![]() |
Cytuj:
|
.
Cytuj:
|
Swojego??
Buhahaha Hehehhehe Hyhyhyhy Sysysysysy Hihihihihi |
oho ,siejnik sie rozdwoil
|
no niestety
|
co siem stalo? :<
|
ale czemu? :(
|
Siabada siabada
|
majteczki w kropeczki
|
Jedyne co tu widze, to fakty ze strony Torala i beznadziejne proby obrony ze strony przydupasow Baxa.- To tak na marginesie. Nie czytalem o co chodzi, ale po samym przebiegu rozmowy na ostatnich 2 stronach widze, ze ta dyskusja jest bez sensu.
peace Wiseguys/Toral <3 Elysia, od kiedy pamietam, nigdy nie zapomne. |
up
wypraszam sobie, jeszcze moje bezsensowne wstawki :> |
@Vatian
thx @bax no sory nie swojego tylko Twojej matki, czy znowu wg ciebie cos pokrecilem?? fakty stwierdzam jakie byly i to co pisales wtedy z tamtego chara. ja juz koncze dyskusje tu bo to nie ma sensu, pozatym szkoda mi czasu i cierpliwosci jak widze tak beznadziejne forum jak to. bb |
poryzane gary... zaspiewał bym wam :d sieje sie podzielily? o.0 to ktorych mozna w dupsko cisnac?
|
@Bax
Masz głupi sposób konwersacji ale postaram się jakoś z tobą porozumieć.. Interesują mnie takie rzeczy jak: Skąd był pierwszy owner Oles tse, Tsaro i Divraela?? Czy Keto hakną Dellassa ?? Czego Lowe z Noctum wypłacili się z wygranej wojny?? Jak to było z tym Neuterem? on umar łczy wciąż żyje?? Odpowiedz prosto na pytanie i nie popisuj się. |
Eneris ,a gdzie prosze?
|
Jeśli chciałeś być śmieszny to ci się to nie udało.
|
Cytuj:
|
Silny:
Sam siebie pociśnij. Eneris: Neuter żyje zrobił wałka. |
Eneris nie zadawaj takich trudnych pytań na które bax nie zna odpowiedzi, ponieważ nie posiada on odpowiednich kompetencji (zawsze byl troszke zacofany) jeśli chodzi o to co sie działo.
Skąd był pierwszy owner Oles tse, Tsaro i Divraela?? Oles chyba z olecka, tsaro i div z płocka Czy Keto hakną Dellassa ?? -trudno powiedziec w momencie kiedy został shakowany dostęp do jego konta miało conajmniej 3 różne osoby. Czego Lowe z Noctum wypłacili się z wygranej wojny?? -Noctum nigdy nie wygralo wojny, byl niedługi okres bodajże 10 godzin kiedy to mieli niewielką przewagę we fragach. Ale, polacy m.in michael davidoff i kilku innych poczuli się twardzi i postanowili zrobić "sneaka"na własną ręke. Wszyscy padli. Tras nie wytrzymał i postanowił zakończyć kontakty z polakami. |
pierwsi ownerzy Olesia Tse,Divraela i Tsaro byli ze Słubic-moje miasto:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:45. |