![]() |
pomysł fajny, ale bez tych demonów i orshaabalów.
ogólnie chodzi mi o jakiś nowy teren typu zniszczone miasto ale nie coś w podobie POHu bo tam raczej dużo miasta nie ma :P a jak ktoś szuka boskiej siedziby jakiegoś dobrego potwora zapraszam do zakupienia pacc i zwiedzeinia Ferumbras Citadell |
Cytuj:
|
heh fajny pomysl... :)
|
Mmm.
Ciekawe. Ale 1 orsh, i reszta banshee itp :P |
Cytuj:
co do pomysłu spodobal mi sie ale zeby w tym miescie Orsch respil sie tak jak na edron :> |
Kurczę, nie mogę czytać tych postów niektórych... Jak może być gdzieś 3 czy 5 Orshabali? Przecież to BOSS, stwór UNIKALNY, więc skąd niby jego kopie? Klonowanie jakieś czy co? A już najbardziej dobił mnie ten kolo co o swoich pomysłach na na MLS questa pisał - stary, pomyśl trochę, pograj, wtedy coś napisz...
A tak co do reszty - wiadomo, że demony raczej dla FACC nie będą, ta gra charytatywnie robiona nie jest i nikt z CIPsoftu takiej atrakcji z ręki sobie wyrzucać nie będzie. Zresztą jako informatyk świetnie ich rozumiem i zrobiłbym tak samo. Z drugiej strony teren nowy dla FACC by się przydał, może być coś na wzór osady z Diablo + podziemia, wprawdzie nie 16 lvl w dół, ale zagospodarujmy te które są, może się kończyć np. bosem w stylu Arcybiskupa Lazarusa (jakiś boss Warlocków czy coś). Chyba bardziej realne i możliwe do zrealizowania niż "Ejjj... Dajmy tunel na 90k kratek (długości oczywiście), w środku 5k demonów, brama i 15orshy a potem jeszcz pakiet banshee i 30 orshy na finał"? Myślenie logiczne nie boli... |
Cytuj:
|
W dalekiej przyszłości możliwe, że będzie cały THe Ruthless Seven albo i nawet wszystkie 5 bract demonów. A pozatym Bossowie nie mogą sie powtarzać. To by zepsuło gre.
|
Cytuj:
|
ten co to wymyślił to jakieś rąbane dziecko neo~ i ots'a... :/
|
Cytuj:
Nabijacz postow -.- Ja przedstawilem tylko swoj pomysl. Nie gram na Ots'ach <czytaj all posty down*e!> Zazdroscisz mi wyobrazni? ^^ @Down Co za down. To nie OTS. Co szkodzi jakby byly takie podziemia? -.- |
chłopie, za dużo OTSów... orshabaal jest jeden, a takie zagęszczenie demonów to chyba tylko w najniższym dole piekieł, a nie w Tibii... upadłeś na łeb -.-
|
Pomysł beznadziejny... Jakby było takie miasto to Orsh nie dość że przestał by być bossem tylko zwykłej rangi potworem, ze zwykłym respem... Takie miasto było by dość efektowne ale raczej nie jest nam do szczęścia potrzebne.:evul:
|
Cytuj:
ty zastanowaiłeś się nad swoim tematem ??? kilka orshabaali naraz i xxx demonów... przedstawiasz upadłą rasę moherów... nic więcej... |
Cytuj:
A po co bylby Ferumbrasowi jakis tam pokoj, on ma cala cytadele dla siebie ;) a pozatym, 15 "Orchow" na takim quescie to by bylo gdzies z 15 Thunder Hammerow. Nie sadzisz ze przez takie cos TH bylby zwykla bronia a nie zadnym rarem. |
zotemut to taki przyg**p który tylko wyzywa innych i tyle
|
@Akhel Cimirus
Nieprawda! Moher powstanie! Jako jedyni okiełznają potęgę Chucka i trójkątów, a następnie zrobią z nich jeden wielki Moherowy Beret, nazwą go imieniem złego boga ciemności, Lechosława, a następnie zrzucą na Burkine-faso i Nagasaki! Aaałaa, moja głoowaa... Offtop rox xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Moze sie zastanowil i podal swoj pomysl. Jak ci sie nie podoba to po co tu zagladasz? Amagad >.< Lepiej by bylo gdyby bylo kilka demonow na ra zi 1 orsch. Quest na MLS? @UP Dlatego nie trzeba by bylo ekipy 15 osob, ale z 30-40? Wtedy by sie cos dzIAlo, a ludzie by sie nieco zblizyli, bo napewno 1 kraj by nie szedl. @Cristiano~ Nie na raz moglybybyc. Np. ktos noobcharem by bloczyl resp on bil nastepnego. |
Cytuj:
|
pomysł dla mnie świetny(ale do przeruby) orsblall był by królem(i w okolicy też by były normalne)ktury jak sie wkuży to atakuje ale jego nie mozna zabic,pozatym po miescie lepiej by niebiegały demony tolko w popziemiach no i te nowe potwory mo....mo...no nie pamientam no i tylko tam byly by nowe odmiany demonów i masto super,fajnie by bylo jaby było w podobnym stylu jak venone(tylko zamiast bagna lawa) wielkie jak thais skomplikowane npc same demony jak by sie jeszcze wstawilo cos dla malych lvli
|
o.O
LoL bez kitu odbiło ci 3 orshabale? nie ma takiego levela ktory by pokonal 3 orsh naklate nawet 250+ nie da rady. A pozatym moim zdaniem powinno jak już to być takie coś w świątecznym update tylko dla PACC [CHAR][/CHAR]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:23. |