![]() |
eeee...ability 140+ ?? Od kiedy takie opcje są w DE O.o
@upup Ten czar ma enhant,detect invisiblity (sam go używam często mojim slayem:P) |
W kiedyś w to grałem gunner 50 któryś lvl później mi się znudziło bo komp mi sie zacinał (za dużo vampów szło i komp mi się zacinał ) Teraz znów ściągam (3%) tylko jakie hasło było na konto....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dobra już nic : P
@DOWN Na to wygląda |
Cytuj:
|
A mi nie działa strona DE (po angielsku)... Ktoś pomoże?
|
Eee ale wy macie wchodzic na ten adres: http://en.darkeden.com/ a nie na www.darkeden.com/en/ <<--- bo ta strona nie dziala
|
Mam problem nie wiem gdzie expić i jak zacząć grać slayerem :/. Jaki NPC, i gdzie można chodzić by zabijac potworki?
|
Pomoże ktoś :confused:
|
Na początek idź do Training Zone (itemki w zależności od klasy w gildi zbroje itp. na 2 poziomie ampułki lecznicze na 1 skille i bronie na 3)
|
I tak zabijać tak? Acha i jeszcze jedno gdzie kupować blades? (miecze 2- ręczne)?
|
Help
pomurzcie mi z vampirem mam bloody tunel i nie moge go otworzyc pomurzcie plx
|
zeby uzyc blood tunel musisz miec specjalny seal taki jakby diament jezeli est to diament z napisalem returning location i costam to wystaczy uzyc tunelu i bedziesz tam np w perone ale jezelipisze none to msuisz uzyc blood makr w miejscu gdzie cchesz zeby tunnel przenosil wogule nie oplaca ci sie tym bawic od 50+
|
Dokładnie nie wiem jak Wy ale ja uważam , że vampy smierdzą :D Slayer's roxxor , a szczególnie blader//sworder :D :evul:
|
Skoro wampiry smierdza to slayerzy nie mieszcza sie w skali ;)
Vampiry RoX :cup: |
Cytuj:
ta ? to dlaczego ostatnio sam master sworderem uwaliem 3 vamp mastery naraz ? :> BO SLAYER'S ROXXOR !!! |
Gdzie mogę kupic dla slayera broń (blades - ostrza?)
|
Cytuj:
Możesz je kupić u NPC (3 podstawowe) , a resztę od ludzi :) powiedz mi ile masz STR to Ci coś załatwię :) itemki też :D |
Hmm muszę sprawdzić :P.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:00. |