![]() |
@3up: Skarbonka xD
Sciagam klienta, zaraz zobaczymy jak bardzo zj*bali ab :/ |
No fajnie...ani klienta, ani gry...mam nadzieję, że jutro będzie lepiej, płacę za to...
|
PO ściagnięciu klienta i zainstalowaniu go wchodze sobie w tibie i pisze disconect server czy cos takiego.:P nagralem sie.huk go wie dlaczego jest disconect?X(
|
Może mi ktoś podać dokładny link do sciągnięcia Tibii 7.9 ?? :( :(
|
To mi już wku..ia niemogło być tak jak kiedyś że odrazu przy logowaniu sie sciągało X( X( X(
|
xD
nie chce zabardzo klnąć =P ale te ściany w Ab wyglądają teraz jakby ktoś z góry sie poprostu an nie zesrał 8o n/c itp zresztą jak każdy update... jeszcze n/c za nowy wygląd rope :o :D
|
A ja po ściągnieciu klienta i odpaleniu gry widze takie coś:
http://img300.imageshack.us/img300/5288/tibiaet4.jpg Czemu tak jest???;( |
Cytuj:
A ja sobie gram ;] |
hm..
Panowie dajcie sobie spokuj z tym narzekaniem ! Po kazdym nowym update wszyscy mowia ze all bedzie do dupy ale potem itak sie kazdy przyzwyczaja i jest ok.
Jesli chodzi o tego wanda na 98lvl. jeszcze raz napisze to ktos ze to istnieje a zabije go smiechem BAUhAuaHaUaHauhA Wlasnie tez sie wkurzam bo sciagnac nie moge. ;( |
@Vito'Rawa
Zmień engine... |
eee... Wiadomo kiedy włączą servy ?? bo chce mi sie grać a tu ciągle pisze :
Cannot connectto a login server X( |
podziemia rookgardu rozbudowane :P:D
|
A ja nawet niepotrafie ściągnąć Klienta z www.hunted.pl ;/ jak to sie ściąga??? może mi ktoś wytlumaczyć??:( :confused:
|
Cytuj:
|
To juz nie cieszy,to denerwuje
Już jest 21:30 a jeszcze serw nie jest wlaczony ile jeszcze X( X( X( nie nie nie kur..nie ma juz co robic na up date czy co czemu serw nie dziala X(X(X(
|
|
Robicie problemy :P
|
xax - ładny fake, aczkolwiek popełniłeś conajmniej jeden prosty błąd. Radzę się pierw nauczyć angielskiego, a dopiero potem brać się za tworzenie fake'ów/przeklejanie niepewnych informacji.
Błąd? Hmmmmm... Thestrange? Wtf? |
;p
Kto Chce Ss>?????? :) :):) :):) :):) :):) :):) :):) :):) :):) :):) :):) :):) :):) :):) :):) :):) :)
|
fajne,a jakie to potwory bo nie rozpoznaje zdechlaków
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:52. |