Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Eternia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=216)
-   -   Eternia. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=164681)

Damian2501 08-04-2008 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Wlodek (Post 1992269)
Zł chodzi ci o Polską walute, PLN ? ;o <ironia>

Napisalem w "zl" bo to tak ktos przeliczyl niewiem ile to kasy u szwedow...

Snagoth 09-04-2008 00:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zan (Post 1992090)

@Snagoth
Snag mowisz ze jest to TWOJE obiektywne zdanie lecz pouczasz ludzi z dl? Pouczasz graczy ktorzy swoimi taktykami potrafili robic rzeczy niemozliwe? Sam nie mam sie za niewiadomo kogo, lecz wiem ze wczorajsza porazka Dl nie byla spowodowana tym ze "elita DL" znajduje sie w Dece, po prostu doszlo do haosu jak zaczeli padac Battle Commanderzy.

Zreszta co do tego co zrobilo Dece z Dl, nawet Unit nie pokazal takiego czegos, robili rzeczy podobne lecz nie udalo im sie nikogo zamknac w "zagrodzie", to co zrobili w moim uznaniu bylo niesamowite.
:confused:

Wczorajsza porazka DL mogla byc spowodowan obydwoma czynnikami.. czyli tym ze 'elita DL' jak sam to nazwales jest w Dec~ i tym ze battle commanderzy padli (krwawy~). Aczkolwiek jak uwazasz ich za takich ekstra to nie powinni dopuscic do haosu.. do momentu w ktorym nie byloby battle commandera... zawsze ktos powinien dowodzic... skoro nie umieli sobie poradzic to znaczy ze cos tu jest nie tak..

a co do Unitu i ich taktyki... to DL sie samo zaknelo w zagrodzie.. nie wiedzieli co maja zrobic gdy liderzy padli i bronili sie m wallami.. i tutaj jestem tego pewien.. to nie Dec~ doprowadzili do tego bezposrednio tylko samo DL sie zamknelo a Dec~ to wykorzystalo i jedynie czesciowo sie do tego przyczynilo biegajac wokol, zabijajc lidera itd.

Zan 09-04-2008 07:18

@Damian2501
Wiem ze Bysen konczy z gra bo rozmawialem z nim o tym jeszcze podczas wojny z RO chociaz mozliwe ze jego plany sie nieco zmienily lub opoznily odejsce od Tibi ale szczerze w to watpie.

@Snagoth
Ja uwazam gildie Dl za obecnie najlepsza na Eternia choc pare powaznych osob od nich odeszlo, a co do tego ze zabrako BC i zrobil sie haos, sklad dli nie byl pelny, nie bylo zastepczego BC i jak na kazdej wojnie (w ich przypadku 1 razu) moglo sie zdarzyc ze wkradl sie haos w ich szeregi no i niestety doprowadzilo to do porazki.

Wogole gratz dla osob takich jak Sniper-wolf ktore cudem ale uciekly z trapow i nie padly.

Snagoth 09-04-2008 09:24

No dobra, zobaczymy jak ta wojna dalej sie potoczy. Co jak co ale nie mm milych wspomnien z DL aczkolwiek chce zeby wygrali i pamietam ze zawsze szczycili sie ze mieli pare wojen i kazda wygrali.. oby teraz tez tak bylo :)

Fagaro 09-04-2008 09:57

zejki (rl bysena) i mekila (rl mozesa, sneeda) tez "uciekli" a wlasciwie, lepszym okresleniem byloby "pozwolono im uciec"

Macko121 09-04-2008 14:46

Fagaro, jakby nie było wszyscy członkowie DL są albo rlami albo dobrymi znajomymi Dec~.

Lord Wlodek 09-04-2008 20:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Macko121 (Post 1992923)
Fagaro, jakby nie było wszyscy członkowie DL są albo rlami albo dobrymi znajomymi Dec~.

Bez przesady...

Magcharadzdza 09-04-2008 23:31

Czy wy tego nie widzicie, ze decessus maja w dupie kazdego kto nie jest w Decessus ??
Jestem pewien w 110% albo i wiecej, ze jak ta wojna sie skonczy <za kilka miesiecy> to decessus bedzie chcialorozwalic stare Loathe.
Mowicie tez o kolegach, znajomych itp, ktorzy sa zwiazani z nimi w taki czy inny sposob. Carla tez byla ich super znajoma tyle, ze oni wiedzieli jak nardzo jej zalezy na Tibii i dlatego maja ja i reszte jej znajomych w dupie.
Tak jak Mighty wczesniej napisal... Decessus juz jakis czas prowokowalo DL do wojny a w tym czasie robili sobie kase na huntach potworkow lub ludzi.
tyle z mojej strony...
ps. nie jestem pokroju Bysena jak ktos tam wczesniej pisal...

Medis 09-04-2008 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magcharadzdza (Post 1994100)
Czy wy tego nie widzicie, ze decessus maja w dupie kazdego kto nie jest w Decessus ??
Jestem pewien w 110% albo i wiecej, ze jak ta wojna sie skonczy <za kilka miesiecy> to decessus bedzie chcialorozwalic stare Loathe.
Mowicie tez o kolegach, znajomych itp, ktorzy sa zwiazani z nimi w taki czy inny sposob. Carla tez byla ich super znajoma tyle, ze oni wiedzieli jak nardzo jej zalezy na Tibii i dlatego maja ja i reszte jej znajomych w dupie.
Tak jak Mighty wczesniej napisal... Decessus juz jakis czas prowokowalo DL do wojny a w tym czasie robili sobie kase na huntach potworkow lub ludzi.
tyle z mojej strony...
ps. nie jestem pokroju Bysena jak ktos tam wczesniej pisal...

Każdy kto chociaż trochę myśli wie o tym

Magcharadzdza 09-04-2008 23:38

Uwiez mi, ze nie kazdy :P

Zan 10-04-2008 07:10

@up
Uwierz? ^^'

@Macko121, Damian2501
Przestancie sie wypowiadac na tematy o ktorych nie macie zielonego pojecia bo to zaczyna irytowac i to juz nie tylko mnie >.<

Magcharadzdza 10-04-2008 07:28

Zjadlem literke... jestem analfabeta... :confused:
lub tak jak w reklamie TV N. Temu Panu brakuje Z :PPP

Damian2501 10-04-2008 10:06

@Kris!

Nie napisalem ze jestes pokroju Bysen'a tylko ze masz rownie dobre "pvp" co on, a to chyba wielka roznica tak?

@Zan

Jezeli ci nie pasuje to sie tutaj nie wypowiadaj... Bo Przeciez kazdy czlowiek ma prawo wyrazic swoja opinie!

Magcharadzdza 10-04-2008 17:00

Dzisiaj zabilismy niesamowitego Ferumbrasa.
Poszlo naprawde latwo. Wogole na poczatku nie widzialem gdzie ten dziad jest oO Tyle ludu i demonow tam bylo, ze nie widzialem :D
Pozniej jednak poszlo pieknie i gladko. Jest film z tej akcji.
pozdro

Damian2501 10-04-2008 17:13

@Up

Masz moze link do filmiku z tego hunta?

Zan 10-04-2008 18:12

@Damian2501
Zeby wypowiadac swoje zdanie na pewien temat trzeba miec o tym jaka kolwiek wiedze ktorej niestety Ci brakuje.

Damian2501 10-04-2008 18:37

@Up

Moze i brakuje bo niegram juz w tibie.. Ale co do ciebie to nie krytykuj mojego zachowania, bo czytajac twoje posty np: o PA to widze ze ludzie ci groza i pewnie juz padles.. i to twoje zachowanie wymaga krytyki nie moje!

Zan 10-04-2008 20:02

Hey chłopczyku ile ty masz lat? 13? Nie krytykuje Twojego zachowania bo nawet Cie nie znam (Bogu dzieki) lecz krytykuje to ze oddzywasz sie na tematy calkiem Ci obce.
A co do tego ze ludzie mi groza, czy do tego ze robie Pa, to jest moja indywidualna sprawa w kogo sie bawie na Eterni :baby:

Szczykus 10-04-2008 21:19

Nie spamujcie forum to nie czat ...

Damian2501 10-04-2008 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zan (Post 1995284)
Hey chłopczyku ile ty masz lat? 13? Nie krytykuje Twojego zachowania bo nawet Cie nie znam (Bogu dzieki) lecz krytykuje to ze oddzywasz sie na tematy calkiem Ci obce.
A co do tego ze ludzie mi groza, czy do tego ze robie Pa, to jest moja indywidualna sprawa w kogo sie bawie na Eterni :baby:

Gdybys ty mial tyle lat co ja to bysmy pogadali.. a Teraz Koniec Tematu! Nie mam zamiaru wdawac sie z toba w rozmowe, bo to jest forum o Eternii a nie o nas (Tak apropo ty sie doczepiles do mnie nie ja do ciebie!)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:41.