![]() |
Cytuj:
|
Aug 18 2007, 14:31:24 CEST Killed at Level 111 by Swirx
and by Denu Frela :D Ciacho to noob xD nawet sie nie uchnoł ;] |
Jakby na każdym serverze mnie bili, nawet jak zapłace to też by mi się znudziło ;p
Bronko jesteś analfabetą ? czy po prostu u was tak się mówi, pisze ? |
Cytuj:
|
Name: Lomees
Aug 19 2007, 01:47:07 CEST Died at Level 85 by a dragon lord Zrobilismy na niego massloga w ~7 osob i koles zamiast uciekac, poszedl zginac na DLu... |
Cytuj:
WOW! Zaje...ci jesteście nie ma co |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Safe
A no racja. Mozna pogadac a dzisiejszym battle ;< |
Nie mozna gadać o wojnie, bo jej nie ma, ne można gadać o battle bo też nie ma, a jak już jest coś co przypomina battle to 90 % pionków heiksa deda, więc proponuje zamknać ten temat i założyć nowy pod tytułem zabijamy, s*******amy.
|
Wachu Of Nebula
Aug 19 2007, 12:34:34 CEST Killed at Level 103 by Tana Max and by Narlen tylko czemu ten idiota nie spier...ał ?? szczyt kretynizmu LOL 8o |
Nie robiliście żadnych movie z tych fraggow?
|
Cytuj:
GV to wykorzystało i miał super trapa :))) potem uciekli na deserta i tam combo ue w sowqu (wczesniej dla higonoosa GV zbiło stone skina) i higonoos Spi Spi dobra nocka była :D:D:D maledrus wpadł w trapa pięknie :D tego sie nie da opisac myśle ze filmik bedzie udostępniony jeszcze dzis :D |
Nowy Ziomek Z Nebula Ma Zajebistego Otsa
JA TAK BARDZO KOCHAM TIBIE ZE ZROBILEM WORLD WAR OTS POD TIBIA 8.0
JAK BY KTOS SIE CHCIAL ZALOGOWAC NIECH WLAZI TU DANE OTS NA HAMACHI WIEC MA SIEC IMIE SIECI:World War 8.0 Passy sieci niepamientam juz ale hyba:tibia a jak nie to :ots jest 7 gild 1/1 2/2 3/3 4/4 5/5 6/6 7/7 wlazic spoko sie gra mapka z thais niema fast ataku i morzna zapytac gm o wlasnego accounta opyla sie grac wlazic ;>:D:D |
Cytuj:
najlepsze z maledrusem bylo, ze chlopak po wejsciu w trapa sie uhal, bo myslal ze chlopaki z vu wejda tam i go uratuja HAHAHAHAHAHA kazik pewnie sie poplakal ze stracil 30~bp uh aola i blessy, a jego noobkoledzy nic nie pomogli :D |
Cytuj:
A czekaj przypomnij mi kto Cie wywalil z serva, przypadkiem to ta guildia ktorych membersow nazywasz noobkoledzy? To teraz mi napisz kim ty jestes skoro dales sie wywalic 2 razy przez nich? |
Posłuchaj mały tłuściochu, noobkoledzy kazia wyjebali cię dwa razy z tego servera, więc stul żuchwę. Po drugie Kaziu jest w stanie odrobić level w ciągu dnia, podobnie ma się sprawa z pieniędzmi, zwłaszcza, że zawsze się znajdzie taki baran jak ty co zapłaci VU za wolność.
|
Oh jezeli Kaziu by mial pretensje do nas i jego smierc to byłaby nasza wina lub nie miałby wiecej pieniedzy to koszty by byly pokryte z gildiowej kasy. Chociaż szczerze watpie ze zaistniala taka sytuacja (nie bylo mnie wtedy) :D
|
[CHAR]Maledrus[/CHAR]
Aug 19 2007, 14:00:45 CEST Killed at Level 156 by [CHAR]Ratinsa[/CHAR] and by [CHAR]Slowzard[/CHAR] ^^ [CHAR]Hinogoos[/CHAR] Aug 19 2007, 13:43:01 CEST Killed at Level 120 by [CHAR]Arthas of nebula[/CHAR] and by [CHAR]Celandia[/CHAR] [CHAR]Wachu of nebula[/CHAR] Aug 19 2007, 12:34:34 CEST Killed at Level 103 by [CHAR]Tana Max[/CHAR] and by [CHAR]Narlen[/CHAR] No to jakby ktos nie wiedzial ^^ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:29. |