![]() |
MACHETE powróci w filmie MACHETE KILLS oraz MACHETE KILLS AGAIN.
OFICJALNIE OGŁASZAM MACHETE NAJLEPSZYM FILMEM WSZECHCZASÓW! G E N I U S Z! http://www.youtube.com/watch?v=6BYFT-Ayb6Y machete machete machete machete machete! "Machete nie esemesuje" hahahaha. Btw mam plakat z Machete! |
Bez przesady z tym najlepszym filmem wszech czasów. Przyzwoity film z rodzaju "tongue-in-cheek", ale wg mnie nic nie pobije wcześniejszego filmu Rodrigueza, "From Dusk Till Dawn".
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
tick tick tick, czekamy do jutra, zobaczymy czy odcinek bedzie tak fenomenalny jak zapowiedz:)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nowy "Dexter" jest dobry, chociaż
Ukryty tekst:
|
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
|
No i nie było ani razu ojca Dextera, co jest ulgą, jako że denerwowały mnie jego komentarze.
A co do "The Walking Dead": Ukryty tekst:
A z filmów obejrzałem wczoraj "The Evil Dead". Dawno już nie oglądałem takich głupawych horrów, fajnie było :) |
Czy ktoś z was tu ogląda Sons of Anarchy?
|
House'a nie będzie do stycznia, już tęsknie za Masters. : (
|
hahah takich emocji podczas ogladania previewa nie mialem. Co sie wydarzy w ostatnim odcinku? Ano to ze
Ukryty tekst:
|
"Dexter":
Ukryty tekst:
|
dex final:
Ukryty tekst:
|
Jestem zawiedziony.
|
zawód straszny ziomy, ale nie martwcie się bo Masters wraca gdzieś w styczniu.
|
tez jestem potwornie zawiedziony. W tym odcinku nic nie czulem niczym sam dexter. Brak napiecia i wszystko przewidywalne. Zeby tak spierdolic ostatni odcinek jednego z najlepszych sezonow, ba, moze i najlepszego. Widac ze juz serial beda robic tylko dla samej kasy i jak najdluzej przedluzac i pewnie wyjdzie z tego 10 sezon nawet. Idz pan w pizdu, ide ogladac supernatural, moze przynajmniej ten serial mnie nie zawiedzie. Do narazie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:40. |