![]() |
23:22 Seikeron [100]: YOU DIDNT WANTED TO OB23:22 Tiuso [171]: want ob?23:22 Lamusini [150]: we wanted23:22 Lamusini [150]: but u cant strike23:22 Lamusini [150]: without hiberna team
to o to slowa zostaly wypowiedziane po tym jak dumne inter zrobilo sobie mass "loga" i pobiegala troche miedzy veno a thais. Wiadomo ze przecierz odrazu Lr by nie wylecialo za nimi i zaczeli sie napierdykac... Potrzebowali by czasu zeby zebrac ludzi (o ile by mieli ochote na ob) nie koniecznie ludzi z hiberny ;p. A i nie pierdolcie bla bla bla nie wiadomo czego, bo wy czytaj Inter tak samo nie ruszylibyscie na opena bez waszego Lukiego... A btw lepsze teksty padaly chwile po tem jak Misiek Shady wyzywal sie z Planem kto lepiej w rl wyglada, ofc kazdy mial poparcie, Misiu powolywal sie na lamusiniego, zas plan na Pal palusa xD ciekawe starcie ;>:evul: |
Cytuj:
|
wez wy*******aj na stadion handlowac kabanosami jebana tleniona blond dziwo, cos ty sie tak do arma przyjebal?
|
Cytuj:
owned |
Cytuj:
|
Nasi magowie fragow nie maja wiec nie ma sie co spodziewac opena w najblizszym czasie ;\
A my nie bedziemy na kazde wezwanie Interregnum wpadac :< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wiecie może, dlaczego Xefuron opu¶cił LR?
Pozdro. |
Cytuj:
|
te kazi moje 1k !-.-
|
Cytuj:
Edit: kocham swoj avatar |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
20:02 Sir Jackor [151]: ja sie nie wyplacam z wojny walcze do 1 lvla;]