![]() |
Tak juz przesłalym sobie 1,2 miliona kasy :p Bede walczyl 2 daggerami bo shielda nieoplaca sie nosić.
|
Przychodze ze szkoły włanczam ko i wyskakuje mi cos takiego;( ;( ;( ;( ;(
http://img225.imageshack.us/img225/7...ytu322uhz0.jpg Ta gra jest płatna? Łandy początek weekendu ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( |
Nie. To znaczy tak. To znaczy nie. :P
Knight OnLine - No PayToPlay. PlayToLogin, gdy masz PACCa możesz się zalogować kiedy chcesz. Teraz nie możesz czyli po prostu chodzi o to, że servy są przeciążone. Tworząc nowe konto dostajesz 3 dni pacca. Pacc ci się skończył, więc gdy servy są przepełnione, nie możesz się zalogować :S Rano lub wieczorem na 50% się zalogujesz ;) P.S. Pamiętam, zaraz po wprowadzeniu pewnego update'u, noszącego nazwę Fire Drake (kiedyś ko zupełnie inaczej wyglądało, inne były questy itd), chyba 90% Turkýshów nie umiało ściągnąć pacza, to były piękne 2 dni... Expowiska 24h były PUSTE. W godzinach szczytu było może 10 osób w mieście. Szkoda, że to były tylko 2 dni... ;) |
Ale ściema chyba zagram w jakomś inna gierke ryl albo coś ;(
|
no ja nie moge nie bo mozna miec cos takiego jak pacc i ze nie mozesz wbic bo za duzo ludzi na servie ??
|
najpierw gralem w tibie potem w cq potem worcilem do tibi potem znow cq potem ko i znow tibia... a teraz znowu ko :D ropie paper maga na cyperze i jest lajtowo 24 lvl narazie (najwiekszy mialem chyba 41 :P) ale teraz jestem troche bardziej doswiadczony wiec robie tego zajehango magika a potem asaska zeby sie kombosow naczucyc (r+r+skill w+r+r+skill itp) :) mysle ze bede wycinal zaniedlugo 50 albo 60+ asaswko i warkow xD
|
Taaaaaa, z takim kombem to mozesz se papierów na 30 lvlu bic ;p
Combo wyglada tak : Zaznaczasz Cel Trzymasz W R (zeby nie bylo stop atack) <trzymasz w> I ciagle trzymajac w lecisz na przeciwnika Postac "Tak jakby zatrzymuje" sie na wrogu ale ciagle w niego biegnie I tylko wbijasz po kolei skille...w 10 sekund moim asskiem wbijam tak mmm 5k dmg A jak ci sie uda to polączyc z minor heal combo to juz jestes pr0 :] www.knightonline.kom.pl < forum o KO |
Ja tam niegram w beznadziejną tibie:p Grałbym w KO ta gra sie mi spodobała jak h** jest zarombista ale jak mam byc tak że pogram sobie tylko rano i wieczorem nawet nie na 100% to KO juz mam w koszu:p
|
@Up: Doskonale cię rozumiem. Ja robie tak: włączam kompa wieczorkiem, zostawiam stragan na noc, wstaje rano, zostawiam straganik na szkołę, wracam ze szkoły i ciupajem ;)
P.S. BP r0x ;) |
@up też bym tak robił ale mam brata :P który też lubi posiedzieć sobie na kompie:(
|
a komp ci sie nie przegzewa jak tak calymi dniami stoi ??
|
@up lol muj komp hodzi tygodniamy bez wylanczana i chodzi raz tylko zasilacz sie spalił
|
Cytuj:
@Down: A to sorry |
Cytuj:
dziecko luzik bo mama nakrzyczy up literówka związana z zbyt szybkim pisaniem na klawiaturce |
LOL moge pisac poprawnie ale poco sie bede meczyl :D i bede siedzial przy czym chciałX(
|
Cytuj:
|
mam pytanie czego jak chce wejsc w gre to mi wyskauje blad czy to co ze download knightonlineword.com
|
i ze server ftp nie dziala ta ta byla juz odpowiedz na t pytanie tutaj poszukaj ze 2/3 strony wstecz a jak dalej nie bedzie dzialalo to reinstal KO lub format bo format jest dobry na wszystko
|
płatne to?
płatne to ? żeby sie nie okazało po miesiący płatna -.-
|
nie to nie jest platne tutaj jest jak w tibii jestes facc a mozesz wykupic pacc ktorego sa 3 rodzaje. A reszte sam sobie znajdz bo ja juz pierdole ciągle wkółko powtazac to samo
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:46. |