![]() |
moje wyobrazenie przed finalem? holandia nie do pokonania, final holandia - portugalia i holandia wygra, ale taki uklad nie byl zly ^^
bylem za hiszpania, i w sumie to ciesze sie ze to oni wygrali : ) |
Ja tam kibicowałem Hiszpanom od początku turnieju (prócz Polski) i cieszę się, że wygrali :) szczena mi opadała jak dziś grali. To było coś.
Co do sędziowania to poziom nie był za wysoki.. ale wiem, że sędziować nie jest łatwo i założę się, że większość fauli/spalonych sędziowie gwiżdżą na wyczucie. Jeszcze jak teraz każdy piłkarz pada na murawę jak porażony piorunem gdy się go lekko dotknie. Czytałem, że od 2016 roku na Euro ma wystąpić 24 drużyny. Nie jak dotychczas 16. Co o tym myślicie? Wtedy na Euro będzie można spotkać: Serbia, Szkocja, Norwegia, Anglia, Irlandia, Irlandia Płn., Bułgaria - te drużyny zajęły w eliminacjach w swoich grupach trzecie miejsca. No, ale taki Izrael czy nawet Estonia/Białoruś mają szanse. |
więcej drużyn- więcej kasy dla organizatorów- słabszy poziom, według mnie. sprzeciw.
|
No, a Platini chce jeszcze przenieść termin z czerwca na lipiec. Temu panu już podziękujemy - naprawdę mamy dosyć jego idiotycznych pomysłów.
|
Haha, dziwnym trafem mój ojciec też narzekał na komentarze Bońka : PPP
Hiszpania - zasłużone zwycięstwo. |
Ale Boniek świetnie komentuje - IMO najlepszy komentator Polsatu.
|
Cytuj:
|
BUUU...Niemcy nieli wygrać, a tu ci ... Hiszpanie wygrali.... ;(
Może zasłużenie, ale muszę ich skrytykować: Gdyby nie błąd Lahma i Lehmana to by gola nie było i dogrywka... Jak, któryś z Hiszpanów dostawał piłkę do akci podbramkowej, nie wiedział co z nią zrobić i dlatego nie oglądalismy bramek... Hiszpanie nie grali jakoś rewelacyjnie. Rewelacyjnie grali Holendzy, ale z nich powietrze zeszło po 3 meczach... I jestem zuy...;( Aaaa i rzeczywiście; Boniek-najlepszy komentator. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Lahm grałbym lepiej na ataku nic na obronie. You Welcome Inix |
UP: Jaka Turcja? Chyba Rosja. Tak, z Holandii zeszło powietrze.
Lehman popełnił błąd. Za późno wyszedł do piłki. IMO powinien łapami po nią sięgać a miał ją na wysokości brzucha. Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
"Nie, tu nie bylo faulu. Nie bylo go na 100% prosze panstwa <powtorka ze zblizeniem, widac ewidentny faul> O, a jednak byl" "Kiedys gralo sie w ogole inaczej, ale jak powiedzieli mi koledzy w studiu - nie bedziemy grzebac w trupach" :D |
Puyol, Xavi, Iniesta! :* Zresztą cała drużyna zagrała świetnie!!! Po nieudanym sezonie Barcelony wreszcie coś na pocieszenie:p
Co do Bońka to mi też podobają się jego komentarze. W ogóle całe to studio było znakomite, Polsat wykonał kawał dobrej roboty. |
Best text Bońka! " SZCZAŁ!" :D
|
Hm... no i po Euro 250zł do przodu :)
|
Cytuj:
|
Wiem już jest po euro ale to jasne
Polska w życiu nie ma żadnych szans w wygraniu mistrzostw świata lub europy moze kiedys byli lepsi ale teraz Hmmm...Kpina Smolarek można powiedzieć miał tylko jedną akcje w całym euro 2008 ale to i tak było na spalonym |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:13. |