![]() |
moze byscie do Gdanska wpadli co?;d
|
Cytuj:
STUDNIA MA PREZYDENTA ! |
Ahauhhuahuahuahuauhahua
|
oo to bedzie gdzie zrobic oczko :D jezeli pod koniec czerwca :D
i nawet bede mial nocleg :D |
battle na edron :o
jak jest w koncu z rambo? bo narazie to bylo kampienie statku w ank |
Cytuj:
ci z Ng co sa w Vi Mot Rubb wyplacili sie ? |
@daro
z tego co wiem to mam niedaleko do ciebie i chetnie bym sie dowiedzial o zjezdzie 8o |
Cytuj:
zapraszam :) |
Cytuj:
|
Panowie
Rambo ma nowego lidera, w razie problemow wszelkie sprawy z membersami bedziemy starali sie wyjasniac uczciwie. |
To sie porobilo. 8o Duzo guildi o duzej sile... Ale to juz raczej po NG... Zobaczymy jak to sie na dniach rozwinie.
Jeszcze sie okaze, ze ta guildia Zasy silniejsza od NG, ale ciekawe co z Mannowem i takimi tam. |
ale smiesznie wyglada teraz NG ,az milo sie patrzy
ciekawe co LS zrobi z tymi co odeszli z NG |
Pyro zero logicznego myślenia w twojej głowie ?? Nie widzisz że Ci co odeszli z NG doszli do nowej guild razem z kilkoma z Rambo tym samym teraz nie będzie raczej war LS vs NG tylko LS kontra Vi Mot Rubb Chociaż NG też pewnie będzie walczyć to będzie Ls i Vanum kontra Vi i NG. Będzie ciekawie
|
Czyli każdy z każdym ? :)
|
Cytuje [char]Don Zasa[/char] z Forum Tibia.com
Cytuj:
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Chodzi o to że członkowie [guild]Rambo Style[/guild], którzy nie opuścili gildi są neutralni a [guild]Vi mot rubb[/guild] dołaczaja do wojny?? Dobrze to zrozumiałem czy coś mi się poplatało ?? |
Tak Arha dobrze zrozumiałeś aktualny skład Rambo jest neutralny przynajmniej tak wynika z wypowiedzi Don Zasy
|
Ruan Edor
Jun 05 2007, 16:02:34 CEST Killed at Level 76 by Evo'Hawk and by Fozivo |
No to sie porobilo X( ciekawe co Don zasie odjebalo zawsze byl przeciw NG
|
To teraz LS bedzie mialo zdeka problem....;p no chyba ze Vi mot rubb nie bedzie po stronie NG xd;)
|
Hmm conajmniej dziwna jest postawa zasy:X
Najpierw walczył przeciw NG w SoBSach Na filmiku z battle w cyclo pomagał Ls na noobcharze Cytuj:
No chyba że chce się bawić w backstabbera;x |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:55. |