![]() |
A co was w tym wszystkim najbardziej wkurza?
Mnie ten wojewódzki, on sie chyba nie może powstrzymać od tego guzika, a później zmienia zdanie... np tu http://pl.youtube.com/watch?v=AESRMkA1c4Y P.S. Bitboxer Kriss musi wygrać. |
kriss w finale i git ;P mam nadzieje że wygra
|
Omg ten gość co śpiewa i gra, wtf nie potrzeba nam drugiego feela czy jak kuba powiedział wydry ;f Według mnie Klaudia była lepsza od niego, brawo Chylińska, Foremka, Wojewoda - fail. Co do Krissa - takie talenty to tylko w Polsce... I dziwić się czemu ludzie mają o nas takie zdanie...
|
@up
a co oni mieli do tego ze poszedl dalej...? |
wystepowal jako 1.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Więcej niż trolla. Nie karmcie ich. Zdechną z głodu. |
ten beatboxer jest beznadziejny, nic soba nie prezentuje i tyle. a do tego wlosy, o my god. dajcie spokoj, lepiej aby wygral spiewak.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
to nie jest konkurs fryzur >.> |
A wg. i tak fryza miał fajnego. Blady na papieża!
|
Cytuj:
|
Nie karmic TROLLA! - To spam polecial.
Chłopak chce sie wylansowac i dobrze. Wiele tutaj nie osiagnie. Trzymam kciuki za Bladego |
Cytuj:
Sorry ludzie, za offtop, ale musiałem to napisać... |
Cytuj:
On przynajmniej nie zabija tych setek, jeśli nie tysięcy - a raczej milionów pogan, innowierców, heretyków i ludzi, którzy ośmielali się obrażać boga twierdzeniami typu teorii heliocentrycznej. Religia to zło. Ateizm nikogo nie zabił. Flame me as much as you want. |
Cytuj:
Cytuj:
/imho blady kriss powinien wygrać, będe trzymał za niego kciuki ;) |
Cytuj:
@topic O tak, Blady Kris wygra. |
nie rozumiem, dlaczego trolla? zaś ujawniłem swe myśli. Blade przystojny ha! kawał chwasta i tyle. ale nie o to tu chodzi. widziałem bardziej utalentowanych beatboxerów. chłopaki z podwórka lepiej sie prezentują, a do tego więcej mają do powiedzenia o tym co robią niż blade. Nie widzę w nim talentu, a jesli kogoś to boli, to przepraszam...
Cytuj:
|
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:58. |