![]() |
Cytuj:
PS. Oct 24 2007, 17:11:21 CEST Killed at Level 71 by Chamberlain Co do tego ustawienia na servie widze ze nie do konca.. ahh ahh ahh! |
Cytuj:
Kthxbye (dalej selluj swojego chuj wartego chara na allegro ale jakbys mogl to cipa w kubel na tym forum :) ) |
Cytuj:
|
@ ysiu i krzysheak
W dupie byliscie gówno widzieliscie. jak Skramer i Bonczek próbowali wygrac war ze szwedami to wy co robiliscie wtedy?? Gówno pewnie baliscie sie ze gdy pomozecie WBK w wojnie to stracicie swoje postacie a Skramer, Bonczek oraz WBK wtedy mieli wyjebane czy padna czy nie. Tak wiec zamknijcie mordy i idzcie polizac jeszcze Tengusom jak tak szwedów kochacie. A co do wojny Falcona z Voorsting. Sam Falcon moze jedynie pale im polizac ale wszyscy dobrze wiedza ze jak Falcona zaczna bic to Tengu przyleci i ludzie z Voorsting beda mieli pozamiatane. |
Cytuj:
Rasista. :( |
Ludzie okrutnie sie spinacie wojna juz jest i bedziemy walczyc mimo ze maja przewage. Co do Falcona to juz nie wiadomo jakie stanowisko wybral aktualnie sie wstrzymuje... a co do WBK to nie moglem wam pomoc ani przeszkodzic w zaden sposob mialem ~35lvl i nie boje sie stacic chara to jest gra ma byc smiesznie. Jak bedzie zobaczymy, co do skramera to powiedzialem to nie do konca w negatywnym sensie bo walczyliscie nawet jak bylo wiadomo ze wjebiecie i respect wam za to. Zaraz mnie zwyzywali za niewiadomo co ....
|
Nie mówcie od razu że będzie wojna Falcon vs Voorsting. Już nie raz pa'owali, ostatnio nawet wypowiedzieli mojej gildii wojne (Swoosh). Cóż gildia się posypała i posypały się paymenty dla tych co odeszli. Należy się im. Cóż sądze że przy dobrym zgraniu Opportunities dało by radę Voorsting.
|
Napewno do wojny ktoś się dołączy, narazie należy czekać jak się sprawa dalej potoczy.
|
Cytuj:
3. od pk padlem 1x :) mialem tez 2 wojny na ruberze 4. nie chowalem sie jak byla poprzednia wojna , po prostu gralem na innym servie 5. moglbym nie dochodzic do wojny jeszcze nie podjalem decyzji zwazywszy ze mam ziomow w obu gildiach ale ci co mnie znaja to juz wiedza co zrobie :). Napewno nie dam dupy :D |
btw ysiu. a co sie stało, że znow trzymasz strone falcona? z tego co pamietam to byles na ventrilo wbk i ostro po falconie jechałeś jaki to on nie jest i wogole ... ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
text w stylu "Ta Scramer ty juz swoje w pizde dostales wiec sie nie wypowiadaj" oczywiscie nie jest w negatywnym sensie [; Teraz zrobili wam wojne.. i tak pomiedzy nami... jesli nie wykazecie sie niczym szczegolnym.. to swe was dojebia.. i po co wam bylo takie kozaczenie? Ciekawe czy mogash zrobi pz jak bedzie w wojnie tak jak dzisiaj zrobil pz na mnie! Pozdro.. |
Cytuj:
|
Nie moge zaprzeczyc byla sprzeczka i to ladna. Ale wpadlem tam wypilismy pare browarow i sie dogadalismy.
|
Hahaha, czuje ze voorsting wam pokaze kto tu rządzi ;d
Tak mi sie wydaje, czy to nie jest jakas prowokacja ze strony Tengu ? Mieliby dobry powód zeby wydupczyć Falcona i jego ekipe ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak Opp~ przegra to polacy na xerenie beda mieli conajmniej 5x gorzej niz teraz maja xP |
Cytuj:
|
Na tym servie nigdy nie było łatwo. Po wojnie mega power abusing ze strony szwedów, wypowiadanie wojen, szukanie błachych reasonów, paymenty za nic itp.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:20. |