![]() |
Cytuj:
|
@up
Nie masz bo gdyby nie knight to dupa z huntów magiem na niższym levelu. @film Nawet fajnie Wam wyszła ta "zabawa". Tylko jestem ciekawa co by było gdybyś padł.. :D Wkużył byś się na Taifuna czy przeszło by Ci odrazu? :> Btw lubicie się tak wyzywać? :D:D |
Rox
Filmik ownuje :D mozna sie posmiac i przezyc chwile grozy hehe ;] more more more :D:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
dopiero teraz zrozumiałem że ty naprawde nie masz jakiejkolwiek wiedzy o tibii |
Cytuj:
|
omagardz..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Knight jest dobry tylko w blokowaniu, a sorc we wszystkim innym.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
po 2. czy więcej kasy z loota to nie wiem.. jak sobie wyobrażasz sorca solo na np. hydrach ?? z blokerem exori vis a tak to co ? po 3. sam gram sorcem i wiem jak szybciej leci exp... jedyny + chodzenia solo to to, że bez względu na loot nie musimy się nim dzielić |
20:35 Taifun Devilry [260]: znowu neo jebane
Taifun dzieckiem neostrady ? ; ! Ogolem fajny loot, jak na dhq ;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Z lootbaga idzie wiecej kasy niz z huntu na hydrach, no chyba ze ktos ma super farta i co godzine leca bohy -,-
|
Cytuj:
|
@Up
Panowie, chyba troche zboczyliscie z tematu, jezeli macie sie wymadrzac na temat profesji to sobie piszcie na prive albo na tibi. @Topic Magrami - Chyba troche malo tam uh miales - 25bp? Gratuluje przetrwania, zakladalem ze padniesz jak doszedl 3 demon :> Pozdrawiam |
Filmik wymiata.
Serio był taki loot? |
@Up.
Nie, Taifun kupił odemnie te itemy -.- |
:)
Siema.
@ Gulka- Masz racje, Magrami nie umie grac (Gdyby nie Taifun to by padła na FE) @ Magrami- Nie umiesz grać... Cześć:) |
Cytuj:
|
A co?
Cytuj:
Ale tylko mówie że Imagram nie umie grać... Jak zrobi skille 100/100 to możemy pogadać ale no przyznaj że kurde gdyby nie Taifun ( POZDRO DLA TAIFUN DEVILRY ). Tak jak mówiłem gdyby nie Taifun to Imagram by padł... Elita nara.B) |
@Up
Ty masz dużo do gadania swoim 10 sorcem :D:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a ja Was nie kapuje....co pojawi sie cos o tajfunie to zaraz pisza ludzie jakies glupie i dziwne rzeczy w ogole co nie maja zwiazek z filmiem czy tam zdjeciem......
|
Przepraszalski.
|
Cytuj:
Co do filmu. Jak oglądne dam edita ;d. No film fajny... a z sd jak Taifun miotał dla Demona ;D |
Sorry
SORRY WSZYSTKIM
Mam nadzieje że wybaczycie. elita Nara |
Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=22023 - poczytaj ; ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Sorc wali z ue a knight z gowna ? ohh Ciekawe jak by sorc niemial many i bylby trapniety przez demo czy by walil z sdkow ;)~ taki knight moze to rozdupic z ice rapierow , explo albo czegos tam :P ~ Filmik spoko , mi sie bardzo podobal ;)~ to sie nazywa gra for fun ... Pozdro~ |
Cytuj:
|
ehh, jak widzę ludzie najchętniej komentują filmy w których główną rolę gra thaifun/buble/eternal
no cóż tak to już bywa ;d @topic rzeczywiście nietypowy bo jak już to widziałem solo albo w bigger teamie a nie 2 osoby. ( knight prawie padł od ue taifa :P ) może teraz ancient helmet dadzą ;P |
Kurva przestań odświeżać tematy z przed paru lat...
@down Bo to denerwuje jak h*j? @2down Bo to temat z przed 2 lat? :O |
Niech se refreshuje co ci to przeszkadza?;d
|
chlopaki mam problem, czemu jak naciskam na link filma to wyskakuje mi file not found ?;(
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:44. |