![]() |
Cytuj:
po 2 Cip Soft nie jest na tyle głupi aby nie robic BACKUPÓW. Założe się że przynajmniej 1 na dzień jest. Podsumowując - Twoja wypowiedz, a szcegolnie jej pierwsze zdania mnie nieco rozbawiły :) |
Jezu ludzie zejdzcie z niego , H.j kogo obchodzi czy on ma życie rl czy nie , sam powiedzial ze pracuje i studiuje , a każdy czas na tibi expi a nie pierdo.. pod depo "Free Items" jak niektórzy z tąd .
Następnie nie jest piepszonym botterem jak 90% z org.pl i 25% z tego forum. Jeżeli Ci sie nie podoba jego lvl , to ze on ma 300 lvl a ty 20 lub to ze poświęca grze wiecej niż ty to po co to jesteś i piepszysz bzdury na jego temat? tobie było by fajnie gdyby ktos cie obgadywał ?? Ktoś powiedział ze na non pvp łatwo lvl zrobić , a bzdura bo wejdzie mu jakis 150~ lvl i co mu zrobisz? na pvp hunted i juz go nie ma a na non bedzie wszystko wybijał. Jeżeli Jesteś tu tylko po to zeby uprzykrzyć mu życie a nie Pogratulowac pierwszego 300 lvl to wyjdz z tąd . Jeden z jego + to, to ze nie sprzedał postaci jak 3/4 osob na Arcani(130+ lvl) jakimś brazylijczykom tylko gra i nie pląta głowy sobie bzdurami tymi co wy piszycie. Zazdrość Was zżera?? Kupcie Sobie 2 Kilo sera -.- Ps. Gówno mnie obchodzi czy dostane bana czy nie , musiałem to wydusić z siebie wreszcie bo mnie w*****acie . Ps 2. WIELKIE GZ DLA MDW |
Lol jak można mówić, że jest ich 4. OMG!! i Co 24 na h expia??
W jaką ty tibie grasz. Nie wiesz może, że od summer upadte 2006 jest cos takiego jak stamina. ... |
@Lisuu-aleniewrl
Lisu fajko wieże Ci ^^ przeczytaj dokładnie mojego posta ... to było na temat że mógłby sprzedać to na allgero.pl .... a może chcesz załapać hunta :> (joke :S) ||| hihihihi i po raz kolejny gratuluje mu ^^ :) |
Cytuj:
@topic Sharuje - nie sharuje. Ma życie - nie ma. Pogratulować wypadałoby. I to też czynię ;) |
hmhm a tu cos takiego:
Czerwiec 2006: http://img61.imageshack.us/img61/106...iec2006rt9.jpg 6 marzec 2007: http://img69.imageshack.us/img69/5817/4huamauac6wx5.jpg gz mateusz @Mat_Tadzik MDW prawie w ogole dzis nie gral wiec dzis sie odnowila.. A przy grze 10h dziennie i 14h odpoczynku stamnina moze sie zregenerowac w jeden dzien. Patrzac na pskonejott to on nie gra 10h dziennie 8h45m 9h30m 7h45m 6h15m 11h45m 7h30m 8h30m 0h45m |
Close Topic please ! Tu jest jeden wielki spam kłótnia.X(
Co do tematu GRATZ |
Czemu widać 56h staminy.. jeżeli expi 10h dziennie lvl wbił wczoraj hmm odnowaiłąby się? wątpie.
|
Gratz dla Mateusza.
Wkurzające jest to, że sporo ludzi tutaj ma jakieś problemy. Przecież każdy może sobie grać ile chce, a takie teksty typu "ma 50 ownerow" są śmieszne. Jedni wolą obracać się w miejscu, inni wolą expić :) Pvp czy non Pvp ? Wbijcie na non pvp 300 lvl i wtedy powiedzcie czy było tak łatwo. pozdrawiam |
Cytuj:
a zresztą Debile na forum nie wypowiadam się już tu cya~~ |
z tymi debilami to się zgadzam. xp
PVP MASTAHY, O NIEEE!!!11111oneoneone Coś gadaliście o Teduniu, dostał nejmloka ale nie wiem za co. Co w niku Tedunio jest złego? Jego obecny nik jest dużo lepszy. :) Achon Elaw. <---- przeczytajcie od tyłu. xDD WALE NOCHA RULEZ. |
dziwne, że jeszcze miesiąc temu wszyscy stawiali na taifuna jako 300lv ;]
MDW rlz!!! i to w dodatku druid jest widocznie lepszy od sorców ;ppp |
gratulacje Mateusz :)
|
@2up^^^
wedlug mnie taifun by mial jusz 300 level gdyby nie wojna na furorze ale nigdy nie wiadomo... btw. gz mateusz ;] |
Cytuj:
|
ech taifun padl w wojnie .... no i co? Padl bo jest takim idiotom ze sam wszedl w trapa lol a gz należy sie za 300 lvl jakby-nie-bylo jest to jakies osiagniecie ale ja bym sie bardziej cieszyl jakby rozwiazal jezyk beholderow (o ile sie da) w kacu on nie jest malym dzieckiem i potrafi myslec ...
a kiedy palek wbije jakis chociaż 250 lvl ... ech a kto pamieta dzic gugo?? |
Usuneli 27192169 temat o tym razem z moim postem więc skrobne sobie tu :) :
Ale się podnieciłem! Mamusiu! jestem mniejszością seksualną, chłopcy mnie podniecają! Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Teraz to można jzu ma gratulować 300!
|
Brawa brawa i owacje dla stojonco ,dla niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FIRST 300 LVL POLAKIEM!!!!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:35. |