![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ta... szkoda ze miałem 20+ Palla z 60 distem i z arrowami na rotach zwracało się aż 300 gp na plus. |
@up
To jestes jakis niepełnosprytny ; O |
@Up
Powiem tak na 60 Dista średnio na 1 rota idą 2 strzaly czyli 4 gp. Powiedzmy, że masz 200 strzał, czyli 400 gp. Średnio z rota leci 7gp, więc zwraca ci się 300 gp nie więcej. A na 30-35 discie to w rota walniesz może 5 strzał i go zabijesz. Czyli waste. |
Nawet jeżeli byłaby średnia 7gp z rota, a jest większa to możesz zbierać swordy i mace..
|
To sobie zbieraj. Większość ludzi nie ma czasu na takie pierdoły, żeby zbierać ten złom.
|
Heh, ja tez mialem palka na Danubi (pewnie BaxCrow bedzie wiedziec) mowiac szczeze to bardziej oplaca sie isc na mino (tam nad rotami) wiecej kasy
@Bax jak zbierasz plate shieldy, i chain armory to troche sie zwraca :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Na fibuli masz skrzynke więc wysłanie loota parcelem nie powinno być zbyt trudne. Cytuj:
|
Cytuj:
Tak tylko Skull staff kosztuje 5-6k a nie 25 gp -.-. Jak nie wiesz co porównywać i robisz to na siłę to tego nie rób -.-. Cytuj:
|
Cytuj:
porównanie jest całkiem dobre bo to 6k dla tego 150 sorca to będzie zwrot kosztów za warlocka tak jak np dla 8 palka na ghoula(albo zysk) Cytuj:
a takie coś jak chmurki/uderzenia na zbroje nieistnieje? @down ja to mam farta do tych porównań x] |
Cytuj:
@up trafniejsze by bylo porownanie 60 lvl 75 dist z 40 lvl 80 dist <-kto szybciej poexpi? ofc ten 60 lvl |
ja polecam wbic 60-65 dist, a potem tylko exp, skile leca calkiem szybko, grajac 5 godzin dziennie, wbijesz nawet niecalego skila przy expieniu
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mhmhm u mnie styka 30lvl i 70 dist oraz eq: crown helmet, b robe, p legs i boh. I niestety nie mam gdzie expić... Świat non-pvp, strasznie przeludniony... Próbowałem dziś ghostland, guardy i cyce, ale praktycznie zawsze zajęte, a beho na fibuli baaardzo rzadko mi się zwracają. Jutro przetestuje jeszcze słynne DC, ale cudu się nie spodziewam... Ma ktoś jakieś propozycję gdzie mógłbym szybko i bez waste (nie musi być duży zarobek) poexpić?
|
Proponuje wbic do 60/50 na goblinkach, bo bardzo latwo teraz po upadte jest skillowac, a potem tylko expic.
Niektorzy twierdza, ze skillowanie powyzej 45~ to strata czasu; moze i tak, ale przyjemnie miec skille ponad norme :). nie wiem tylko na czym powinienem expic, mam juz takie skille i 15 lvl, licze na pomoc:] Pozdrawiam:) |
Łuk czy kusza i jakie skile po upate???
Mam pytanie czy walczyc łukiem czy kuszą??? słayszalem ze z kuszy wali sie większe hity. i do jakich skili skilowac po upate???
|
Skilowac Do Tylu Samo Co Przedtem Tylko Na Lepszych Potworach :) Bo Większe Hity Lecą :)
|
wedlug mnie .. skille to indywidualna sprawa ... i tak apropo .. expiac na guardach ja (mialem wtedy 45 lev i 87 dist ) mialem srednio z 900 boltow okolo 33.3-35 k expa a kumnpel 52 lev i dist 79 ledwo sie lapal do 30 k expa
i to bylo przed update ;] a po upie .. jak nie wiadomo gdzie expic .. to na dragi 8o |
Mam pytanei dotyczące skilli mam je takie jak w podpisie więc lepiej będzie dobić do 65 i pójść expić (jeśli tak to gdzie?) czy już zacząć expić (tylko gdzie?)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:38. |