![]() |
Użytkowników czytających ten temat: 50 (zarejestrowanych: 9, gości: 41)
Poprostu Pitbul+, MiodUs, Lord Stel, Dark of the Dead powraca, Broken Heart, Mag Eragon, HaMtArO, customer17 :D Hmm... obrazek był ładny:>, mogliby dodać jakiegoś boga Tibii to by była jazda xD. |
Mnie dziwi sens tego newsa... chyba chca przyciagnac ludzi do kupna Pacca
albo jak byl ostatni UPDATE to mieli takiego lagga na stronce, ze news dopiero teraz wyskoczyl =] |
po co autor tego newsa aż tak sie rozpisał... przecież wystarczy "kup pacc" ::baby:
|
ee tam chcia na sile wcisnac troche fabuly w gre to im to nie wychodzi, tibia sux
juz nie wkur***** te polaczki co sie wysmiewaja z kogos kto zaczyna dla mnie tam nie ma nic smiesznego a oni z foteli spadaja ze smiechu - to maniacy ;| lepiej pograjcie sobie w cs fifke nba niz wydawac duzo hajsu na pacc z tibia koniec 4ever odradzam granie w to gowno :) |
Poszukiwany, poszukiwana...
Beznadziejnie zrobili ferdka jak by to mial by byc boss to 1000x razy lepszy i wywalic w niego setki SD i by zrobili zeby chronilo go tyle stworuw ze mozna sie zesrac i ta wyprawa trwala z 3h:]
|
Morgorath został pokonany już na xanterze, kal-torak(197rp) zabił go solo.
Mam nawed filmik z tego ale niepodam bo niechce bana chyba że ktoś chce. |
To niby jak to udowodnisz podaj mejla to wtedy wyśle do ciebie pustego by w odpowiedzi wysłał ten niby screen... a i tak za wklejanie linkuw przeciez nie banuja co nie? Pozdro!
|
Up
LothGovi Buheuehe niezly jestes napewno zabil go z samych hmm'ow :PP
Gz za twoja bujna wyobraznie |
z Orshabaal TH,pozniej bedzie z Ferembrasa Mag Long,z Morgoratha Bless Shield az nie bedzie czego zdobywac i ludzie przestana grac -.-
p.s mam gdzies filmik z Morgorathem[czy jak to tam sie pisze xP] i z Ferembrusem tez ale ten co to nagrywal padnal na samym koncu :P |
Ale bez sensu news. A i tak Feru i Morg jes są dosyć łatwi do pokonania dla h-lvlów, więc nie długo z 1 pokonanego zrobi się 10, a z 3 zrobi się 30.
|
wow coraz mocniejsze te stworki,jak ogladalem filmik walki z ferumbasem to wiara niezle mu ladowala zeby go kilnać.A lot z niego to byla czapeczka:D
|
Jezeli to jest pierwszy teser to ja wiem juz... w zimowym update umieszcza na 90% Apocalypse, poniewaz teraz jego kolej. Najpierw na tescie byl Orshabaal potem Morgaroth nastepnie Apocalypse i Verminor. Wiec czas na pana Apokalipse. Tylko pytanie: gdzie on sie pojawi? Czy w istniejacej lokacji, czy moze beda jednak jakies nowe tereny? :D
|
Cytuj:
i tak jest tani( na zarobki zachodnie to ~6 hamburgerów) a to ze nasza gospodarka jest taka a nie inna to juz inna sprawa :) |
Co do obrazka to evul wypas im wyszedl ale nie moge tego samego powiedziec o bossach XD
Nie spodziewałem sie, ze tego całego morgarotha tak szybko ubija. Co do ferumbrasa, to faktycznie wiekszy problem jest z tymi demonami niz z nim xD |
Spotkalem go dzis w podziemiach 8o bylem okrazony lawa szedlem wzdluz drogi i zauwarzylem go byl straszny:evul: chcialem uciec ale nestety nie zdazylem;( , ale wiem ze istnieje jest naprawde poterzny
|
Powinni wymyslec jakiegos bossa a'la WoW rajdy, ze bije się go z 2 godziny i w ogóle, de facto tak jak ktos wyzej pisal, trudniej zabic summony i dojsc do danego bossa niz zabic go samego. Bez sens... Powinni ludzi zachęcic grafiką a nie liczbą potworków -taka moja opinia :)
|
mnie zastanawia jedno... dam sobie uciąć dłoń że z ferumbrasa i Morgarotha lecą żadko jakieś naprawde dobre itemki, tylko jakie? Sadze, że co do Morgarotha ludzie mieli pecha, że nic konkretnego nie wypadło. Bo feru~ padł tylko raz więc nie należy wymagać że odrazu wypadnie niewiadomo co.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak wiecej potworkow, ale te same outfity... np. taki orsha ma taki sam outfit jak demon (powinien miec przynajmniej jakas bron w rece) i to sie robi baardzo denne -.- Co do tematu. Kolejny super maSTAH bosiarz, ktory sumuje wiecej niz moze zabic... lol Nom, ale ciezko go ubic to ja w to nie watpie. Prawda jest taka, ze zanim dojdzierz do tego bosa zabraknie ci run ^^. |
Cytuj:
Dawno takiej orty nie widzialem!!!!!!1111111111111111111111111111111 |
Cytuj:
Sądze, że to musza być naprawde rar itmy typu golden boots... Tak naprawde nie dowiemy się puki ktoś czegoś nie lotnie :< |
|
Cytuj:
|
x<
Cieszcie sie ze dali cos nowego a nie xD
ciekawe co jeszcze wypada z feo :p btw nao of to plax |
Ogółem to dobrze, ze przybywa nowych bossów... większa szansa, że pojawią się na którymś świecie ;p
A co do obrazka... czy mi się wydaje czy ten Demon ma dwie lewe ręce? Dosłownie... |
I o to chodzi ludzie. Mocniejsze potwory = ekipa ktora trza wyslac na zabicie.
|
Cytuj:
A po drugie neichcial bys meic wiecej pieniedzy niz masz ?:> |
Cytuj:
|
Też mi wspaniałości, dodali kilka wysepek, pare potworków, jakiś bossów którym zwiększyli hp (nawet im się dla Mor~ nie chciało newego wyglądu robić). To jest tragiczne, każdy update tak naprwde jest robiony na odwal się, kilka lokacji, potworków, pujście na łatwizne z dodaniem bota..... nie dziwne że każdy kto zagra w innego morrpg odrazu ma tibie za 0.
|
Wiecie te o trojcy strachu to zywcem z Diablo/Diablo II skopjowane... Napoczatku byl tylko diablo, to byl demon potem diablo II, Lod 3 braci demony, teraz Orshabaal, Morgoroth i tajemniczy 3 brat...
|
Hmm,... Ja mysle ze pokonamy tego nowego potworka <LOL2> przecież Ferumbras juz zostal dead :P 8o
Skoro jest all people na orshabaala to ile ma isc na new demonka :) :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
orshabaal na pewno bo woła :
"PRAISED BE MY MASTERS, THE RUTHLESS SEVEN!" jeszcze chciałbym wyjaśnić bo w poprzednim poście się pomyliłem, a oto uzasadnienie: Demonlords are stronger than Orshabaal but weaker than the Demon Overlords. Not much is known about them. a co za tym idzie nie wiadomo pod co podchodzi orsh... natomiast morgaroth woła: "ZATHROTH! LOOK AT THE DESTRUCTION I AM CAUSING IN YOUR NAME!" więc przypuszczam, że całe triangle of terrors jest bezpośrednio podległe zathroth'owi, a nie Ruthless seven. http://tibia.erig.net/Main_Page polecam, przy niewielkiej znajomości angielskiego można się dowiedzieć wielu rzeczy |
Cytuj:
|
hah ale foty.. kazdy moze tam wejsc i porobic. na ostatniej fotce jest dowod ze morgaroth nie ubity.. przypatrz sie dokladnie
:D:D |
Cytuj:
|
Zamiast pierniczyć bez sensu o Morgharocie ,lepiej niech coś zrobią z lagami i kickami, bo od kilku dni nie można wyjść expić:baby:
______________________________ Baruk Khazâd! Khazâd ai-menu! |
jak umieszcza apocalypse ... to brak słów na to co sie bedzie dzialo... z nim sie tak predko nie uporaja ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53. |