![]() |
Wiem o tym. Stoje sobie, rotwormik podlazi, a rozdzka wali kiedy sa 2 puste pola miedzy nim a mna dopiero wtedy wali.
|
Cytuj:
|
Gdzie kupic
Gdzie sie kupuje czary dla pacc??
|
@up
Na Edron. |
Ruszczki Druida i Sorcera
Mam male pytanko i prosze o umieszczenie jakiejs tabeli. A chodzi o to jakie obrazenia bede zadawal z danej ruszczki i na danym mlvl prosze o wyczerpyjaca
odpowiedz!!! ZAPRASZAM NA WWW.THECRIMS.PL :) |
Cytuj:
http://www.tibia.pl/items.php?sort=atk&typ=staff |
Niewiem czy ktos juz o to pytał ale chciałem widziec 2 rzeczy :
1. Jeśli jestes Sorc lub Druid to mana rosnie o 2 pkt co 3 sec. ile bendzie rosła jeśli wykupie elder lub master? 2. Ile many porzeraja różki >snakebite rod i wand of vortex >2pkt many >moonlight rod i wand of dragonbreath >3 pkt many >volcanic rod i wand of plague > 5 pkt A dalej? |
master sorcowi i elder drutowi mana sie odnawia 2mp/2sek
tu masz opisane wszytkie wandy/rody |
Robisz reklame dla org.pl :o
|
Mam pytanie
Robie sobie ih zostala ostatnia blank runka wkladam ja do renki mam odpowiednia ilosc many cap tez i mi wyskakuje cos takiego " You do not have enough soulpoints" o co chodzi? |
w ostatnim updacie(lub przedostatnim) dodali soul pointy => potrzebne glownie do robienia run (palkowi takze do strzal) popatrz tam gdzie masz eq na dole po prwej stronie masz cap:xxx a po lewej soul: xxx . w twoim przypadko jest to 0 albo 1 =)
bylo juz duzo postow o soulach ;] szukaj nie boli ale jak juz zaczalem to skoncze ;p facc moze miec 100 souli a pacc 200 postaciom bez promocji facc odradzaja sie soule co 2 minuty pacc bez promocji co minute pacc z promocja co 15 sekund ponadto musisz co 4 minuty dostac expa tyle jaki masz lv lub wiecej |
A jak nabije lvl i soule sie wruca do 100 ?
|
soule nie maja nic wspolnego z lvlem advami etc. zalezy wylacznie od expienia ;D , np. facc expi 3:20h zabijajac potwora co 4 minuty(mozna czesciej - nic nie daje, rzadziej - dluzszy czas regeneracji souli) i ma wetdy od 0 do 100 souli => np druid zrobi na tym bp uh i bp hmm , potem znowu exp zeby nabic soule.
dead- soule bez zmian adv- soule bez zmian exp równy lub wyższy twojemu lvlowi- soule przez 4 minuty easy. |
Co ile sekund knightowi rośnie 1 pkt many lub ile ma many na minute?:baby:
|
2 pkty many co 6 sekund = 20 (pktow) many na minute
|
czary 7.5
czy ma ktoś może listę czarów działających pod tibię 7.5?
bo nie wszystkie z 7.6 tam działają... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jak robić runy???
Mam jakies czry na robienie runów ale nie wiem jak je ;( robic gdzie trzeba wsadzic blank rune
|
a ja mam mały problem
chce sobie kupić moonlight rod ale jak pisze do NPC ("Padreia"-taki w carlin jest) "buy moonlight rod" to on nic nie odpisuje.. niech ktoś napisze co źle robie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:50. |