![]() |
CzOpKeRs:
Czopek :/ żle się kojarzy... |
^^^^^^
ALBERT 7\10
Nie potrzebnie napisałeś dużymi.... Poza tym kojarzy mi się z Arnoldem i Abnerem :D Ale fajny nick :] :) Czopkers 7\10 Heh, no dosyć fajny nick ale szkoda, że akurat CZoPkI B) |
Kurczaczek - kurczak, drób taki dziwny 4/10
|
Proponuje zakończyć już ten temat..... trochę za długi ;]
djkuter - eee takie pospolite ;/ 4/10 |
Nightwalker
very good 7/10 +dźwięczny +fajny +przypomina mi bardzo fajnego tibijczyka Nightwalker jest z tego samego miasta co ja :D |
Cytuj:
No fakt żeczywiście długie ... ale co tam ważne że jest fajnie:P Ettercap: Kojaży mi się z takim potworkiem w seri Baldurs Gate OGÓŁEM: 8,5/10 |
CzOpKeRs 4/10 kojaży mi się z czapkami:)
Nightwalker 9/10 bardzo orginalne djkuter 5/10 może być:) |
ALBERT - To prędzej imię, nie nick , ale nie pospolite jak na imię , a trochę zaludnione jak na nick ;)
+ zawsze mi się zabawnie kojarzy ... ;p + Normalne do wymówienia + E... No po prostu fajne jest :P - Pierwsze skojarzenie : Adolf, ale do tego daleko ... - ''Bert'' ... - Capsa włączyłeś 7/10 LOLO - znowu ten Caps ? Ee, (nie) podoba mi się .. (jeszcze po głębszej analizie stwierdzimy fakt :> ) + Kojarzy sie z '' lol '' + Lolo Bolo ;) + Proste jak kij - Trochę prymitywne - Kojarzy się z '' lol '' Hmmm... 7,5/10 |
Wild Dragon
Bardzo fajny nick :)) Taki fajnie brzmiący 9/10 A co do tego tematu..mi się podoba :)) Możnaby było wyłonić urzytkowinków z najciekawszym nickiem np :P |
Mathea 4/10
Kojaczy mi się z dziewczyną, która naoglądała się za dużo mangi i jest zafascynowana jakimś mateuszem. A że sam nie lubię mangi to ocena taka jaka jest. PS. Beznadziejny av |
Dryb - skojarzenie z dryblasem , kimś bez wyczucia w sile, taki silny matoł ( sorry , ale to tylko ocena nicka, więc... ;) )
- mój pies się podobnie nazywa, bo Drab ( Tak , tak , również nie orginalne ) - pisze się jak Dr. Yb + łatwe do wymówienia 4,5/10 Ps : A, patriota wielki się znalazł . Czy flaga Polski zasługuje na avatar ? |
Wild Dragon 4/10
Zbyt pospolite. PS. Flaga jest avem zastępczym, póki nic nie znajdę -.- |
Dryb
Hmm..dziwny nick..Dryb - las ? ? ? Hah 11 latek..Taki z ciebie dryblas jak ze mnie mangomaniaczka xD 2/10 ps: Twój Av (O.o) nielepszy xD |
@Mathea
kombinowane imie, ale nawet ciekawe 7/10 @Drybrych wytrych? chropowate to, kojarzy sie z jakims menelem :p bez urazy |
Prawo kruka
Odrazu kojarzy mi się z długo oczekiwanym gothicem 2 noc kruka Nick może nie zaciekawy, ale fajnie się go wymawia:> (może mam coś z głową?:D) 6/10 |
Cytuj:
(dla niekumatych, Prawo Kruka) Kalwin- dosyc pospolite, kojarzy mi sie z reformacja i lutrem -.- ktora niedawno przerabialem wiec ona mi lekko... smierdzi kalem, ale nick moze byc 6/10 |
Kalwin 6/10
Kevin (??) Kevinów dużo...(kevanów też :P) A drybrych to od mojego nazwiska (wymyślił to mój "kumpel") i tak jakos jak miałem 9 lat to mi przypasowało...zostało... |
Cytuj:
@Down Charakter to rzecz, której zmienić się nie da, lepiej być pajacem niż udawać inteligenta. |
@Dr. Unkown No cóż...może nie zmienią zdania, ale demonstruje to zmiane w charakterze a raczej unormalnienie się, bo tamten był dla sławy (ale nie pozytywnej)
Dryb to skrót od drybrych...no i nie był tworzony z myslą o dryblasie, a co do dresików to wszystkich trza wyrżnac. |
Dryb-5/10
ymm kojarzy mi sie z dryblas, slowem ktore uwazam za glupie :) a poza tym takie "dryblasy" to pospolite dresiki :D PS Ard, Matea, Xensa zaaktualizujcie sobie podpisy... :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:58. |