![]() |
Jaka? ;]
@edit Dodałem SSy o Dragach. |
Poradniczek cudeńko! Jetsem całkowicie za przeniesieniem! Pomogłeś mi bo nie wiedziałem na kim expić ;) pozdro 4 u
|
No, tego było trzeba. Akurat ostatnio zainteresowałem się druidem, a poradników dla niego jak na lekarstwo ;o
Poradnik bardzo ładny. |
Dziękuję za wszystkie pozytywy. Jeszcze na nim popracuję ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Poza tym - stanowczo za dużo emotek. --- Podsumowując: Poradnik dość dobry, ale powinieneś się bardziej przyłożyć do poprawności językowej itd. |
powiem tak nie znalazłem żadnych poważniejzych błędów i kilka uwag
mlv: każdy treni jak chce jedni wolą expić i mlv mają w dupie zaprzeprozeniem a innie(np ja) wolą bić mlv a lv jest im hu* warty eq: eq zależy od osoby jest skąpa i pesymistyczna nie weźmie c legów(np bo wiadomo ded) i nie kupi żadnego good eq i będzie wolała biegać z p etem a inny przypadek to że osoby mają kase i chcą mieć good eq t tylko gdy ich tać kupuja zajebiste eq więc podsumowując eq jest dobrowolne k legi/c legi co za różnica ?(wiem że jest cenowa i minimalnie capowa ale szczegół) ale ogólnie jest wporządku poradnik jakby co potem editne xd |
Te dragi opisales fatalnie
"2dsy i jedziesz" no - podjade a drag sie na mnie rzuci :/ Powinienes to opisac troche z bardziej laikowej strony bo np. ja nie wiem jak zrobic zeby tak draga zablokowac (nei expie na dragach?) Poradnik wymaga dopracowania Brak mi miejsc dla paccow (larvy,tomby) |
Bardzo dobry, profesjonalnie zrobiony poradnik.
Zawiera wszystko co potrzeba. 10/10 |
@2 up
Chyba masz SSa z dragiem - jak stać itp .... |
Na draga spokojnie wystarczy
1ds + vis + tempest 1ds + hmm lub 1 ds + rod @ dsy to zbyt duży waste expa. Np. @ dsy to 300-400 expa na draga, 1 ds to 500-600 expa. jest różnica. poza tym mógłbyś opisać pacc spawny dragów (ankh ^^) i dragon lair. to wszystko pozdro. |
Cytuj:
|
mam pytanko co do mint dla druida
oplaca sie wogole tam chodzic? zanim dojdziesz to fire debile trza pokonac, potem komitet powitalny i juz tracisz sporo runek =/ |
Cytuj:
Blue robe ? lolz ? A po co takie eq ? na 27 możemy się w takie uzbroić jak ktoś gra na światach pvp to tym bardziej.. Dednie ktoś i już kasa do tyłu więc tak na 30 lvl powiniśmy mieć takie eq. Bo na 19 lvl to nie możliwe, chyba, że bym ojebał chatke Eternala Obliviona ; d 27 lvl takie eq. No w reszcie nie widzę zastrzeżeń, dobry ciekawy "Poradnik"(?). |
@up
Blue Robe od 20 lvl to podstawa :D |
Tak, jeśli ktoś gra na Antice i nie ma na co kilku k wydać. Od 4-5 dni gram sorcem (pacc) i mimo nabicia 25 lvla nie odczuwam ani trochę potrzeby kupienia blue robe, a już napewno uważam, że są inne, ważniejsze, rzeczy do kupienia.
|
Cytuj:
LOL... Synu ty jestes jakis nie powazny. Ja swoim druidem do 30+ latałem w scale armorze, nie było kasy na b robe :|. Skoro chcesz na hunta mfy, hmmy itd. Stary glosisz zle nawyki, bardzo zle. Na 20 lvl nie pojdziesz na cyclopoliss albo na tomb za tp chyba nie? a niby po co innego b robe sie przydaje? zeby zmniejszyć dmg i powiekszyć capa :| LOL! |
@2up
To o druidzie @up To nie wiem jak wy gracie. Ja na 15 lvlu Druidem miałem 20k z IHów... |
Kasa z IHów to jedno ale na desert/vocation quest to nie łaska iść? ceny B-Robe wachaja się od 12 do 20k, (na najnowszych światach trochę drożej) więc zdobycie tech powiedzmy nawet 10k na Ihach to max 2 dni robienia run jeżeli komuś się już naprawdę nie chce to trzy. B Robe na wyrzszych lvlech bardzo się przydaje. Bo lepiej mieć te kilka bp run więcej, żeby dłużej expić zamiast latać do miasta?
|
Zgadzam się z Koterem. Cap na ~20 lvl się bardzo przydaje do noszenia manafluidów - mlv rośnie szybko.
|
Ty zarabiasz 10k na robieniu IHów, a ja w tym czasie zarabiam 2-3k na larvach, mam taki sam wzrost mlvla + do tego 3-4, albo i 5 lvli więcej. I jest sens?
|
@up
Nie wszyscy mają PACC -.-" @down Do kogo to bo nie zaznaczyłes? :P |
Tylko, ze jak on juz bedzie mial te 10k z ihow to kupi se runki i poleci na exp duzo lepszy od twojego. Proste ;]
|
"Stary glosisz zle nawyki, bardzo zle. Na 20 lvl nie pojdziesz na cyclopoliss"
na 25lvlu bardzo milo sie tam expilo, waste jest ale exp w porankach to 30k/h |
Cytuj:
|
@up
To jest Twoje zdanie. Ja swoje przedstawiłem w poradniku i się to sprawdza. Jak nie pasuje Ci moja taktyka to sie do niej nie stosuj... Proste. |
Bardzo fajny poradnik.
9/10, za brak mapki do expienia z pacc :). |
Cytuj:
|
@up
LoL Gz ^_^ |
@2up
Tak jak juz mowilem - nie wszyscy maja PACC, a co więcej - chcą żyć :P |
Cytuj:
|
Robienie run dla kasy może opłacać się gdy expisz na mintwallin.
Stawiasz monka, warhammera w łape, robisz uhy jak ci sie mana załaduje:o |
@ripper
Irytuje mnie, że ciągle sie wpieprzasz krytykować. Nie pasi - nie czytaj. |
spox
Fajne, fajne... ocena 10/10 ;) Choć mogłeś wspomnieć (dla odważnych :] ) że od lvl 13+ można expić na cyclopach, choć tu już większe ryzyko, jak ja tak robiłem nic mi sie nie stało (2 dedy :p ) B)
|
Cytuj:
|
oO
Lajf powiadasz.... Rozumiem, że możesz napisać posta typu "Nie podoba mi sie 0/10", ale Ty nie poprzestałes na jednym! Spamujesz ten temat jak poje.any... Zastanów sie... |
Ja coś napisałem, ty zripostowałeś, więc ja odwdzięczam się tym samym. Tak trudno zrozumieć? To jest FORUM, więc logiczne, że prowadzi się tu dyskusje. A to, że ty krytykę zamiast przyjąć, ew. się przed nią w sensowny sposób bronić, zachowujesz się jak ciężko urażone dziecko, to twój problem. Dopóki tematu nie zamkną/nie zbanują mnie, będę mógł tu pisać ile mi się żywnie podoba. Swoją drogą, jak bym napisał proponowane "nie podoba mi się - 0/10" to byś miał pretensje o to, że nie piszę dokładnie o co chodzi. I tak źle, i tak niedobrze. Więc:
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do poradnika, to nawet mi sie podoba. Napisz troche wiecej o druidach na 40lvl+. A co do mint~ mam 47lvl i boje sie tam isc :p, nie wiem jakies runki wziasc, jakiego roda, ile manasków, blokera? przykladowo na 2 godz huntu. |
Ha ha ha, zaśmiała się królewna... Dowcipny niesamowicie jesteś.
Do mint bierzesz kilka run GFB (mogą się przydać na pierwszy spawn, ale jak umiesz grać, to sobie odpuść), obowiązkowo UH (nawet jeśli lepiej leczyć się granami, to UHy się przydają) i jak najwięcej mana fluidów. Stawiasz 2 monki i bijesz z Q-Roda/V-Roda. Możesz ofkoz popróbować bez monków. @down Jeśli ktoś na 40+ lvlu nie wie, jak expić w mint, to myślę, że bezpieczniej będzie z monkami. Anyway, zaznaczyłem, że bez monków też można... Panie znawco. |
@up
Panie Znawco... Od 40+ już by sobie mógł odpuścić monki. GFB + T Rod w zupełności wystarczą (ew.Q Rod na Magi). @up po edicie Weź już nic nie mów... Jak chcesz sie kłócić to na PW... Btw. Dziekuję za przeniesienie :D |
hah
Ludzie ripper odpuść sobie. Nie ma co sie kłucić o takie żeczy. Obaj sie siebie czepiacie, zawsze coś znajdziecie-nie ma ludzi idealnych.
Btw. Nareszcie przenieśli B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:03. |