![]() |
45 ed,b legi,focus cape,hotm,demonka,boszki?45 mlvl
|
Polecam z teamem na hydry chodzic.
Sharker |
120 RP Full set 93 Dist
Gdzie iść żeby zarobić, pobawić się i nie mieć waste? :< Jak znacie takie miejsce to Nobla daje @edit Gsy śmierdzą nudą. |
a tak juz zeby wyprzedzic to dla graczy facc zwlaszcza palla z niezlymi skilami ( nei do konca konieczne) polecam na lvlu 30-50 podziemia mount sternum poziom -x -> ile sie da.Jest tam wiele mumii , cryptów beholderów ghouli a takze wykopuje się dziurki i bodajze są tam 4 czy 5 respow dragów :D ja oczekując na Pacc zbieralem tam kase i loot wcale nei jaksi kiepski znowu exp jak dla mojego 66 palla a i tak w 40-50 min zawsze uzbieram ze 4k + looty z dragow typu mace itd :P czyli w sumie około 6k /h.
|
Cytuj:
Polecam dzis ci BB Island,lub GS island -1,-2...(bo gs sa nudne no nie ? xd). ale Rowniez Frosty z Assasinkami byly by dobre (lub e spearami). Na hero mozesz z r'kami latac... z twoim lvl'em mozliwosci jest naprawde wiele. Milego expienia. :D |
ale mi to nikt nie powie :<
54 lvl 75/70 k arm b legi p ammy warrior helmet vampirka relic sword |
Gdzie zarabiać kase na 30lvl i 33lvl Sorcami
Ragnir Helemt Mammoth Fur Cape Plate Legs Vampir Shield(na 2 charach takie samo eq) 30lvl-Woce 33lvl-WoI Mam obsidian knife |
Cytuj:
|
Ja się nie ustosunkuję może do konkretnego pytania, ale mogę napisać coś z mojego doświadczenia. Jeśli masz PACC, wykonaj kilka misji (chyba 7, ale nie jestem pewien) i odblokuj Helheim. Tam na -1 jest pełno Ghouli i Mumii i wyciąga się 10k w gp na godzinę ze spokojem. Jeszcze jak się zbiera Black Shieldy (U Djinna 800gp) i Crystal Ringi (U Rashida 250gp) to zarobek jest jeszcze większy. Polecam każdemu.
|
Cytuj:
radze ci stac w Venore w depo i mowic zaufasz mi ? dostaniesz mpa i golden legi eq na srodek nawet 100k dziennie mozna zarobic a jak potwory to dwarf guardy z monkiem xd |
Cytuj:
Weź z 7 bp mana potionów, life ringi, jak masz. Zbieraj wszystko co się da: Leopard armor -1k 100 trowling stars -2k(ludzią), 1,7k u npc. life crystal (zamieniasz n life ringi, bp 10-15k) necrotic rod 1k steel helmety, brass armory, luki, morning stary i wiele, wiele innych Ja do południa potrafiłem wynieść 12-14k w kasie 1,5-2bp steel helmetów, 10 life crystali, 5 leopard armorów, ~1000-1500 trowling starów i wiele śmieci wartych około 5k. Czyli zysku: 50-70k na 7bp mana potionów |
Andrew ^^ dziękuję Ci :P
dobije skille 80 i ide czynić cuda na dole ^^ Wesołych świąt! |
EK 100 level, full eq , skills 88/88
Najlepiej coś powyżej 10k/h bo w granicach 5-7k/h to mogę iść na orc fortess a przecież mam pacca :P Najlepiej żeby było trochę expa przy okazji gdy będę zarabiał |
91 rp 91/72 skille oczywiście z pacc, gdzie wyciągne jakies 10-15k/h?? świat non-pvp
|
@up
Dragi lub stone tomb za tp. |
Gdzie troche zarobie pallkiem na 20+lvlu ze skilami 60/50
Mam warrior helmet blue robe vampirka k legs i obsidian knife. |
gdzie expić żeby wychodzić na plus 69 msem pacc
asy i dragi to wiadomo ,a cos innego ? |
70 knight, status konta - FACC. Eq to knight set, demonka, dark helmet (nie smiać się, po hacku :\ ) , boh, cranial basher, p ammy;
9k w banku do wydania >.< z góry dzięki za pomoc :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:16. |