![]() |
No na przykład komunikacja miejska w Warszawie jest tańsza niż u mnie w Szczecinie, więc nie przesadzaj...
Koszty życia różnią się trochę, ale nieznacznie. |
Prezydent Szczecina zarabia więcej niż prezydent całej Polski.
:] sie czyta fakt |
A już myślałem, że nasze okolice są znane tylko ze spraw związanych ze stoczniami.
|
Z paprykarzu głównie ; /...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Weźcie się już uspokójcie. Dla jednych jest luksusem jak mu niczego nie brakuje, a rzadko sobie coś kupuje. Dla innych jak idzie do sklepu i kupuje to na co ma ochotę. Jak ma pieniądze, to czemu ma tak nie robić? Taka dyskusja nie ma najmniejszego sensu.
|
Cytuj:
Można z tego wywnioskować, że prowadząc dostatnie życie jak i polując na gołębie (robiąc coś dla środowiska) można nienawidzić policji, bądź nie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dlaczego taki szlachcic jak Ty, jada tak niekonwencjonalne potrawy u plebsu (powinna być jeszcze niższa kasta społeczna Zjadamgołompscy ) ? Znudził się kawior i żołądki dorszy ? (na discovery w brudej robocie widziałem, to się znam jak rosjanin na radziecim sprzęcie elektycznym ;) ) Sven |
Cytuj:
|
Cytuj:
Moja babcia też podobno szlachcianka, ale też dokłandie nie wiem, muszę się dowiedzieć :] WIDZISZ ?! obaj jesteśmy w cząstce szlachcicami (jak 10% polaków, najwięcej w Europie - stąd pewnie nasze poczucie 'wyższości' ) ALE TY PRZYNAJMNIEJ ZASMAKOWAŁEŚ TEGO KRÓLEWSKIEGO KAWIORU ! a ja żyję i nie mam odstępstw ;( |
@Sven
nie jestes smieszny, wiec sobie odpusc |
Cytuj:
I do tego mało zabawny :( I skończcie już tą dyskusje o kawiorach i gołębiach... |
Cytuj:
kawior wcale nie jest drogi , zawsze go kupowala Ciocia z Belgii , o ile sie nie myle to na rynku ;D |
Cytuj:
|
@Albertus
Ale nas nie obchodzi, gdzie Twoja ciocia kupowała kawior, skąd ona jest i ile razy w życiu go jadłeś. Nijak on ma się do dyskusji o nienawiści do policji. |
Cytuj:
|
Cytuj:
a co do szkoly to mam wogle inny poglad na sprawe , i nie moge scierpiec tumanow pchajacych sie tam na sile. PS. Wiem ze ten kawior itp. nikogo nie interesuje , ale jak taki jeden zacznie temat/klutnie to poprostu musze mu odpowiedziec ;/ OK KONIEC OFFTOPA Gadamy o policji , i pytanie Dostaliscie wezwanie na komende zeby zeznawac w sprawie ojca (alimenty) a) Mowicie ze ojciec daje wam kase tak do reki (klamstwo) b) Mowicie ze ojciec nie daje wam kasy ( prawda ) t? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:41. |