![]() |
@Sergiej:
Ja juz chyba wiem kto Ty ; |
Jakos Polacy graja tu narazie(nieliczni bo nieliczni ale graja) i expia. A jesli sie tobie to nie udalo to moze na nich tez przyjdzie czas, albo moze robiles cos za czasow wczesniejszej swojej gry co Nobzowi sie nie spodobalo i cie huncil dlatego. A i wiem co to bylo Draconias - , -
|
Hmm jedynie sie domyslam kim jestes, ale wydaje mi sie ze raczej sie myle ;p Ale jesli jestes tym o kim mysle to huncili cie za to, ze stanowiles dla nich potencjalne zagrozenie...bo miales najwyzszy lvl z Polakow, ale watpie ze ty mozesz byc Enderdil..moze sie myle...
|
Cytuj:
Cisnij dalej i pokaz swe ze polacy potraia grac, wlasciwie jak tak patrze to jestes ostatnia nadzieja saphiry :] Wysle ci moje gg i jak bedzie jakas wieksza akcja to pisz, zawsze chetnie pomoge. Na forum bede zagladal i patrzyl co tam u was. Jak chcecie to ratujcie saphire... ale beze mnie ;/ |
Szkoda mi Ciebie będzie :( Byłes takim ziomalem :( bywaj :*
|
lol ja nie ende ;; zreszta endiego nie ujebali ;pp nobza i tych jego ziomkow na botach pierdole nie zamierzam mu dawac rozrywki swoim kosztem.
i niby to tylko gra, ale w koncu zdalem sobie sprawe ile czasu jestem w plecy. expie tylko dla przyjemnosci, ale tracenie ciezko okupionych lvli nie jest przyjemne, bo jakiemus kretynowi na h lwie sie nudzi, i chce pouzywac swojej mocy na 3x mniejszych lvlach rotfll. |
rozwaliła mnie dzisiejsza akcja w ab;;;
|
Za polske :D
|
Arad widziales ta akcje?? ;p Beznadziejnie wyszlo mimo ze padlo 2 swe, ale nastepnym razme bedzie lepiej, bo jak mowilem zeby trapnac statek i brame albo chociarz statek to nikt nie sluchal... ale to sie naprawi :D
|
@olor:
taa ZA POLSKOM WIARE NOM ;/ @Rafix: rozwalili¶cie mnie, to było przecież pewne, że jaki¶ h lvl przyjdzie i cał± zgraj± ruszyliscie ;; noblets :p |
Ale chociarz cos zrobilismy, co mielismy patrzec jak ubijaja nam ziomow?I tak kilka osob padloby a tak chociarz 2 ich padlo. Oni nie byli przygotowani na to ze my ich zaczniemy bic od razu spieprzyli. Ale nie podoba mi ze to bylo tak na hura w tym wlasnie masz racje ale nastepnym razme juz bedzie lepiej :D wkoncu uczymy sie na bledach...
|
@olorion
blx leave! albo wroc do gry chodz chuja to da :@ @ab akcja ehm =d @sierg~ Czesc kaz arth ; | |
hihi hoho hehe haha huhu
ktos kto wierzy w przejecie saphiry w pl rece musi na nie niej krotko grac : D, jedyne wyjscie, sprzedajcie chary swoim swe friendom; dobrze zaplaca, a i pozniej nie zjada lvla w dol :) |
To nie chodzi o wiare w odzyskanie Saphiry tylko o to ze trzeba ich troche przytempic.. wiekszosc z nas i tak tu nie gra albo gra ale innymi charami wiec co szkodzi ubic chodzby 2 swe?
|
20:54 Kaz Arth [72]: no czesc
kto chce qpic You see mammoth fur shorts. It weighs 1.50 oz. They offer little protection but will at least provide some comfort and warmth. plz |
ma ktos cash na zbyciu? moge zazucic 150k na refugii za 150k here =d
|
|
Bye bye Ace :/ jeszcze jeden zioom mniej ...:(
|
Ladny ss robiony po tym jak Arshion nas bil xD
|
BUMP!
Oct 07 2007, 01:13:12 CEST Killed at Level 74 by Makaia the Gentle and by Rexie Rixie no i + nobz zastanawiam sie czy grac dalej ;d chodz dla Polakow na saphirze niema miejsca |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:51. |