![]() |
Cytuj:
Czy Litawora łamano kołem, żeby zmusić go do chodzenia na religię? Bo ja nie wiem, w czy się ta niedobrowolność przejawia. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
U nas w każdej klasie są telewizory plazmowe , a ja mam swój prywatny klucz do szafki ;D (ukradliśmy dla dyra i ja se dorobiłem) wiec na przerwach/lekcjach oglądamy filmy , a dyrektor od pół roku nie wie kto ciągle otwiera szafkę ;D Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Dobrowolność byłaby wtedy, gdyby to za zgodą rodziców dziecko było wysyłane na religię, nie inaczej. |
Cytuj:
|
Trochę się gubię, z kim ja teraz rozmawiam?
|
Z Voonem, ja tylko tłumaczę nieścisłości.
|
Jeśli rzeczywiście o to mu chodziło, to jestem ciekaw, czy ma pojęcie, o czym mówi. Bo rzucać ogólniki jest łatwo, ale niech mi zatem powie, co konkretnie należałoby zlikwidować i ile, jego zdaniem, budżet by na tym oszczędził.
|
Cytuj:
PS. Pewnie nawet nie wiesz o co mi chodziło... |
Ja w pierwszej kolejnosci znioslbym obowiazkowe ubezpieczenie. Chcesz to sie ubezpieczasz i na starosc masz emeryture, jesli nie chcesz to pieniadze inwestujesz jak chcesz, ale nie masz zapewnionej emerytury.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ale jak ktos ma glowe na karku i zamiast tego zainwestuje te pieniadze to moze cos osiagnac. Pomysl dobry tylko trzeba by go dopracowac. Cytuj:
Nie osadzaj mnie po szkole , bo gdzieś mówiłem po co ja do zawodówki poszedłem. Chociaż wszyscy nauczyciele mówili mi ze spokojnie mógłbym być ponadprzeciętnym uczniem w liceum. |
Cytuj:
@Yoh Asakura A na jaki kierunek? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ludzie nie są równi i żaden sposób temu nie zaprzeczysz. Średni poziom w liceach jest wyższy niż w zawodówkach i dobrze o tym wiesz. A pojedyncze przypadki niczego nie udowadniają.
Corgar Frizz |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:03. |