![]() |
^
Jebać tibje co nie??///////////;];;];];];]]]];]];;];;;]];]]];;;]];;;;;;] |
Cytuj:
sRY ALE WIECEJ NIZ 135 NIE BEDZIE BO NIECHCE MI SIE BOTOWAC;/// |
takie zycie ;/ dobrze ze ja sie wynioslem w miare predko z tego serwera ;]
|
Mi napisał jak przed nim uciekałem że jak nie oddam mu teraz arma to oddam całe eq w dp :D no to chyba go pogięło totalnie ;D "rare" seta wyjebie gościowi ale będę przez kurwa tydzień mógł expować ^^ To co się teraz wyprawia to normalnie szok w trampkach xD lecę na wieś;] papatki:P
|
wyjebali z serwera SPRAWIEDLIWYCH i robia co chca!
|
l
o l xdddddddddd |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dzieki Wujaszku ;* a u nas ogolnie dobrze. Aga rodzi za okolo 5-6 miesięcy podejrzenie ze sa to blizniaki. Sory ze tak dlugo pisalem ale neta nie mialem |
Gratulacje B), Wie morze ktoś kiedy następny war ?? 2 razy byłem znaczy oglądałęm jak się bili chyba właśnie z Swe ale chyba przegrali Polacy ;/
|
http://pl.youtube.com/watch?v=hNugWs...eature=related ;)
dodaje link do tamtej wojny |
Cytuj:
blizniaki ?? hmmm mam o rok młodszych braci blizniaków, dzięki Bogu na wygnaniu na Wyspy :D w sumie zarówno ze względu na własne doświadczenia, jak i na fakt, że bliźniaki źle się kojarzą Polakom życżę trojaczków ;] btw ciekawe rzeczy się dzieją na serwie .... jak to mi jeden MS wczoraj napisał .... tu chodzi o rządy na serwie wujaszku ;] no i chciałem all podzięować za pustki na frostach xD szkoda, ze jesień mam w firmie zawsze prze..... ale i tak nice jak po 5 godzinach człowiek wbija na spawn a tam nadal jego letter :p selling sd/mwall runes =]]]]] |
a kto ma expic jak 95 % w warze xDDD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Makonnnnn co ty robisz z ng?????????//////// rzalik trochu ;\ |
a co ja robie z ng ??!!??!!1
|
spszedajesz rodakow! =)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dedal mialem 2 wyjscia albo siedze w pz i czekam az kto wygra,jezeli NG to mam troche spokoju bo Zielak mi pomoze albo Infi i uninstal tibie xD lub druga bramka to walczyc po stronie NG i myslec ze jakos to wygramy i bede mial spokoj xD i po zucie moneta wyszlo ze dolaczam xD |
Cytuj:
Jak tam chcesz, ale ja wolałbym odinstalować tibie niż być razem z ludźmi, którzy ci grać nie pozwalali. Swoją drogą, ciekawe ile ng wytrzyma z polakami i na odwrót. Jest to o tyle, żałosne ze strony ng, że gdyby wygrywali wojnę to by nigdy nie chcieli pomocy polaków. Czego się nie robi, żeby odzyskać swoje ciężko wybotowane pixele. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:49. |