![]() |
Heh :D fajny pomysł był z pieczeniem chleba, łowienie ryb też niczego sobie. Bot w dłoń i jechane ;p
Cytuj:
Myśle że mój pomysł jest ok, ale pewnie nie wygra bo jest wiele innych, ciekawszych ;x http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...6&postcount=16 <--- :x |
Czyli ja jeszcze nie odpadłem na wstepie:-)
|
Cytuj:
- wykonanie pracy zajmie kilka godzin a sprawdzanie kilka minut - Wymaga kreatywności - i gdzie trzeba pokazać, że ta nagroda jest akurat dla nas |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
QUOTE=Biovital;1011055]Było o filmach ale nie było o nakręceniu przygody .
Ale do żeczy : Chodziło by oto aby odegrać sztukę fimową taki teatr ( najlepiej w teatrze Carlin ) ale można też łazić po świecie . Zasady - Jeden kamerzysta który nie bierze udziału w filmie ( Ten co wszystko kręci ) - Ludzie odgrywają różne sceny np. Walka z hydrą ( można się poranić jeśli świat pvp xD ) lub ucieczka przed tarantulą ... oczywiście wszystko musi się trzymać kupy tzn. musi być wstęp itd.. - ludzie mogą używać zaklęcia creature ilusion aby się muc zamieniać w potworki . - Wszystko nagrane na tibi.Cam Zwycięzcy - Oceniane będą : Jakość filmu tzn. Fabuła itd... Adik Pedziwiatr Secura Wybierzcie mnieee EDIT: O jejku ! Nie doczytałem regulaminu ! Dopiero teraz zobaczyłem , że może być jedno zgłoszenie :O ;( Mam nadzieje , że przez to nie zostane wyrzucony z konkursu :( Acha i jeszcze jedno pisało że można wziąść udział jeśli było się zarejestrowanym przed 28.09 a ja się w ten dzień zalogowałem - mam nadzieje że uwzględnicie moje zgłoszenia :| Niech jakiś modek mi odpowie - Sorki za OffTopic[/quote] A co sądzicie o tym :D Mój pomysł ( A i niech ktoś odpowie na edita ;( ) |
Troche duzo czasu tibia.pl dala na ten konkurs moim zdaniem powienien trwac do 6 pazdziernika. NIe moge sie doczekac kolejnego konkursu :D
|
Cytuj:
a co do rejestracji..ja uważam że jeżeli zarejestrowałeś sie w dniu pisania newsa i jeżeli tam było że PRZED tym dniem to znaczy że PRZED |
Usune dwa posty ze zgłoszeniami :)
Może uwzględnią , jak się zarejestrowałem to tego jeszcze chyba nie było ale nie jestem pewien .... Dzienx . A tak nawiasem co myślicie o mojim zgłoszeniu ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Trudno tego nie zauwazyc, taka czcionka zes to walna ;p |
w gruncie rzeczy to jest ponad 20 stron postów powielających ze 20 różnych pomysłów, przedstawionych trochę inaczej, lub całkowicie takie same. np te stosy konkursów literackich z przygodą, dziesiątki o wymyśleniu mapki, parę o uotfittach czy addonach itd...
swoją drogą ta zasada, że nie wolno paru pomysłów napisać to taka sobie jest. każdy może sobie drugie konto na tym forum założyć... |
:)
Myślicie ze konkurs z piosenką ma jakieś szanse??
|
a który? tak jak już wcześniej pisałem jest ich duuuuużo....
|
chyba jest tylko jeden konkurs z piosenką (mój jest na stronie 15)
|
pierwszy jest na drugiej stronie...
drugi na czwartej.... a trzeci na dwunastej... potem jeszcze tego trochę jest. aha. nie liczyłem konkursów na wiersz |
Dobry wieczór.
Moj pomysł na konkurs powiedzmy z piosenką nie dotyczył piosenki na temat tibi ogolne lecz piosenka o swoim bohaterze, swojej postaci opisująca jej wzniosłe czyny. Pozatym opcja z zakazem powtarzanie pomysłów pod grożbą bana jest taka sobie ma tyle samo plusów co minusów gdyż nie każdy sprawdza forum tibia.pl co 2 minuty patrząc czy są jakieś konkursy więc w taki sposób pewne osoby są bardziej stratne. Z drugiej strony blokuje możliwośc zbędnego nabijania postów, i powielanie 592579035 razy tych samych pomysłów. Dziękuje za uwagę, Wyrazy szacunku Floorpunch |
na takiej zasadzie można też uzasadnić dziesiąty "pomysł" na robienie mapki.
"ale ja pisałem o robieniu miasta a nie nowej wyspy..." ale to w gruncie rzeczy to samo, czy konkurs będzie dotyczył piosenki o postaci, czy samej tibii... |
|
Twój pomysł ma jedną zasadniczą wadę. ktoś kto dopiero co wyszedł z rooka nie zrobi lepszego screena niż otoczony demonami czy innymi faraonami 100lvl...
|
zauwaz, ze kolo demonków czy na expie dragów nie ma takiej różnorodności potworków jak na przyklad na bagnach kolo venore.
zalozmy ze idziesz na demony... chwycisz demona, FE, DSa ... i co?... i tyle:-) ew przyzwiesz jeszcze dwóch jakis leszczy (zanim Cie demony nie zabiją:-) a na bagnach masz snake, butterfly, 2 rodzaje trolli, witche, roty, amazonki, szczurki itd.... Rozumiesz już do czego zmierzam? Ciężko byłoby złapać dużą ilość stworów koło demonków czy faraonów i jeszcze powiedzieć hasło i stanąć twarzą do kamery. Masz to przeżyć, a nie zginąć:-) No i oczywiście najważniejsza myśl(której nie doczytałeś :-). Napisane jak wół, że aby wyrównać szanse tereny dla pacc ODPADAJĄ:] czyli twoje demonki i faraonki też:-) Tak więc wydaje mi sie że szanse są dość wyrównane. Dlatego nie uważam ze to jest wadą Widzisz... wygrywa ten, który uchwyci najwiecej, a nie ten który uchwyci największą ilość expa na ekranie. Tu jest pies pogrzebany:-) |
jeśli tak to zwracam honor:)))
|
Powtarzam moje pytanie co uwarzacie o mojim pomyśle ?
Teatr z najciekawszą wymyśloną przygodą nakręconą na tibia.Cam. Może być dużo zabawy i wymaga chwili namysły żeby zrobić coś fajnego i ciekawego . Wkońcu konkursy nie są tylko dla nagrów także dla zabawy :) Pozdro Mój post ze zgłoszeniem jest na 20 stronie chyba ... |
Biovital... naprawde myslisz ze jury obejrzałoby wszystkie te głupawe filmy?(bo na pewno nie kazdy film mialby cos wspolnego z prawdziwym przedstawieniem)
Poza tym ktoś już wcześniej napisał, że to ma wymagać wysiłku od graczy i niewielkiego wysiłku od sprawdzających!!. I na koniec. Wiesz co to jest gust? dla jednego moze sie podobac film humorystyczny , drugiemu - horror czy melodramat:P. Jak sobie wyobrażasz wybranie najlepszego filmu (zakladając ze kazdy trwa godzine) przez kilku ludzi, którzy na dodatek musieliby obejrzeć jakies 400h filmu (co daje ponad 2 tygodnie oglądania BEZ PRZERWY!!!!!) i wybrać ten najlepszy? Aż mi sie przykro zrobiło na myśl o modkach, którzy mieliby to wszystko oglądać...brrrrr Gust czyni człowieka niezależnym - zapamiętaj sobie:) No i moja opinia: Odpadłeś na wstępie:-) |
Cytuj:
nie zdarzy się bo nie podałeś świata na którym grasz.... |
Two Questions;p
Elo ludzie mam dwa pytania,mianowicie:
1)Jak wam się podobba moj pomysł?B) musze poprostu wiedzieć;)Jest na jednej z ostatnich stron 2)Mam pytanie w formie pacca.Jak mam np. jeszcze pacca na 84 dni i sobie gram i nagle (jak wygram:cup: )dostaje drugiego pacca na 90.To moge zrobic tak ze jak zkonczy mi sie ten pierwszy pacc za 84 dni to aktywuje sobie tego drugiego?Porsze napiszcie! |
raczej mało ten twój pomysł orginalny. ludzie, ile można pisać ciągle o tym samym...
|
o zauwazylem ze ktos dal chyba 30 zgloszenie konkursu literackiego :D
|
Cytuj:
|
Ja nie rozumiem tylko jednego...
Jest sobie taki użytkownik, konto zrobione 1-3 dni przed konkursem. Pisze byle co, na drugi dzień widzę - mój pomysł. Po porstu great. Jeszcze nie ma nic o tym, że post był zmieniany... Jestem pewien, że jako pierwszy pokazałem swój pomysł, bo przed tym przeczytałem wszystkie posty przed. Ale go olewam, widać, że nowy i pewnie myśli, że może wszystko. A oto plagiat mojego pomysłu na późniejszych stronach (nowy przeczytał i skopiował, a starszy pewnie nawet nie zaglądnął :D); Cytuj:
|
Jeżeli byłeś pierwszy to twój pomysł będzie wzięty pod uwagę a plagiatorzy zbanowani.
|
Zgadzam się z wami, za dużo literackich :(
Dlatego dałem konkurs na zdjęcie 8o |
Do mojego pomysłu dodałek kilka żeczy tzn. max 30 minut i przykład szybkigo ropoczęcia .
ALE tylko sie zalogowałem i już patrza plagiat ! Jakiś koleś ( zara nick podam ) zaczerpną mojego pomysłu i również napisał o teatrze - Ale i tak ja byłem pierwszy ! |
z plagiatorami trzeba się pogodzić:( . Dostaną bana i po sprawie:)
|
Cytuj:
|
fajny ; ) ten 2 mogł by być bardzo ciekawy...
ja swoj zrobię juz niedlugo bo moj 1 wymysliłem o teatrze ;/ a nie zobaczylem ze juz taki jest i skasowalem posta wczesniej nie wspominam juz o tych co jeszcze raz powielają ten pomysł ; P Pozdrawiam ; ) |
: Pan Spongyfhy :
Czy nie możesz samemu pomyśleć ? A nie kraść pomysły innych użytkowników ? W tym przypadku mnie :cup: Chciałbym cie powiadomić że za plagiaty będą bany ( tak słyszałem :baby: ) Hehe ... wierszyk o tibi . Czemu nie . Jak by xtomixx wygrał wziął bym udział ( Jednak wole żeby mój pomysł z teatrem wypalił ) Bo czemu nie ? Pomysł fajny i jak sam zaznaczył takich konkursów nie było . P.S Sorki że znowu się o te plagiaty czepiam wiedząc , że ci co je robią dostaną ( pewnie ) bany , ale mnie to wkurza X( Ps2 Obym wygrał ,bo nie wygrałem nic wartego więcej niż 30 zł - a pacc się przyda :D :D :D :cup: :cup: :cup: P.S3 O zobaczyłem dopiero ten drugi konkurs xtomixxa - hehe fajne mogło by być - Ma się ten dar przkonywania - a jakby się z modkami udało zaczą bym namawiać ludzi do kupowania mi paccy :D :D :D |
@Biovital
Cytuj:
@Down Cytuj:
EDIT: Po przeczytaniu licznych komentarzy dochodzę do wniosku, iż pomysł i tak nie ma zbyt wielkich szans na zwycięstwo, więc gdy tylko wymyślę coś nowego, edytuję posta z teatrem. |
Cytuj:
Cytuj:
Chyab ze w poscie napisalem ze ten teatr ma trwac 5-6 min |
żeby wziaść udział w konkursie późniejszą porą,trzeba poczytać dużo zgłoszeń+zapamiętać jakie były i wymyślić coś nowego,nikt nie mówił,że będzie łatwo,pewnie twardzi zostaną tylko... jedna sprawa:ja wymiękłem przy którejś tam stronie:(po prostu zobaczyłem moje pomysły w zgłoszeniach;)
życze powodzenia każdemu! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:16. |