mnie to carrion worm quara predator black knight hero elder beholder ron the ripper i jeszcze assasin jest niezlyB)
:cup: :cup: :cup: |
Fajnie Mino Guard wygląda:p . Może jeszcze Orc Berserker sięu mnie załapie.
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mi sie podoaja:
monk rotworm (ale przed update) sheep orc leader assassin hero nekromanta |
Dragon i Dragon lord są fajni:)
|
-dwarfy każdego typu
-ghoul -kutyści każdego typu -Pirate Marauder -Minotaur Guard no i najlepszy Beholder ;) Quara Constrictor gddyby nie miał tej 'kiełbaski' zamiast ogona lub całkowity brak ogona byłby naj- najlepszy :D |
Assasin
Mino Mag Smuggler |
Najlepiej wyglądają :
Butterfly Kongra Yeti Toad ( tak ochydny że aż piękny :] ) |
Msie podoba:
- gs - Hydra - assasian to wszystko :P |
Ehh wy sie nie znacie :P
Najlepszymi Potworkami z grafiki są oczywiście :
- Trolle (wszystkie) - Rat - Stary Poison Spider ( Tak, tak ten caly czerwono-zielono) - Fire Devil - Elementale - Dwarfy (alle) Oraz naturalnie najladnieszy PANDA RulEz:D |
Oba smoki , motyl (:D) noii.... mhmmm... orci wszystkie
|
fajne sa te słabe Ferubrasy i Demony jeszcze Fire Devil i Tarantula Serpent Spawn Giant Spider Hydra Orc Shaman Orc Besrerker
|
Ferumbras, wszelkiego rodzaju Quary oraz Water Massive Elemental.
|
Cytuj:
|
Ferumbras,
Quara Constrictor, Minotaur Guard, Orc Berserker, Hunter. |
Moje uluboine xD fajnie
Beholder Fire debil Demon The Evil Eye Mummy Hydra |
dragon lord i black sheep i smugler of korz
|
moje to
assasin hero yeti smuggler |
Moje ulóbjone to nuby z foróm dedujomce polakuw w tibji
A tak naprawde: -Quary -Culty -Ferumbrass Coś by się jeszcze znalazło... |
:cup: Cyclop
DS Behloder BEhoment |
Cytuj:
|
no to TARANTULA ~!!~ no i... hmm mumy zapewne
|
Well, a mi się podoba....
Cave Rat ;) |
Dwarf :] Fajne som :D dwarfy ROX! xD
|
Cytuj:
|
Ulubiony Potwór?
Assasin, Elf Arcanist, Orc Berserker i Warlock:flaga_pl:
|
Mi sie podoba vampir i fire devil
|
Moim zdaniem kozacki wyglad ma:
Dragon Lord Necromancer Carrion Worm Hero Lich Bone beast |
giant spider zarąbisty ma wygląd i warlock i jeszcze hero fajny:)
|
Ferumbras
Behemoth Cyc Ds |
Najlepiej wygląda Serpent Spawn 8o
|
Mi najbardziej bodoba się hunter(taki realny jest)
i orc berseker(Ta mordka!) |
Dla mnie najfajniejsze potworki z wygladu to :
1. http://members.chello.pl/l.lewczyk/i...s/assassin.gif Assasin 2. http://members.chello.pl/l.lewczyk/i...dwarfguard.gif Dwarf Guard 3. http://members.chello.pl/l.lewczyk/i..._elementar.gif Water Elemental 4. http://members.chello.pl/l.lewczyk/i...ate_buccan.gif Pirate Buccaneer |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:13. |