![]() |
to twoja wina twoja wina, uuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuu XDDDDDDD
idz pic jabole żłobie btw. xiro chuj zyrafa ****, nos kurwa dlugi gej, angeliso do irlandii |
hueheuehue, ale sie dzieje ;D a myślalem że dłużej sie utrzymacie hhaha
miku ty ****u |
Valor :* pamietasz rozmowe .
|
Jaka ? ????
|
Cytuj:
Ty chyba otsy pomyliles. Widze Rammsy jaki madry byl taki madry jest dalej hah Kurde :/ teraz to przegarmy Jaki jest moj payment?Moge sie w ogole wyplacic? hahaa |
Cytuj:
Kind regards, Yours Pedril! |
No najbardziej to na poczatku jak chcialem dojsc do Holy elements
Odezwal sie najbardziej szanowany lider wszech czasow ktorego nikt nie sluchal w oven =[ |
Nie to ty nikogo nie chciales lsuchac ale musiales by byc wogole kim kolwiek ty sie o nas nie martw my sobie rade damy. Cos malo online jestes net ukradli ?a moze tibie zablokowali
|
Cytuj:
nooooooo i pamietaj zeby wiecej no lajfic ;D bo liban cie wypierdoli Kind regards Yours Pedril! |
xiro ma zawsze racje
|
Jezu sytuacja zmienia sie tak szybko na titani ze nie nadarzam :D
|
No Torpe, trochę się dzieję xd
btw, Najlepszego Grzyby i Drabiny =) |
Wizz : "Widze Rammsy jaki madry byl taki madry jest dalej hah"
Chyba coś ci sie pomyliło,w przeciwieństwie do Xoo,Kazadum a przede wszystkim Evorus nigdy nie łamie danego słowa. Xoo ostro w ch~~~ wali/walił więc powodzenia ;) o nas sie nie martwcie będziemy jeszcze mocniejsi niż przed rozłamem bo tera kurwa jesteśmy teamem gdzie każdy za kazego może oddać życie,a w Hurricane macie aktualnie piękny team największych zbójów na servie . Highwon,Leorl,Slol,Termy,Xoo = nosz kurwa,sama śmietanka. Edit: O żesz,tera wszyscy idziemy do piachu,Theodoric wypowiedzial nam all wojne,łączmy sie i jebmy go xD |
heh gorzej niż serial XD pisałem przez tydzień matury. a tu kurwa jakies sojusze, nowe gildie i inne chujostwa^^ Pobawimy sie dalej więc^^
Signed by Doggy Bonecrusher Son of Gaura! PS. Doggy Never Die! \o/ |
@Wizz
Czytając Twoje posty Wizz zastanawia mnie jedno.... Ciekawe co ciekawego może o mnie powiesz? Bo widzę że tu "usiadłeś" sobie w "foteliku widza i komentatora" i napierdzielasz kto jest jaki ... @Peacemakers To nie jest kurwa Oven huje jebane nie wybacze wam tego! |
@ batman
niestety albo stety, to jest Heat. |
Cytuj:
<careface> |
Cytuj:
|
Stwierdze fkat swierdzony to jest heat lepiej czy gorzej jestesmy jzu jednoscia anie (ovenem i partyzantka) wiec niema co tu dyskutowac my trzymamy sie razemi to jest git a co Do evorusa to Fakro powiedzmy ze wieze w to co piszesz i 1 raz przyznam ci racje wy macie ludzi ktorzy ida 1 za drugim tak jak i unas.
Pamietajcie by byś ostroznymi bo jeszcze wasi Aliance dawni was beda klepac 1 po drugim ale moim zdaniem zabardzo spekani sa na to by walczyc przeciwko nam i wam naraz. Ale no coz z wizzem pro gamerem powinno im isc kozi wbija po 5 lv dziennie a potem beda padac i tracic po 3 ale wiecie no lific i tracic polowe zycia na gre to ich styl (satinii i xoo ) popatrzcie na Kirshne on jest przykladem pieknego nolifa XD. |
Bolter , pierdolisz tak ze ja nolife , xoo nolife , kirshna nolife ale tak naprade to ty robisz masslogi o 3 rano , to ty potrafisz expic po 12 h dzienie jesli tylko mozecie wyjsc z pz i to ty mi sie zawsze swiecisz w vipach o 4 rano ;]
Co do expienia, to juz sie znudzilo :< @Skrzat ... hmm do ciebie nic nie mam ale twojej ukochanej laski nie kupisz za gp/sprzedanego chara :DD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:48. |