![]() |
Sep 19 2007, 15:48:05 CEST Killed at Level 129 by Drazharm
and by Judofix butcher Sep 09 2007, 15:49:35 CEST Killed at Level 129 by Urbexx and by Marshall Don Doggy Zabawny zbieg okolicznosci :P |
Jak on to zrobil B)
|
Powinni chyba zmienc range w gildi :p
|
22:08 Bayter [113]: 22:06 You see a dead human (Vol:10). You recognize Korsarz Kosiarz. She was killed by Ice'Crow.
22:08 Bayter [113]: o siet 22:08 Bayter [113]: miss click 22:13 Korsarz Kosiarz [103]: 22:11 Senya Doon [7]: padles i jestes free to bylo tylko ostrzezenie zebys do wojny niedolaczyl 22:11 Senya Doon [7]: bo bedzie to takwygladac jak dolaczysz i niepograsz 22:11 Senya Doon [7]: wiec mozesz expic bo jestes free 22:44 Bayter [113]: jutro znowu padnie :D 22:44 Bayter [113]: i ptem znowu 22:44 Bayter [113]: znowu 22:44 Bayter [113]: znowu 22:44 Bayter [113]: i znowu 22:44 Bayter [113]: i jeszcze znowu Zabijanie neutrali pokroju korsarza, ravle w niczym wam nie pomoze, uwierzcie mi. Wrecz przeciwnie, pociagnie was na samo dno jebusy. Pamietacie akcje jak przez Mebiego padl Shanoz ? Co Shanozy chcialy polamac palce Mebiemu? I Chlopak nie wychodzil przez 5 dni z chaty? To lepiej zeby wasz leader nie wychodzil z chaty przez miesiac. Kazdy kto kur zaatakowal Korsarza po wojnie bedzie nie wyplacalny. Nie daruje wam tego. _/ PUNISHER'S FOR LIFE |
Cóż mogę powiedziec... Źle się stało. Jutro spotkam się z drago i pogadam z nim o tym. Przykro mi...
Korsarz _/ |
Cytuj:
21:45 Fea Umarth [116]: kto da armor? Pozdrawiam ... |
Cytuj:
Telek... Mógłbyś choć tym razem nieco normalniej się zachować. Zważywszy chociaż na naszą znajomość. Korsarz mój rl... |
fea nie rob z siebie kozaka bo nim nie jestes, a co do naszego lidera to odroznij gre od rl stary
|
@Ciri the Witcher
Nie punishersuj tutaj tak bo sie zrzygam :confused: |
Cytuj:
|
@Ciri
Wescie z nim nie gadajacie, on ma 14 lat, I na swiat patrzy inaczej niz my :(. Juz chce to widziec jak nie pozwalasz nam grac ;p Co wpadniesz po mnie swoim najcikiem ?:( Trudno, ze Korsarz padl gdy zaplacil chcielismy go puscic ale reszta ludzi jakos nie chciala tego... Ale jak sobie przypominam jeden z ownerow Korsarza byl/jest w DoFie. |
Cytuj:
|
heh ahh ta azura
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ta akcja wtedy dobra byla ;p Shanoz padl od vorna i mebiego , ale mi ktos wtedy mowil ze oni wpadli do niego na chate a on sie zamknol czy cos....
|
hahaha Heniek :p
|
Cytuj:
@jed Niewiem jak jest u was ale jeśli bym widział, że gildia mojego kumpla dostaje w dupe to czy chce czy nie, dochodze do jego gildi w walcze razem z nim, bo kumpli sie nie zostawia. Jak idziemy na dno to obaj. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:59. |