![]() |
Cytuj:
|
@jaz
To ja ci powodzenia zycze , idz i wyslij ta fotke do cipsoftu....najlepiej w formacie .s c r . "postaram sie o bana"...wez mnie nie rozwalaj czlowieku. Zgroza zawialo, ale ty jestes tylko lebkiem z forum. Podpiszcie sie pod tymi avatarami, wtedy mozemy gadac na powaznie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
co Ty czlowieku z polonii jestes? ;| |
Haha, równie dobrze to mógłby być fake.
Victeron pewnie już ze strachu sika w gacie! |
A screena z tego jak combo leader przypadkiem zaatakowal Sir Boola i combo-bot go ubil nie ma? :/
|
Cytuj:
Sada Rs :( Raditz, ty napewno wychodzisz na każdy duel, z kazuyą za plecami hahaha, sram na te śmieszne duele, nara frajerzy :* |
Cytuj:
|
Cytuj:
To chyba hasło dnia 8o |
No bez kitu :D:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gdzie Ta Kazu'ya :evul: ??
Bedzie Powrót Na Morgane ? |
Cytuj:
Kthx bye :* |
Cytuj:
|
AAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAaaaaaale sie boje :D
Sram na twojego bana tylko tyle ci powiem. Kazda osoba co idzie na wrl hunt uzywa bota na niewidzialnych.... To juz ponad polowa tibi baned :D Dupe Ci sciska bo ty takich rzeczy nawet na OTS nie masz i maks lvl na tibi to 20 no ale po Desercie cie zabija stracisz nagrode (10k) i zalamka nie grasz juz :) |
Widac, ze trzymasz poziom Vic...
|
Cytuj:
Twój post w pełni odzwierciedla Twój IQ, kto miał kilka (nie wiem dokladnie ile) zagrożeń w szkole tego roku :>? Na pewno nie ja. Pozdrawiam :D |
Cytuj:
|
Shopithia
Jun 16 2007, 16:38:58 CEST Killed at Level 151 by Millz and by Vilde Granke Forlond Jun 16 2007, 16:40:11 CEST Killed at Level 122 by Chaehmehm and by Esde'aren Silver'Soth Jun 16 2007, 16:55:53 CEST Killed at Level 107 by Nexio-Nerin and by Vilde Granke Kinessia Jun 16 2007, 17:07:30 CEST Killed at Level 90 by Kunskaps Pelle and by Nexio-Nerin ~Kopengas |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:38. |