![]() |
@bemo
no to weĽ mi zkraksuuuj ;/ btw. dalej nie dostałem kasy za te akcje ale cóż... |
Ludzie, trza się ogarn±ć i jebać hiszpanów, bo to co się dzieje na beryli to jest masakra. Poh, jak tam twoja ekipa? Ja wbije 60 i 100% oro
|
moge hiszpanow ale nie warjatow;d
|
Jak trwoga to do Boga :(
Jak Hiszpanie sie zmobilizowali i was bija to trzeba szukać pomocy na "starych ¶mieciach" ? ;) |
mnie nie bij±, po prostu z tego co wiem to się szykuje ładna ekipa na "Mithrill", ja chciałem do niej doł±czyć bo jebie mnie berylia, ale gra tam pewna osoba, dzięki której nigdy nie bede zhackowany i chciałem jej pomóc
|
No trzeba by bylo, gadalem z Jerym i kompletujemy od nowa ekipe(stara ekipe, oprocz Fryty i weryfikatora)
|
Cytuj:
|
i cavekiego i cavekiego!
|
Wez Jery ogarnij te noobki z Refugii, z ktorymi siedzisz/siedziales na vt moze za toba pojda xd
|
20:06 Tridys [82]: uzyj
20:06 Ola Rzodkiewka [13]: owne 20:06 Ola Rzodkiewka [13]: d 20:06 Tridys [82]: runki 20:06 Suto wedlin [8]: uzyj to 20:06 Suto wedlin [8]: na sobie 20:06 Flashfly [58]: use 20:07 Suto wedlin [8]: na sobie 20:07 Suto wedlin [8]: to uzyj 20:07 Flashfly [58]: i zostawiamy ciebei 20:07 Tridys [82]: Use 20:07 Suto wedlin [8]: no uzyj 20:07 Suto wedlin [8]: ziomek kurwa 20:07 Suto wedlin [8]: na sobie avalanche UWAGA nowy pk team na beryliiii, master ogary, strach sie bac! tylko ziomek, pamietaj UZYJ KURWA AVALANCHE NA SOBIE |
ty tam byles xD? loled. jak tam stalem to sie smialem xd
|
Chopoki, mamy kolejny target
LAST ESPER zostalem przez niego oficjalnie zwyzywowany choc ja nic na niego nie powiedzialem :( |
Cytuj:
|
Kto by się na takie co¶ pisał?
Potrzeba co najmniej z 8-10 sdkerów + jakiegos parala |
..boziu ekipa RZEPKI ? :P pamietacie Vissto moze ktos z was?
|
Cytuj:
Jeden 19 lvlowy najt z Carlin nie powiedział "bye" do bankierki w dp. Nie toleruje chamstwa wobec kobiet. ;) |
ok panowie nie ma sie co klocic . Proponuje zeby ktos z pzccem zalozyl gildie i invitnal wszystkich. Nad nazwa ttzeba pomyslec noe mam pojecia jaka moze byc. Mam 5k do lvla wiec parale to nie problem. Najlepiej jakby gildia powstała jeszcze dzis to w weekend bysmy mogli juz kogos zaorac.
|
Cytuj:
|
dupy lizac nie musze, czekam do wakacji i kupie pacca, wtedy powalcze. teraz hiszpancow moze jest wiecej bo sie przeniesli z arcanii, ale nazwa upowna to polacy vs spainy, a spainy to mithrill. zazdroscisz czegos? puacz
|
@Adam, Olejku
Myslalem ze obronicie mnie :( ;(, a to zwyzywowany bylo napisane specjalnie:(, BEZCZELNI !!! @Alacer y no pamietamy tego Lamusa Fryte, tylko teraz nie wiem czy to Twoj char, czy fryty(Pandabear) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40. |