Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Berylia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=197)
-   -   Forum starych berylian (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130113)

blazernh 24-08-2007 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .Viffarn (Post 1619995)
mam pytanko chcialbym zaczac grac na beryli jaka jest sytuacja na servie ? Da sie robic pg ?

Bedziesz w wave bedziesz mogl robic pg :)

krzysiek033 24-08-2007 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rentoN (Post 1620422)
Nie da, polskie retardy (bron boze nie mowie o Wezu, Rev itp) cie dopadna

Ja sadze ze zal ci ze musiales isc na Thorie razem z tym programem co masz w avatarze. Bo na Beryli era BD sie skonczyla. Pewnie ze mozna PG robic, nikomu to nie przeszkadza.

rentoN 24-08-2007 20:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysiek033 (Post 1620690)
Ja sadze ze zal ci ze musiales isc na Thorie razem z tym programem co masz w avatarze. Bo na Beryli era BD sie skonczyla. Pewnie ze mozna PG robic, nikomu to nie przeszkadza.

I sadzisz ze Wave wygra wojne, bez problemu zaraz moge miec 3/4 ip
Do Gipo nic nie mam tylko do tych pajacow typu: Netan, Rakus ktorzy gowno zrobili a strugaja pawiana, ich bede pingowal na kazdym battle

For king and country hail KH!

krzysiek033 24-08-2007 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rentoN (Post 1620720)
Do Gipo nic nie mam tylko do tych pajacow typu: Netan, Rakus ktorzy gowno zrobili a strugaja pawiana, ich bede pingowal na kazdym battle

Oczywiscie, to jest KH style, hacking, pinging etc. Zaslugujesz na ten avater, naprawde. A tak wogole, uciekles na thorie, to sobie tam siedz. bb

Dethmar 24-08-2007 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rentoN (Post 1620720)

Kim jestes?
Jak mozesz to napisz na tibi albo PW wyslij tutaj
Jez ocw

rentoN 24-08-2007 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dethmar (Post 1620817)
Kim jestes?
Jak mozesz to napisz na tibi albo PW wyslij tutaj
Jez ocw

Nie mam zamiaru rozmawiac z nikim od bukowna

Krecikcisnie 24-08-2007 23:30

up@ ty stary jesteś najśmieszniejszym downem na tym forum. Przeczytaj twoje "bajki" a potem się zastanów. Ciekawe jak mnie zpingujesz asie :D

Dethmar 25-08-2007 13:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rentoN (Post 1620888)
Nie mam zamiaru rozmawiac z nikim od bukowna

Kretyn, to po chuj piszesz wogule a co to bukowno ja nie jestemz bukowna po pierwsze

Ok'rzes 25-08-2007 14:32

Dobra dobra...ale na chuj te kłutnie?? ejj... Kh się podda...zniknie nie wiem nie mają już szans... wierzą w nich tylko Ci co liżą im dupe i nic więcej... a dlaczego ?... nie wiem może chcecie dostać fast hacka od BlackD... czy tam ich twórców... nie wiem żal... tak sądze ja i wiele osób,,, ehh pozdr. 3majcie się...

rentoN 25-08-2007 14:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dethmar (Post 1621618)
Kretyn, to po chuj piszesz wogule a co to bukowno ja nie jestemz bukowna po pierwsze

Name: Jez Ocw
Sex: female
Profession: Master Sorcerer
Level: 101
World: Berylia
Residence: Venore
House: Bears Paw 2 (Svargrond) is paid until Sep 02 2007
Guild membership: Bukowno Oplitis of the Spartan Legion

http://images21.fotosik.pl/381/d4fca8469e5aaa77.jpg

Wiesz dobrze ze jestescie miesem armatnim ajo ma na was wyjebane

@Rakus
Bynajmniej potrafie cos wiecej niz zabijac pixelowe potworki

Aha, i przekazcie netanowi ze east jest w prawo

Ok'rzes 25-08-2007 15:20

Jez@ Owned xDDD

rentoN 27-08-2007 12:14

Tak sobie patrze
[CHAR]Arma of Dark[/CHAR]
Banished: until Sep 03 2007, 09:38:14 CEST because of name to fake player identity

HUAHUA

Ok'rzes 27-08-2007 13:43

ehh.. . xD owned!! xD uhasuahsuahsuahs

Vunio 27-08-2007 15:01

Coraz więcej ludzi typu jez ocw dobija wyzsze lvl a pozniej ? pisza jacy to oni nie sa genialni wyzywaja kazdego " wroga " krytykuja i wychwalaja sie swoim pvp a tak naprawde to sa ****ami bez zycia i kazdy kto by spedzal 10h przed kompem dziennie na jakas gierke mogliby miec takie lvl jak wy :) Teraz do jeza bezposrednio , myslisz ze jak jestes w Sl to Cie tam szanuja ? polakow typu kommandos ty demon kauczuk chca uzywac jako mieso armatnie albo po to abyscie im dali chary zeby to oni mogli nimi grac , wiadomo kazdy moze pisac to co mysli ale skoro piszesz jedno i to samo to mozesz przestac panie master pvp.

Szacunek dla Wave bo wygrali z wami bardzo łatwo :) pomimo slynnego BlackD , Combo sd i team healingu... :) a i co do ich NG bota to na 5 battle moze raz uzywali przynajmniej do kiedy ja na battle chodzilem i bylem z nimi na vencie.

pzdro!

Dethmar 27-08-2007 21:02

@up

spadlem z krzesla

gdyby sorc zostal taki jak przed update polowa wave by padala odemnie, eldera i powiedzmy alicusa ludzi ktorzy maja w SL pvp

mowie to szczerze tak naprawde oprocz nielicznych osob takich jak ja, elder, alicus(pon'te), mokri majmun, ulbaard, daki(tony) to RESZTA NIE MA PVP I TAKIE JEST MOJE ZDANIE

ale wojne i tak wygramy bo.. (wszytko w swoim czasie)

@gdyby nie to ze jestem inteligentny na 72 lvl zakonczylbym gre na beryli gdy alicus mnie prawie zajebala, pewnie napisze zaraz wave ze jestem ass lickerem, niestety NIGDY nie lizalem dupy SL, utrzymalem sie na serverze tylko dlatego ze jestem zajebisty :D

@mieso armatnie? jestes glupi im nie szkoda lvl tak jak wave ajo ma tyle charow na beryli ze mu to zwisa, jego zasoby gotowki sa mniej wiecej takie jakby summowac polowe osob z Wave do tego dochodzi Byna+daki i we 3 maja tyle pieniedzy co cale Wave.

no i blessy, bohy mam za free ;D

przegracie zobaczycie, naszczescie niektorzy beda mogli sie wyplacic ale moja "black list" robi sie coraz wieksza..

A TERAZ DO DZIELA FLAMERZY:

WRZUCAC NA MNIE ILE WLEZIE

krzysiek033 27-08-2007 22:00

@Jez
uhahahauhauhaahuahauahahaha
Takie glupoty piszesz ze chyba sam wnie nie wierzysz.

rentoN 27-08-2007 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dethmar (Post 1626040)
ale wojne i tak wygramy bo.. (wszytko w swoim czasie)

Tez cos o tym wiem

Krecikcisnie 28-08-2007 02:13

up@

też wiedziałem że dzisiaj popadają :D

rentoN 28-08-2007 02:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krecikcisnie (Post 1626650)
up@

też wiedziałem że dzisiaj popadają :D

Expij na tym wiesniackim scrackowanym ng poki mozesz

krzysiek033 28-08-2007 03:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rentoN (Post 1626681)
Expij na tym wiesniackim scrackowanym ng poki mozesz

Lepsze scrackowane NG niz BlackD z backdoorem wpros do komputera Ajo.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:49.