![]() |
Świetny temat, przeczytałem i obejrzałem cały od pierwszej strony i muszę złożyć Ci gratulacje... Czekamy na POI!
|
Gratkii mlvlka :P Oby tak dalej ładne zdjęcia :)
|
Cytuj:
|
Screeny z sorca + super screeny + swiat pvp = Vollias Fegus Life! :cup:
|
Komentujcie, bo mam DUZO ssow z TEST SERVA. ;)
|
To daj je :>
|
Hmm Fegus, skoro masz sski z TSa to może się orientujesz po ile się hita z najlepszej różdżki dla sorca/druta, ile zabiera ona many i z jakiego żywiołu korzysta? Dzięki z góry, fajny topic;)
|
Czytalem twój temat od samego początku. Bardzo fajnie sie go ogląda. ;);)
Proszę o screeny w TSa. |
No to z ue więcej się hita czy jak xD? Bo ja nie zorientowany.
|
jezeli byles na test serv to sam outfit demon huntera od 100 lvl czy tylko addon
|
@2 up
W hydry najlepiej z energii bic. @Up A nie wiem. :p Na tibia.erig.net pisze, ze od 100 lvlu jest. |
no ta ale tam tez nic nie pisze od demonic essensach i nie ma full opisu a z tego co wiem to od 100 lvl jest bramka na 1 addon
btw. fajny temat |
Super temat fajne fotki z testa i z rl ;) Moglbys powiedziec mniej/wiecej ile hitasz z tych nowych rozdzek w potworki ktore sa uczulone na dany zywiol i ile zzeraja many? Bo wiem ze ta od 42 zabiera jej tlyko 13 ale w hitach sie nei orientuje ;(
|
No jak tam siedzisz zapytał byś sie palków czy jest tak zle jak myśle xD No gz ss'w bo na[rawde fajne :D
|
mozesz powiedziec, po ile bija te nowe wandy? te od 37 i 42, tyle samo co woi czy hr tyle ze z roznych zywiolow??
|
Fajny temacik B)
Jak masz to daj jeszcze jakieś ssy z TSa xD |
Bardzo fajne te ss !! Daj więcej XD i tak jak powyżej powiedz coś więcej o tych rózgach. I takie pytanko gdzie expić 58 ed bo nie wiem ;/
:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup: |
Wand of Inferno, Wand of Voodo, Wand of Starstorm biora 13 many. Xd
|
mógłbyś podać ile wala !! czy to taka wielka tajemnica ?? i ile kosztują u npc
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:00. |