![]() |
A ja powróciłem do fsa;) Aktualnie 10 skilli i biegam sobie po boisku w Czechach:)
|
Teodor Staszewski dziś skończył 22 lata. Osiągnął poniżej przeciętną ilość skilli (137). Gra w Livinterus FC, Polska B-2, 3 miejsce. 13k pensji i zostaje tam jeszcze dwa lata, a może nawet dłużej.
|
Zostało mi jeszcze bodajże 137 dni banicji.
|
137 dni do nowego bana ; p?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dobra robimy nową listę graczy: Honoriusz Piątkowski(31566) VD Start Poruba u19 |
Honoriusz Piątkowski(31566) VD Start Poruba u19
Teodor Staszewski(48257) Livinterus FC |
Fsowicze!
Mam do was odezwę:d Jako że około 14 września wreszcie będę miał klub, mam sponsora:D więc założę zespół. Planuję założyć młodą drużynę, na pewno nie będzie nazwy związanej z tibia ale jako że kiedyś obiecałem że będzie team to informuję. Chciałbym aby zainteresowani gracze , którzy grają pisali do mnie najlepiej gg bądź w tym temacie kto gra gdzie czy by chciał przyjść i się dogadamy może akurat ktoś się zresetuje i będziemy trenować;) Planuję aby to był młody klub oczywiście w Polskiej lidze. Swoje propozycję nazw możecie pisać może akurat któraś nam się spodoba:D |
@UP
Potrzebny ci bramkarz?? Niestety ciezko bedzie ci mnie utrzymac :s http://i372.photobucket.com/albums/o...mbaro/1211.jpg To ja :D |
Każdy zawodnik będzie mi potrzebny;)
|
Bhashash,
http://www2.footstar.org/relatorio.asp?jogo_id=244238 Mój pierwszy i to w jednym z najważniejszych meczów w sezonie :p |
Cytuj:
|
Gra w to kto jeszcze?
|
Cytuj:
|
Mhasushau, jutro rano lecę do Algierii do Afanansjewa.
|
Cytuj:
Jeśli ktoś jest zainteresowany grą to piszcie tutaj a wprowadzę do gry i przyjmę do zespołu. |
Ciężkie czasy dla ftpl footstar. A kiedyś to tu było ambitnie ;>...
|
Cytuj:
|
Teodor Staszewski dziś skończył 23 lata. Osiągnął chu*ową ilość skilli (154). Gra w Blaugrana Polska, Algierska chyba jedyna liga, 1 miejsce (są tylko 2 kluby ambitne, więc nie jest ciężko), 30k pensji. Doświadczenie + kasa - fajnie, nie?
|
Nie. ; pp
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:15. |