![]() |
pablofon na prezydenta !
|
Niech Nie BĘdzie Niczego !!!!
|
Cytuj:
hahaha zabraklo tylko gdzies umieszonego loga PiS'u |
bla bla bla ... takie bajeczki to na TVP o 19:00
|
Cytuj:
|
Cytuj:
OSZUKALI. ... nie, nie xd Pawel zrobi tu druga Irlandie <4 |
Jaki tu spokoj... nananana
Nic sie nie dzieje... nananana nikt sie nie bawi... nananana wszyscy sie nudza... nananana Zapomnieliscie o tym temacie juz? ;) Btw. Po paru openkach wynik wojny wynosi 125;106 dla YGO ;) Powstał równiez team w stylu DS, Pos itp. Padaja naprawde spore lvl'e ;) Moxashee, Goskil , Lord'guma , Gosia bisadzi etc... To tak na rozruszanie tematu Elo ;) |
+ 2x Johny Bi, Vamoxi, Averras, Don'Yukozi, Mershal, Bati Man, Wonger, Aeliza To takie wieksze lvle xD
|
Wariaty z tych pekerów ;d
@edit Btww już nawet nikt nie pisze o openkach itp ;d a chociaż nawet sporo sie działo xD |
Kogo teraz obchodzi Tibia, ta gra schodzi na psy od dawna i coraz mniej ludzi (ludzi, nie dzieci) w nia gra.To powod umierania tematu.
|
:(znaki :<<
|
Jeb** Tibie hehe dawno mnie tu nie bylo
|
Kto ze mną pospamuje ?? pliks
|
ejejejej ja moge olkej?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
nie wiem, najpierw musisz zdać test
|
ciazowy czy na inteligencje?
|
Najpierw ciążowy
|
yyyyy...a masz recepte na tescik?XDDDDDDDDDDDDDDDDDD BO MI PANI DOKTUR NIE CHCIALA DAC :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((((((((
|
jakto recepte na teśćik, w tym momencie nie zdałeś testu na inteligencje matole.....musisz zdać ciążowy albo narka
|
Ok..a piles jogurt?? Bo ja pilem dzis jagodowy xD i byl bardzo dobry:D TAKI SMACZNY :P A jeszcze dzis zlotowalem karlin slorda.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |