Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Gry - temat ogólny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=218504)

Juzefek 23-10-2009 23:36

Hmmmm.
W moje łapska wpadła gierka o nazwie Operation Flashpoint 2 Dragon Rising
i bardzo mile się zaskoczyłem, ponieważ jest ona trochę inna- tu trzeba użyć troszkę mózgu oprócz samego strzelania + możliwość wydawania poleceń podwładnym ;]

Ashlon 24-10-2009 01:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wielkimanitu (Post 2672227)
Akurat ja zauważyłem coś wprost przeciwnego. Aha, na PS2 piraty można odpalać bez utraty gwarancji (wydatek rzędu 100 zł.).

Tylko kto teraz ma rację?

Zalezy, kto bardziej sie orientuje w swiecie konsoli - ja od razu mowie, ze jestem laik i stwierdzam to na podstawie opinii kilku znajomych + przejrzeniu kilku for internetowych.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba
Jak widać, nie będzie źle. Mam nadzieję, Ashlon, że wyrobiłeś sobie już na początku opinii, że system dołączania do gry będzie wyglądał jak w battlefield heroes (nie wiem, czy grałeś). Z tego co tutaj sobie wyczytuje to funkcje, o które mogliśmy się martwić, tj. brak możliwości gry ze znajomymi, czy wbijanie do serwera, gdzie jest korzystny dla nas ping, a nie, gdzie grają osoby z modemami 56kbps będą zawarte w grze.

Nie gralem, ale orientuje sie, jak to wyglada. Coz, jak to wyjdzie w praniu, dopiero zobaczymy. Osobiscie wole miec jednak mozliwosc wyboru serwera. Zazwyczaj upatruje sobie 2-3-4-5 takowych o odpowiednich dla mnie specyfikacjach, a potem na nich gram. Jakos srednio lubie systemy, ktore lepiej wiedza ode mnie, co ja chce.

Co do BF:BC2 :
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Official
Will BF:BC2 Pc have dedicated servers the user will control? Yes!

Uf...:)

kochamcienzarufki 24-10-2009 09:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Juzefek (Post 2672295)
Hmmmm.
W moje łapska wpadła gierka o nazwie Operation Flashpoint 2 Dragon Rising
i bardzo mile się zaskoczyłem, ponieważ jest ona trochę inna- tu trzeba użyć troszkę mózgu oprócz samego strzelania + możliwość wydawania poleceń podwładnym ;]

Ooo tak, bardzo wysila mózg. Zagraj w ARMA II, a nie męczysz to gó*no, bo to to ma tyle wspólnego z jedynką co pies do kozy.

sphinx123 24-10-2009 12:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kochamcienzarufki (Post 2672370)
Ooo tak, bardzo wysila mózg. Zagraj w ARMA II, a nie męczysz to gó*no, bo to to ma tyle wspólnego z jedynką co pies do kozy.

ARMA II? Przeciwnicy widzący Ciebie przez gęsty las z drugiego końca mapy, rzeczywiście świetna zabawa...

..::QRAS::.. 24-10-2009 16:43

obydwie gry sa slabe ...

Wielkimanitu 24-10-2009 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ..::QRAS::.. (Post 2672606)
obydwie gry sa slabe ...

Racja, lepszy OFP CWC/Resistance.

AnonimowyPowrot 24-10-2009 17:25

Co sybciej ma wyjść, nowe Diablo czy Gothic? I kiedy?

Rybzor 24-10-2009 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2672631)
Co sybciej ma wyjść, nowe Diablo czy Gothic? I kiedy?

Diablo podobno 2011, rok po SC2, a Gothic, to nie wiem : P

@
Lol, MW2 na steamie kosztuje 60 Eurosów : O : [

Ashlon 25-10-2009 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2672670)
Lol, MW2 na steamie kosztuje 60 Eurosów : O : [

Zaszaleli ostro :D

Co zabawniejsze, wlasnie zrobili sobie tym antyreklame - w necie pelno jest informacji od tych, ktorzy jeszcze nie zamowili/zrezygnowali z preordera, ze przy takich cyrkach wola poczekac na BC2...

Najwiekszy problem jest z tym, jak bedzie wygladal ping - tak wybieralem sobie zawsze serwer z odpowiednim opoznieniem, a teraz pewnie bedzie usrednione i ping 100+ bedzie norma :/

Z ciekawostek - niedawno wyszlo Tropico 3 :) Czekam na jakies obnizki, coby ta gre kupic za 40-50zl.

Rybzor 26-10-2009 23:15

Uff, udało mi się trochę przygierczyć w PESa10. Gra się bardzo fajnie. Jest kilka drobnych błędów, ale jest też całe mnóstwo nowych funkcji, nowych ciekawych rozwiązań itp. Jak ktoś lubi piłkę to jak najbardziej polecam ;)

Yoh Asakura 27-10-2009 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2674471)
Uff, udało mi się trochę przygierczyć w PESa10. Gra się bardzo fajnie. Jest kilka drobnych błędów, ale jest też całe mnóstwo nowych funkcji, nowych ciekawych rozwiązań itp. Jak ktoś lubi piłkę to jak najbardziej polecam ;)

BONUSY OD BUTÓW <3

Glannath 27-10-2009 15:40

Dzisiaj wyszło Torchlight. Miła gierka, bardzo podobna do Diablo, bo tworzona właśnie przez tych, którzy Diablo zrobili.
Widziałem gameplaya i całkiem fajnie to wygląda.

..::QRAS::.. 27-10-2009 18:14

gra ktos w obojetnie jaki dodatek do fallout 3 ? bo mam sprawe :)

Rybzor 27-10-2009 18:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glannath (Post 2674710)
Dzisiaj wyszło Torchlight. Miła gierka, bardzo podobna do Diablo, bo tworzona właśnie przez tych, którzy Diablo zrobili.
Widziałem gameplaya i całkiem fajnie to wygląda.

O, to dziś? Też widziałem. Nie wygląda źle - trzeba wypróbować ;)

@Ashlon
To co, kiedy się umawiamy na takiego coopa?

http://www.youtube.com/watch?v=jOv5s...ayer_embedded#

Omg jak to się bosko prezentuje : d

Yuri_Hyuga 28-10-2009 17:49

Tak btw, wie ktoś, co zrobić, jeżeli w Splinter Cell Double Agent (na pc, ofc) mam taki problem, że w misji w Kinshasa w 2 i 3 stage'u nie mogę wczytywać gry (wyłącza mi się sama). Próbowałem paru metod i napisałem nawet na Tspy o tym, ale nikt ani nic mi nie pomogło. Byłbym wdzięczny : O

Ashlon 28-10-2009 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ..::QRAS::.. (Post 2674866)
gra ktos w obojetnie jaki dodatek do fallout 3 ? bo mam sprawe :)

Ja mam podstawke. Jesli chcialbys sie zapytac, czy warto sprawiac sobie dodatki - moge odpowiedziec - nie, nie warto.

Dark Sven 28-10-2009 21:42

Znowu zacząłem maniaczyć w M&B... Boooska giera <3.

MiXer 28-10-2009 22:05

Po namowie jednego z użytkowników wyżej, zacząłem ściągać Risena (już 35/50 partów :)) Ale słyszałem, że gra jest troche krótka, mapa jest niewielka (podobno odrobine większa od GD w Gothic 1) i otoczenie zostało zrobione przesadnie kolorowe.

Shanhaevel 28-10-2009 22:37

LEFT 4 DEAD 2, BIATCHES. Najpierw demo, potem pełna, rezerwuję sobie Nicka jako mojego hero.

Rybzor 29-10-2009 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shanhaevel (Post 2675758)
LEFT 4 DEAD 2, BIATCHES. Najpierw demo, potem pełna, rezerwuję sobie Nicka jako mojego hero.

No cash no fun : (

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:15.