|  | 
| 
 Zwykłe: -Dragon :] -nowy Assassin Bossy: -Ferumbras Inne: -To niebieskie coś, co niewiadomo czym jest. | 
| 
 -Necromancer -Mino Guard -Pirate Corsair :] | 
| 
 moj ulubiony potfor z wygladu to PIG a nienawidze rotworma po update wyglada jak kupa gowna :/:( | 
| 
 Śmieszny temat ponieważ więcej jest brzydkich potowrków niż ładnych :P A więc : - cyklop (kochany potworek wyglada jak by srał gównem z łba, dotego jak chodzi to ustawia rece jakby chciał sie po jajach podrapać, to są najbardziej zwalone rzeczy u niego + ogólny wygląd) - behemoth (podobnie jak cyklop :D zwalony wygląd, ten podkreślony pempuszek wymiata :D dotego ten ryj na którym nie da sie nic odróznić, jednym słowem przypomina mi mojego grubego sąsiada, który z odkrytym bebzunem ogląda mecze na fotelu) - fire devil (to ma być devil??? raczej wygląda na czerwonego zgarbionego pajaca z różkami :D niż na diabła) - giant spider (kiedyś wygladał fajnie-smiechowo i był straszniejszy niz teraz jak patrzył z swoich kilku par oczu, machał szczęko-czułkami i nogo-głąszczkami :P obecnie jest to raczej pajączek z dużym odwłokiem wzięty żywcem z kreskówi dla dzieci) Jednym słowem cipsoft robia wszystkie potworki bardziej na bajkowe kreaturki by nie odstraszały tych 10-14 latków (80% graczy w tibie) bo jak by nie oni to kto by kupował PACCA? - wtedy by wystarczyła tylko Antica :P PS: Do tematu to są moje ULUBIONE potworki :D mam nadzieje że wam się też podobają :D | 
| 
 Moim zdaniem: -Necromancer -Quara Predator -Demodras, lub DL -Hero -Assassin -Monk -Lizard Snakecharmer -Mino Guard -Lethal Lissy (?) | 
| 
 Najlepsze wedlug mnie to carrion worm  quara predator black knight hero elder beholder ron the ripper  i jeszcze assasin jest niezlyB)  :cup: :cup: :cup: | 
| 
 Fajnie Mino Guard wygląda:p . Może jeszcze Orc Berserker sięu mnie załapie. | 
| 
 | 
| 
 Cytuj: 
 | 
| 
 Cytuj: 
 | 
| 
 Mi sie podoaja: monk rotworm (ale przed update) sheep orc leader assassin hero nekromanta | 
| 
 Dragon i Dragon lord są fajni:) | 
| 
 -dwarfy każdego typu -ghoul -kutyści każdego typu -Pirate Marauder -Minotaur Guard no i najlepszy Beholder ;) Quara Constrictor gddyby nie miał tej 'kiełbaski' zamiast ogona lub całkowity brak ogona byłby naj- najlepszy :D | 
| 
 Assasin Mino Mag Smuggler | 
| 
 Najlepiej wyglądają : Butterfly Kongra Yeti Toad ( tak ochydny że aż piękny :] ) | 
| 
 Msie podoba: - gs - Hydra - assasian to wszystko :P | 
| 
 Ehh wy sie nie znacie :P Najlepszymi Potworkami z grafiki są oczywiście : - Trolle (wszystkie) - Rat - Stary Poison Spider ( Tak, tak ten caly czerwono-zielono) - Fire Devil - Elementale - Dwarfy (alle) Oraz naturalnie najladnieszy PANDA RulEz:D | 
| 
 Oba smoki , motyl (:D) noii.... mhmmm... orci wszystkie | 
| 
 fajne sa te słabe Ferubrasy i Demony jeszcze Fire Devil i Tarantula Serpent Spawn Giant Spider Hydra Orc Shaman Orc Besrerker | 
| 
 Ferumbras, wszelkiego rodzaju Quary oraz Water Massive Elemental. | 
| 
 Cytuj: 
 | 
| 
 Ferumbras, Quara Constrictor, Minotaur Guard, Orc Berserker, Hunter. | 
| 
 Moje uluboine xD fajnie Beholder Fire debil Demon The Evil Eye Mummy Hydra | 
| 
 dragon lord i black sheep i smugler of korz | 
| 
 moje to  assasin hero yeti smuggler | 
| 
 Moje ulóbjone to nuby z foróm dedujomce polakuw w tibji A tak naprawde: -Quary -Culty -Ferumbrass Coś by się jeszcze znalazło... | 
| 
 :cup: Cyclop DS Behloder BEhoment | 
| 
 Cytuj: 
 | 
| 
 no to TARANTULA ~!!~ no i... hmm mumy zapewne | 
| 
 Well, a mi się podoba.... Cave Rat ;) | 
| 
 Dwarf :]  Fajne som :D  dwarfy ROX! xD | 
| 
 Cytuj: 
 | 
| 
 Ulubiony Potwór? Assasin, Elf Arcanist, Orc Berserker i Warlock:flaga_pl: | 
| 
 Mi sie podoba vampir i fire devil | 
| 
 Moim zdaniem kozacki wyglad ma: Dragon Lord Necromancer Carrion Worm Hero Lich Bone beast | 
| 
 giant spider zarąbisty ma wygląd i warlock i jeszcze hero fajny:) | 
| 
 Ferumbras Behemoth Cyc Ds | 
| 
 Najlepiej wygląda Serpent Spawn 8o | 
| 
 Mi najbardziej bodoba się hunter(taki realny jest) i orc berseker(Ta mordka!) | 
| 
 Dla mnie najfajniejsze potworki z wygladu to : 1. http://members.chello.pl/l.lewczyk/i...s/assassin.gif Assasin 2. http://members.chello.pl/l.lewczyk/i...dwarfguard.gif Dwarf Guard 3. http://members.chello.pl/l.lewczyk/i..._elementar.gif Water Elemental 4. http://members.chello.pl/l.lewczyk/i...ate_buccan.gif Pirate Buccaneer | 
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:19. |