![]() |
Cytuj:
PS. u nas mecz wyjazdowy do Grudka i mecz z tamtejszym Gryfem , wyjazdu nie bylo niestety ;( Cresovia wygrala 1-0 po bramce 17 letniego Kamila Zalewskiego (kolega z klasy w gimnazjum) przez te 3 mecze strzelil 2 bramki :D |
Cytuj:
|
masz racje , jak nie chcesz dostac wpierdol to nie biegnij za Hooliganami tylko zostań na sektorze. Zazwyczaj piknikow sie nie bije (przynajmniej u nas)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a no widac ze jestes obeznany w temacie ale wiadomo lepiej napinac sie na forum tibii :0 a sprzet dlatego ze craxa zawsze ma sprzet(jak sie niepotrafi wykazac honorowo w swoim miescie to trzeba w inny sposob) + obustronne pozwolenie na sprzet pozdro /bez odbioru |
na meczu groclinu z lechia moj kolega wczoraj dostal od lysego ultrasa w glowe krzeselkiem. banda oszolomow
|
Cytuj:
ewentualnie tego wszystkiego mogl byc przypadkowa ofiara pijanego mezczyzny co moze zdarzyc sie wszedzie ( bo gdzie pijanych nie ma?) |
Cytuj:
|
@up
Ta, szkoda ze nie on Cytuj:
|
Mówilem o wartości, ze sprzetem nie da sie określić która ekipa jest lepsza, dla mnie jedyny wyznacznik wartości ekipy to walki bez sprzętu ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
@2down: zwracam honor, powyższe nieważne - ale zostawiam, for the record. Cytuj:
@down: spoczi. W takim razie panów, którzy mają z moją konfidencją jakiś problem, zapraszam na PW. |
@up
Lasooch daj spokoj hm? Bo offtopujesz k'wa :s ! Nic do Ciebie nie mam ale get out z offtopem |
Cytuj:
|
takze moja wlasna relacja
Sobotni mecz ze Slaskiem stal na bardzo dobrym poziomie (kibicowsko). Caly mecz i jeszcze dluzej glosny doping. U nas na mlynie 1200-1500 ludzi. Kibicow Slaska nie bylu ze wzgledu na przebudowe stadionu. |
Co jak co, ale tu się zgodzę z Ufocznikiem. Do Lasoocha nic nie mam, ale jego posty tutaj są niepotrzebne IMHO...
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
CHAMY WON OD TARASIA ;] Szkoda, że klatka u was w remoncie, szykował się wyjazd sezonu @down Tarasiewicz? Trener Śląska, rotfl Od lat związany z WKSem, ma za sobą krótki epizod w Białymstoku |
Cytuj:
@uppp Wlasciwie to kto to - ? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:27. |