Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Mam talent (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=194369)

janek@ 09-11-2008 21:58

A co was w tym wszystkim najbardziej wkurza?

Mnie ten wojewódzki, on sie chyba nie może powstrzymać od tego guzika, a później zmienia zdanie... np tu http://pl.youtube.com/watch?v=AESRMkA1c4Y

P.S.
Bitboxer Kriss musi wygrać.

Daram 09-11-2008 22:39

kriss w finale i git ;P mam nadzieje że wygra

CytrynowySorbet 10-11-2008 00:44

Omg ten gość co śpiewa i gra, wtf nie potrzeba nam drugiego feela czy jak kuba powiedział wydry ;f Według mnie Klaudia była lepsza od niego, brawo Chylińska, Foremka, Wojewoda - fail. Co do Krissa - takie talenty to tylko w Polsce... I dziwić się czemu ludzie mają o nas takie zdanie...

robek 10-11-2008 08:52

@up

a co oni mieli do tego ze poszedl dalej...?

robek 10-11-2008 10:13

wystepowal jako 1.

Lotress 10-11-2008 14:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Granteon (Post 2329681)
Dlatego Blady Kriss wygra

No way, dopoki widzowie beda mogli wybierac zwyciezce, dopoty beda zwyciezac ten program dzieci/ ew ta niewidoma dziewczyna.

Shanhaevel 10-11-2008 15:56

Cytuj:

Co do Krissa - takie talenty to tylko w Polsce... I dziwić się czemu ludzie mają o nas takie zdanie...
WTF, wszędzie na świecie są beatboxerzy i są raczej szanowani.

@down
Więcej niż trolla.

Nie karmcie ich. Zdechną z głodu.

S-75 10-11-2008 17:08

ten beatboxer jest beznadziejny, nic soba nie prezentuje i tyle. a do tego wlosy, o my god. dajcie spokoj, lepiej aby wygral spiewak.

sphinx123 10-11-2008 17:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez S-75 (Post 2330299)
ten beatboxer jest beznadziejny, nic soba nie prezentuje i tyle. a do tego wlosy, o my god. dajcie spokoj, lepiej aby wygral spiewak.

K*wa ciekawe jaki Ty masz ryj. Tu się ocenia talent.

Xelius 10-11-2008 18:00

Cytuj:

Śpiewaki do idola czy innego typu programu. A tu ma wygrać prawdziwy Talent np. Blady Kris!

skuug 10-11-2008 18:03

Cytuj:

a do tego wlosy, o my god

powiedz że żartujesz :D

to nie jest konkurs fryzur >.>

GargoinX 10-11-2008 21:10

A wg. i tak fryza miał fajnego. Blady na papieża!

Lasooch 10-11-2008 22:12

Cytuj:

Włosy ma zajebiście zrobione. Plus co druga dziewczyna jaką znam uważa go za megaprzystojnego, jeśli o tym mówisz (a są to dziewczyny na poziomie, nie puste lachony). A jeśli nie o tym... to kto inny coś sobą prezentował?

Mapa_Europy 10-11-2008 22:43

Nie karmic TROLLA! - To spam polecial.
Chłopak chce sie wylansowac i dobrze. Wiele tutaj nie osiagnie.
Trzymam kciuki za Bladego

Kogucik302 11-11-2008 13:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sphinx123 (Post 2328548)
Ktoś - Dzieńdobryyy
Jury - Ile masz lat, jak się nazywasz?
Ktoś - Nazywam się Jezus i nigdy nie istniałem
Jury - Co nam zaprezentujesz?
Ktoś - Jak zawładnąć światem i zniszczyć tysiące istnień ludzkich przy użyciu kłamstwa.
Jury - Ok, pokaż co potrafisz.

Wiesz co człowieku? Tym tekstem pokazujesz, że jesteś niedojrzałym smarkaczem, który został ateistą lub/i zmienił wiarę. I za wszelką cenę próbujesz pokazać jaki to ty jesteś silny, i jaki ty jesteś odważny, że obrażasz uczucia setek, jeśli nie tysięcy chrześcijan na tym forum. I przy okazji, naszego zbawcy. Nic nie sugerując, jesteś głupim idiotą, który za wszelką cenę próbuje wykrzyczeć co tam w tobie siedzi.

Sorry ludzie, za offtop, ale musiałem to napisać...

Lasooch 11-11-2008 14:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kogucik302 (Post 2331461)
Wiesz co człowieku? Tym tekstem pokazujesz, że jesteś niedojrzałym smarkaczem, który został ateistą lub/i zmienił wiarę. I za wszelką cenę próbujesz pokazać jaki to ty jesteś silny, i jaki ty jesteś odważny, że obrażasz uczucia setek, jeśli nie tysięcy chrześcijan na tym forum. I przy okazji, naszego zbawcy. Nic nie sugerując, jesteś głupim idiotą, który za wszelką cenę próbuje wykrzyczeć co tam w tobie siedzi.

I niech wykrzykuje. Chrześcijanie przez dwa tysiące lat dość się sami nakrzyczeli. Poza tym kościół będący największym budynkiem w promieniu paru kilometrów sam dość dobitnie 'krzyczy'.

On przynajmniej nie zabija tych setek, jeśli nie tysięcy - a raczej milionów pogan, innowierców, heretyków i ludzi, którzy ośmielali się obrażać boga twierdzeniami typu teorii heliocentrycznej.

Religia to zło. Ateizm nikogo nie zabił.

Flame me as much as you want.

skuug 11-11-2008 14:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2331491)
Chrześcijanie przez dwa tysiące lat dość się sami nakrzyczeli.

To teraz ateiści będą krzyczeć przez dwa tysiące lat jacy to oni pokrzywdzeni? okej, ale po co

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2331491)
Religia to zło. Ateizm nikogo nie zabił.

Religia też nikogo nie zabiła, to głupota ludzka

/imho blady kriss powinien wygrać, będe trzymał za niego kciuki ;)

sphinx123 11-11-2008 14:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kogucik302 (Post 2331461)

Na tym forum są chrześcijanie? : O Ty nim nie jesteś, Jezus kazał miłować bliźnich, przemoc psychiczną miał również na myśli. Zresztą, skąd Ty możesz wiedzieć co mam na myśli? Dlaczego wypowiadasz się w imieniu "setek, tysięcy chrześcijan" ? Wierzę w Boga, nie w Jezusa. Może to dla Ciebie wydać się śmieszne, no ale cóż <3 Dla mnie jeden Bóg w trzech osobach też wywołuje pobłażliwy uśmiech, więc spoko.

@topic

O tak, Blady Kris wygra.

S-75 11-11-2008 14:20

nie rozumiem, dlaczego trolla? zaś ujawniłem swe myśli. Blade przystojny ha! kawał chwasta i tyle. ale nie o to tu chodzi. widziałem bardziej utalentowanych beatboxerów. chłopaki z podwórka lepiej sie prezentują, a do tego więcej mają do powiedzenia o tym co robią niż blade. Nie widzę w nim talentu, a jesli kogoś to boli, to przepraszam...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2330826)
Włosy ma zajebiście zrobione. Plus co druga dziewczyna jaką znam uważa go za megaprzystojnego, jeśli o tym mówisz (a są to dziewczyny na poziomie, nie puste lachony). A jeśli nie o tym... to kto inny coś sobą prezentował?

trudno dyskutować z osoba, która używa określeń "puste lachony" i to na kobiety .

skuug 11-11-2008 14:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez S-75 (Post 2331511)
chłopaki z podwórka lepiej sie prezentują

ale to kriss odważył sie wystąpić w programie i pokazać co potrafi a nie koledzy z podwórka :(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:38.