![]() |
@Mrocznynabi
To weź ich jeszcze "przekonaj" żeby palkowi się speary nie łamały :P |
Poprawka
Zmuszę do ulepszenia palla, knighta inaczej poczują smak gniewu!! pamiętajcie to nie ZEMSTA TO KARA <oryginalny tekst z filmu "The Punisher"> wypijmy za nie łamiące się speary i za starą dobrą tibię
|
Teraz to ja juz CipSoftu nie rozumiem. Zawsze byli nie punktualni, ale nawet w 10-lecie...
|
Server going down in 5 minutes.Please log out.
|
Teraz czekamy do 17.00 i zobaczymy co sie stanie a puzniej do 18.00 ..... xD
|
ol rly? jakos ja tego ni mam
|
Juz niema sensu czekac 16:55 niema nic.Zadnego info
|
Kiedy ta aktualizacja będzie wkońcu?
A czy już PACC`a rozdawał CipSoft? |
Ale wy jęczycie i jęczycie
Doczekać sie nie możecie :P ?? Ale czego ? Pacca, którego i tak nie wygracie? Kolejnej dawki kicków i lagów? A może Tibii wyłączonej na kilka godzinek :] ? |
Nadeszło???
Czyżby ich kac miną i update nadszedł? Cipsoftowi gratulujemy nie punktułalności
Tibijczykowi sprytu Nie on zawsze się spóźnia |
@up
Tak rozdawal, ja juz dostalem :) |
Ciekawe kto z was wiezy ze wygra pacc bo ja nie ... czekam tylko na aktualizacje !
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@UP
tlumaczylem sobie tym samym slownikiem internetowym .... jedyne co powiem ze moze ktos zle napisal ze ma byc o 14 moze o 20 :/:( albo kiedy indziej |
Cytuj:
|
@up
Dałem to tutaj bo niektórzy nie umieją angielskiego i myślą ze o 2 w nocy -.- |
@up
jak chcesz cośtłumaczyćto tłumacz sam a nie przez translator puszczasz :) @EDIT Spóźniłem się prosze mnie nie wyzywać typu Czegospamujesz jak przed tobą napisało to 10 osób |
;d
at 2:00 pm < może mieli chłopaki na myśli 2 w nocy ... Hail Cip(y) Soft!
@2x up Może pomyliła im sie noc z dniem xD |
;/ upa nie am
Update jeszcze nie nastąpił ... żal!:(
|
OmG Mogli by dac chociaz jakas wiadomosc :D
niewiem co oni sobie myślą ;/ w taki sposób duzo ludzi moze sie wpienic i przestac grac w tibie :| chyba serio mają kaca :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:52. |