![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Zależy od preferencji, jeśli jesteś samobójcą tudzież zdesperowanym masochistą, to można spróbować. Ja do dziś boję się sprawdzić. |
Mi osobiscie zwisa ile jest grup, czy to ma dla was jakies znaczenie? Nie podoba sie- nie wchodz.
jestem ZA, i nie bedzie tam rozmow o jakis idiotyzmach, tylko np. o chorobach. Jak bedzie to wejde.B) Widac ile infantylnych osob sie tu wypowiada.... nie chesz grupy- nie wchodz, proste. Gdybysmy patrzyli z waszej strony: Poszukaj sobie forum o tym! TO zadna grupa nie mialaby sensu. |
Forum jest chyba po to, zeby czytac to, co tu ludzie pisza, wiec takie tematy nieuchronnie beda komentowane.
|
Ja nic nie mam do takiej grupy, ale... Ekhm, to forum o grze MMO...
|
Grupa ta ma szanse powstac ale jej czlonkowie benda powszechnie wysmiewani-taka jest u nas mlodziez, jak lubisz zwierzeta ( nie gwalcic ani jesc) to zostajesz uznany za kogos miekkiego. Z innej strony jest to swietny sposob na dziwczyny.
Grupa ta wg jest jednak skazana na porazke-za malo bendzie do dyskusji (spodziewam sie tematow:"sonda: pies czy kot?", "jak i czym nakarmic xxx?", "jakie masz zwierzatko?") i za maly zakres tematyczny. Jak juz robic jaka nowa grupe to raczej cos zwiazanaego ogolnie z biologia i przyroda(temat o hodowli ziol moze zostac najwyzej ocenianym na tym forum a destylacja... ho ho) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:11. |