Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Bastash 07-05-2007 12:46

A jeszcze był Ricardo Zamora, bramkarz Barcy uznawany za najlepszego w swoich czasach, którego Real kasą wziął albo finał Copa Del Generalisimo w 1970r., kiedy sędzia podyktował karnego dla Realu po faulu 3 m przed linią pola karnego :D Franco wymiatał, nie ma co. To lepsze niż polska komuna. ^^

Co-mbo 07-05-2007 12:53

:baby: ILE BYLO ARSENAL VS .... ?

Bastash 07-05-2007 12:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Co-mbo (Post 1416137)
:baby: ILE BYLO ARSENAL VS .... ?

Arsenal vs co? ... Google.

>Slay
A czy ja na coś narzekam..?

Slay 07-05-2007 14:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastash (Post 1416133)
Franco wymiatał, nie ma co. To lepsze niż polska komuna. ^^

W tym roku tez wyeliminowal far$e z LM.
NMSP

No i coz, liczylem, ze Selby jednak sprawi sensacje w tym finale. Niestety, nie zapowiada sie... =/

Meryba 07-05-2007 15:58

Troche spóźniony jestem, ale Wygraliśmy 33 60!!Stal Gorzów na czele. Za tydzień mecz z Ostrowem. Mam nadzieje że wygramy.

Thomisson 07-05-2007 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastash (Post 1415915)
Typowy kibic z onetowskiego forum.

Typowy kibic nie kumający ironii

Calen Futh 08-05-2007 09:35

Brawo John Higgins ;) Szkoda, że koniec mistrzostw, bo przyzwyczaiłem się do widoku zielonego sukna za każdym razem gdy włączam Eurosport.

Bastash 08-05-2007 13:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 1417610)
Typowy kibic nie kumający ironii

Typowy pro-user.

>down
Bo jestem. Pełen szpan, nie?

Thomisson 08-05-2007 15:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastash (Post 1418553)
Typowy pro-user.

Jak ja jestem wg ciebie pro, to ty jesteś master spammer. Ale ja już kończę ta jałową dyskusję, żeby nie robić śmietnika z tematu.

Up:
Tere fere

matiiii 08-05-2007 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1418374)
Brawo John Higgins ;) Szkoda, że koniec mistrzostw, bo przyzwyczaiłem się do widoku zielonego sukna za każdym razem gdy włączam Eurosport.

Kibicowałem Selbiemu (w finale tylko), w całych zawodach Murphemu. :)
Masz rację, szkoda że to koniec. ;(

Calen Futh 08-05-2007 20:12

@up: Ja byłem za O'Sullivanem. I to był dla mnie główny faworyt, oprócz nich byłem za Higginsem, Murphym i Ali Carterem.

@Thomisson ; Bastash: Kurwa -.- Panowie...

Caer 08-05-2007 20:23

W całym turnieju kibicowałem głównie O'Sullivanowi i Carterowi. Po cichu liczyłem, że Mark Allen sprawi jakąś większą niespodziankę, ale mu się nie udało. No i jest jeszcze John Parrott, zawodnik, którego darzę ogromną sympatią, grał na prawdę nieźle.

Słyszeliście o tym pokazowym turnieju snookera na Warszawskim Torwarze? Ma się odbyć w połowie czerwca... Może bym się przejechał. Ma być m.in. Steve Davis.

PiXik 08-05-2007 22:15

zawsze myślałem że pięściarze czy tam kickboxerzy muszą mieć warunki i muszą być jakiegoś wzrostu...potem przez przypadek zobaczyłem ten filmik(nie interesuje się boxem etc)i wywarł na mnie ogromne wrażenie
http://www.metacafe.com/watch/336783/mike_the_best/
statystyki Zambidis
60 walk ogólnie
51 wygranych-38 przez K.O
9 przegranych
wzrost-167
waga-70kg
komentarz który mnie położył(o filmiku)
"It's Roberto Carlos "

Slay 09-05-2007 08:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Caer (Post 1419364)
W całym turnieju kibicowałem głównie O'Sullivanowi i Carterowi. Po cichu liczyłem, że Mark Allen sprawi jakąś większą niespodziankę, ale mu się nie udało. No i jest jeszcze John Parrott, zawodnik, którego darzę ogromną sympatią, grał na prawdę nieźle.

Ja tez liczylem na final Ronnie-Ali. I, prawde mowiac, prawie trafilem - w koncu w finale zagrali ich pogromcy. =) No i jednak do konca mialem nadzieje, ze Selby zdobedzie mistrza swiata, zwlaszcza po tym, co wyprawial w poprzednich meczach (niezapomniany polfinal z Murphym...). Wyszlo jak wyszlo, niestety.
Cytuj:

Słyszeliście o tym pokazowym turnieju snookera na Warszawskim Torwarze? Ma się odbyć w połowie czerwca... Może bym się przejechał. Ma być m.in. Steve Davis.
Masz jakies obszerniejsze info? Tez bym chetnie wpadl...

Caer 09-05-2007 11:07

Nie mam żadnych informacji poza tymi, które usłyszałem w trakcie transmisji na Eurosporcie. Turniej miałby się odbyć w dniach 16-17 czerwca na warszawskim Torwarze. Mają w nim wziąć udział John Higgins, Steve Davis, Graeme Dott i jeszcze jeden zawodnik, którego postać jest na razie owiana tajemnicą :P Bilety będą kosztować ok. 30-40zł na jedną sesję. Są to informacje zasłyszane na antenie Eurosportu.

Raul 09-05-2007 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastash (Post 1416105)
I znowu zaczyna się, że Real jest cały czas krzywdzony. Może podam 2 sytuacje z głowy. Anulowanie kartki dla Beckhama to raz. Finał Pucharu Hiszpanii sprzed ~50 lat, kiedy to Barca wygrała 3:0 pierwszy mecz a w rewanżu Real zniszczył FCB 11:1. Wtedy w Hiszpanii była wojna domowa, rządził Gen. Franco, którego maskotką był Real Madryt. Przed meczem rewanżowym wysłał "swoje siły", które "przekonały" piłkarzy Barcy, że lepiej dla nich, żeby tego nie wygrali. Inna grupa pogadała z sędziami. I teraz możemy tak jechać z tym tematem cały czas, tylko po co? Nie jedna drużyna była krzywdzona pod stolikiem. EOT

Ocena sędziowania meczu, który odbył się dwa dni temu, a powrót do wydarzeń sprzed pół wieku to jest chyba różnica. No ale cóż kibice Barcelony mogą poradzić, dla nich Generał Franco wiecznie żywy.

Villarreal 1-0 Celta
67` - G. Franco

Już sobie wyobrażam co by się działo na forach Barcelony gdyby ten zawodnik strzelił im bramkę. ;]

Bastash 09-05-2007 23:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul (Post 1421712)
Ocena sędziowania meczu, który odbył się dwa dni temu, a powrót do wydarzeń sprzed pół wieku to jest chyba różnica. No ale cóż kibice Barcelony mogą poradzić, dla nich Generał Franco wiecznie żywy.

Te przykłady to był wyraz lekkiej frustracji. Lekko ironizując ukazałem, że nie tylko Real jest/był krzywdzony. Poza tym nie miałem innego pomysłu w głowie :p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
Już sobie wyobrażam co by się działo na forach Barcelony gdyby ten zawodnik strzelił im bramkę. ;]

Następne wcielenie szatana ;)

>Calen
A co w nim było takiego zajebistego? Nie widziałem. Rozwiń.

Calen Futh 10-05-2007 00:01

Chelsea - Manyoo - ale zajebisty mecz :D buhahahah rotfl ^^'

Maggic 10-05-2007 00:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1421785)
Chelsea - Manyoo - ale zajebisty mecz :D buhahahah rotfl ^^'

Nom, zajebisty bo jednostronny ;) Manchester murował bramkę a Chelsea mogła ich zmieść gdyby wykorzystała przynajmniej połowę sytuacji. Ale nie będę gdybał
bo spadnie na mnie fala krytyki B) Dodam jeszcze że oba zespoły zagrały w rezerwowych składach.

Myszoon 10-05-2007 00:30

Snooker przez 3/4 dnia na eurosporcie był fajny :x

Kibicowałem Selby'emu i Carterowi ^_^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:47.